Dodaj do ulubionych

smarowanie...... w takie kurka zimno....? brrrr

01.09.06, 13:26
tak mnie natknęęęło...

smarujecie sie pewnie balsamami , kremami na cellulit , żelami itp

i jak wy to w takie zimno znosicie? bo w lecie to ja rozumiem , sama
przyjemność tak schłodzić sobie skóre... ale teraz? albo w zimie? no ja mam
taką gęsią skóre że mi wlosy dęba stoją , nawet te których nie mam smile
i owa pielęgnacja o swe ciało przeradza sie katorge...
Obserwuj wątek
    • anik801 Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 13:30
      Czasem po wyjściu z wanny tak się trzęsę,że rezygnuję ze smarowania!Należę do
      zmarźlaków.A jak już się smaruję to najpierw rozgrzewam balsam w dłoniach.
      Kiepsko się smarować,gdy jest tak zimno.
    • lila1974 Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 13:31
      z mężem zrobilismy z tego całkiem niezłą ceremonię ;P
      • sowa_hu_hu lila 01.09.06, 13:36
        tzn jaką....? wink
        • lila1974 Re: lila 01.09.06, 13:40
          Jedno z nas wyczekuje, aż to drugie już się nieźle wygrzeje w pościeli, a wtedy
          to drugie leci z balsamem smile)
          Balsam na zasadzie kropelka po kropelce z duzej wysokości - to zakrawa prawie o
          sado-maso smile)
          • sowa_hu_hu Re: lila 01.09.06, 13:48
            eeeee noooo ale ja nie mam faceta co mnie bedzie rano i wieczorem kremem na
            odchudzanie smarował...

protestuje smile
            • lila1974 sowa 01.09.06, 13:51
              Czy mi się wydaje, czy jakiś absztyfikant wraca lada dzień? smile
              • sowa_hu_hu Re: sowa 01.09.06, 13:52
                no niby wraca.... tyle że problem jest w tym że nie on jeden mnie kocha smile
                • lila1974 Re: sowa 01.09.06, 13:54
                  To sobie ich podziel - ten do łóżka, ten do smarowania itd.
                  albo ustal im dyżury tongue_out
                  • sowa_hu_hu Re: sowa 01.09.06, 13:58
                    bardzo kurna śmieszne smile

myśle że raczej nie byliby zadowoleni....

jak to jest ze czasami niii ma ani jednego chłopa... a jak sie rzuca to
                    kurde... teraz to by mnie chciało z moich obliczeń ze czterech zaspakajać
                    hehe wink
                    • joanna266 Re: sowa 01.09.06, 14:01
                      wiesz bo często tak bywa ze jak kobitka jest wolna to nic sensownego nie ma
                      dookoła.jak juz przez jednego zajęta to zaraz cale stado.sowko nie uwierzysz
                      ile mnie czasem pokus męczywink
                      • lila1974 joanno 01.09.06, 14:03
                        skąd wiedzialam, ze prędzej czy później odnajdziesz ten temat smile
                        • joanna266 Re: joanno 01.09.06, 14:04
                          bo ja lubie tematyke z zakresu erosa i strzaływink)))
                      • sowa_hu_hu Re: sowa 01.09.06, 14:03
                        tyle że ja zajęta nie jestem już... i teraz sobie wybrac moge... tylko kurna
                        kogo smile

