Dodaj do ulubionych

przyznajcie sie czy macie w szafie

14.09.06, 21:28
porzadek? czy balagan? ja mam wszystko ladnie poukladane na biezaco a wy?
Obserwuj wątek
    • zuzia_i_werka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:28
      A my niesmile)
    • agnes