może ja jakis plebiscyt na forum przeprowadze - zdjęcia , zyciorys ,
                        predyzspozycje hehe wink
                        • joanna266 Re: sowa 01.09.06, 14:04
                          dawaj ich dawaj chetnie w jury zasiądewink)))
                          • sowa_hu_hu Re: sowa 01.09.06, 14:05
                            kurde i z tematu o balsamie znowu zeszłyśmy na zboczurstwa smile
                            • joanna266 Re: sowa 01.09.06, 14:06
                              no jakie zboczurstwa przecie to samo zycie jest.hot life tak zwanywink
                              • sowa_hu_hu Re: sowa 01.09.06, 14:07
                                no dla nas tak... ale wiesz że tu niektóre kobity przewrazliwone są... wink
                                • joanna266 Re: sowa 01.09.06, 14:08
                                  sowa wiesz jak to sie nazywa?to przewrazliwienie?
                                  • sowa_hu_hu Re: sowa 01.09.06, 14:08
                                    jezuuuuu nie wiem smile uświadom mnie smile
                                    • joanna266 Re: sowa 01.09.06, 14:15
                                      SYNDROM NIEDPOCHNIECIA.wystepuje w roznych stadich.stadium pierwsze-lekkie
                                      niedopchnieta od tygodnia.stadium 2 średnie -niedpochnieta od miesiaca-stadium
                                      bardzo ciezkie nigdy niedpochnietawink
                                      • sowa_hu_hu Re: sowa 01.09.06, 15:01
                                        oj biedne stworzonka... wink
    • lola211 Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 13:38
      Ja sie nie smaruje.I zauwazylam, ze skora jakos tego specjalnie nie odczuwa.
      • sowa_hu_hu Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 13:49
        a u mnie różnica jest mega wielka - po smarowaniu skóra jest gładka ,
        nawilżona.. a bez myziu-myziu to po jakimś czasie sie skorupa prawie że robi
        bleee
    • melmire Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 13:58
      A ja odwrotnie, nie maruje sie latem bo mi pozniej pod warstwa balsamu za
      goraco smile
      • sowa_hu_hu Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 14:00
        ale przeciez sa te żele antycellulit chłodzące... nie dają uczucia tłustej
        skóry itp
        • babka71 Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 14:19
          hmnnnnn
          • sowa_hu_hu Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 14:59
            młodym??? sory ale mam kolezanki 20letnie i mają cellulit... to przypadłość
            kobiet w kazdym wieku... ćwiczyć trza... ale sie nie chce...
            • babka71 Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 15:08
              faktycznie znam 24-16 latki z celulittem brrrrrrrrrrrrrrr
              a z czego to wynika z genów???..
              a może z braku ruchu i tu żadne balsamy nie pomoga Kochana moja!!
              • sowa_hu_hu Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 15:10
                kochana moja ja juz za stara jestem zeby wierzyc ze balsam pomoze hehe smile ale
                ujędrnia skóre fajnie - i to w rym celu jest smarowanko....

90% kobiet ktore znam mają cellulit... a moze nawet więcej...

nie myśl że mam dziury w nogach i na dupsku smile ale jak scisne to niestety
                widac...

a ty nie masz? w ogole? pozazdroscic...
                • babka71 Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 15:16
                  ale jakim cudem moja kuzynka lat 16 ma celut..???
                  o to mi chodzi
                  to ze starszawe kobitki to maja norma ale takie młode??? TOSZ TO SZOK???
                  • sowa_hu_hu Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 15:18
                    moje dziecko ma 3 lata i ma na pupie cellulit smile wszystkie dzieci mają...

to pewnie genetycznie tez jest uwarunkowane... no i jednak ruch zrobily z tym
                    porządek...
                    • babka71 Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 15:24
                      twoje dziecko nie ma celuta to może być jakaś skórna sprawa sowa nie
                      przesadzaj..
                      nie rób jaj n/t
                      • tuptus001 Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 16:45
                        wtrącę się do waszej dyskusji. Sowa sobie jaj nie robi, moja
                        piętnastomięsieczna córka też ma cellulit. Poważnie, ma tak dziwnie
                        ukształtowaną tkankę tłuszczową na pupie i nogach, normalnie dołki i pagórki.
                      • sowa_hu_hu babka 01.09.06, 16:49
                        jeszcze nie widzialam malego dziecka bez cellulitu na pupie - a malych dzieci
                        widzialam dużo... przy dużym scisnięciu skóry robią sie doleczki i tyle -
                        norma. zapewniam cie ze moj syn chory nie jest smile
                        • babka71 Re: babka 01.09.06, 17:05
                          dołeczki się robia ale to nie jest cellulit sowa opanuj się...
                          • sowa_hu_hu Re: babka 01.09.06, 17:16
                            ale nad czym mam panowac bo nie bardzo rozumiem....

może i nie jest to cellulit ale tak wygląda... expertem nie jestem...
                            • babka71 Re: babka 01.09.06, 17:24
                              dziecko nie ma celulitu sowa no co Ty moze miec dołki , bo ma naturalny
                              tłuszczyk..
                              A Ty lub inne Kobiety mamy skórę inną : to juz jest inna skóra naciśnij sobie
                              np. na udzie jesli pojawia się tzw. zmarszczka to masz poczatki celuta, ale to
                              nie dramat to normalne..jesli nie masz tego non stop to spoko wodza
                              Sowa..spoko jak facet Cie kocha to jemu wsio ryba czy masz poczatki czy na
                              stale "celulit"
              • oxygen100 Re: sowa to Ty masz celulitt w tak młodym wieku?? 01.09.06, 17:27
                faktycznie znam 24-16 latki z celulittem brrrrrrrrrrrrrrr
                > a z czego to wynika z genów???..
                > a może z braku ruchu i tu żadne balsamy nie pomoga

z estrogenowtongue_out. To cena jaka placimy za bycie kobietatongue_out
                • babka71 Re: oxygen tere fere 01.09.06, 17:29
                  to może mniej estrogenów?? a wiecej kobiecości??? hmnnnn/....
                  • joanna266 Re: oxygen tere fere 01.09.06, 17:30
                    babka ty złosliwcuwink
                  • sowa_hu_hu Re: oxygen tere fere 01.09.06, 17:31
                    nie pobijcie mi sie tu smile

a co do cellulitu to mam ,mam... niestety... ale i tak mnie kochają smile i z
                    cellulitem , i z rozstepami i ze zwalkami na brzuchu wink
                    • joanna266 Re: oxygen tere fere 01.09.06, 17:33
                      ja tam tez mam kilka rozstepow na brzuszku po ciazy.i coz zyc z tym musze.bo
                      zadne kosmetyki tego tatałajstwa nie wytępiły do zera;-(ale za to jakie dzieci
                      mam ładnewinkno
                      (
                      • joanna266 ze juz o paskudnej bliznie po wyrostku nie wspomne 01.09.06, 17:34
                        ;-(((
                        • sowa_hu_hu Re: ze juz o paskudnej bliznie po wyrostku nie ws 01.09.06, 17:37
                          ja na brzuchu nie mam, za to szynki mi przyatakowała (tzn te boczki miedzy
                          brzuchem a plecami)
                          no i na udkach ez sie pare znajdzie , i na dupsku też... buuuu
                          starość nie radość...
                          a kiedyś taka lasencja byłam wink hehe
                          • joanna266 Re: ze juz o paskudnej bliznie po wyrostku nie ws 01.09.06, 17:39
                            no nie gadaj że byłas a ci absztyfikanci to na co polecieli he?
                            • sowa_hu_hu Re: ze juz o paskudnej bliznie po wyrostku nie ws 01.09.06, 17:42
                              bo w zasadzie to dalej jestem hiehie smile zwłaszcza w ubraniu hehe
                              • joanna266 o rany a jak przyjdzie sie rozebrac;-))) 01.09.06, 17:43

• babka71 Re: sowa to jak tak źle to dlaczego 01.09.06, 17:41
                            tak dobrze??? he he smarujesz się i smarujesz dla kogo z tych trzech
                            Muszkieterów????? he he
                            • sowa_hu_hu Re: sowa to jak tak źle to dlaczego 01.09.06, 17:44
                              babka no az tak źle to nie jest... facei to w ogóle nie zauwazają tych
                              niedoskonałości ufffff
                              a smaruje sie dla siebie smile zeby mi sie jeszcze chciało dupsko ruszyć i coś
                              poćwiczyć ech...
                              • babka71 Re: sowa to jak tak źle to dlaczego 01.09.06, 17:49
                                I rób tak dalej tylko , zebys była pewna czy warto i dla kogo to podstawa
                                Kochana!!!
                                p.s juz wybrałaś??
                                • sowa_hu_hu Re: sowa to jak tak źle to dlaczego 01.09.06, 17:54
                                  babka ty wścibski babsztylu wink

jeszcze nie wybrałam... sie okaze dopiero za pare tygodni , dwa lub trzy...
                                  ale ciężka sprawa...
                                  • babka71 Re: sowa olej to jak kocha to i nie wybalsamowaną. 01.09.06, 20:02
                                    ..nie ważne jaka ważne, zeby była goraca w łóżku prawda??...i ma być na całe
                                    zycie, a nie na jedną noc hmnnnnnnnnn...Oj sowa narobiłaś sobie bigosu ...chyba
                                    • sowa_hu_hu Re: sowa olej to jak kocha to i nie wybalsamowaną 01.09.06, 22:21
                                      no niestety... ja to sie zawsze w coś władowac musze...
    • iwoniaw Sowa, a nie możesz sobie w łazience jakiegoś 01.09.06, 17:48
      ogrzewania zainstalować? Farelki choćby? Ja sobie dogrzewam, bo faktycznie jak z
      wanny wyjdę to inaczej ziąb nie do wytrzymania, co tu mówić o smarowaniu się
      czymkolwiek...
      • sowa_hu_hu Re: Sowa, a nie możesz sobie w łazience jakiegoś 01.09.06, 17:53
        dała by mi moja matka farelke hehe toż to rachunki by wzrosły i co wtedy...
        musiałabym chyba w polu odrabiać wink
        • iwoniaw Ja już bym była skłonna odrobić w polu 01.09.06, 18:45
          no, ale ja wybitnie ciepłolubna jestem wink. W zimnie to bym się niczym nie
          smarowała, nawet gdybym miała cellulit jak kanion Kolorado. Poza tym roboty
          polowe masz w perspektywie najwcześniej na wiosnę, a grzałabyś się teraz - czyli
          na kredyt niejako wink.
    • joanna515 Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 18:25
      to co Wy się kurka w zimnej wodzie kąpiecie? big_grin ja jak wychodzę z prysznica to
      jest mi tak gorąco, że zaraz otwieram drzwi żeby się powietrze schłodziło! i
      dopier przystępuję do smarowania, czy to zima czy lato.
      • tysia77 Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 19:01
        Ja dokładnie tak samosmile
    • nanuk24 Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 19:05
      nie wiem jak u was, ale u mnie zima ogrzewanie jest wlaczone. Wiec nie wiem o
      co chodzi z tym zimnem.
      • sowa_hu_hu nanuk 01.09.06, 22:18
        a mieszkasz w bloku? bo ja w domu... a ogrzanie tak dużego domu do takiej temp
        jak jest w bloku jest finnsowo niemozliwe...
      • sowa_hu_hu co do kąpania... 01.09.06, 22:20
        ale wy bierzecie gorący prysznic rano i wieczorem? bo ja sie smaruje dwa razy
        dziennie...a dwa razy dziennie nie biore kąpieli... poza tym nie mam prysznica
        a wannie sie człowiek tak nie rozgrzejej niestety uncertain
        dzis jak wyszlam z wanny po prostu dygotalam mimo gorącej wody... a jak
        nałozyłam tą lodowatą maź myślalłam że mi konczyny odpadną wink
    • mijaczek Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 20:45
      Od przynajmniej 10 lat po kazdej kapieli nakladam balsamy, kremy na swoje
      cialo... inaczej czuje jakby mojej skory starczala zaledwie na 90% mojego
      ciala...taka napieta...
      a w zimno? no coz... po kapieli lazienka sie nagrzewa...
    • babsee Re:A ja mam fart!!! 01.09.06, 21:34
      Powiem wam ze dziekuje Bozi za ten dar-nigdy w życiu nie mialam cellulitu ani
      rozstępów.Nie mam problemu i kasy nie musze wydawac na kremiki antycellulitowe smile
      A co do balsamowania-kapie sie w tak gorącej wodzie,ze jak wyłaże z wanny to nie
      moge znależć ręczkia-tyl pary-balsamuje sie wiec zawzięcie bo pan mąż zawsze
      chwali jak to cudną skórę ma żoneczka smile
      w lecie natomisat unikam-bo sie szybciej poci skóra
    • headonshoulders Re: smarowanie...... w takie kurka zimno....? brr 01.09.06, 21:46

albo tuz przed wyjsciem z prysznica zmieniam goraca wode na lodowata na 20 sekund, pozniej jak
      wychodze to jest mi cieplutko ( plus jak sie robi masaz rekawica i pozniej na przemian zimna z ciepla
      woda to jest to super na krazenie i cellulit)

albo jeszcze mokra oblewam sie oliwka i pozniej osuszam recznikiem - lepiej niz balsam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka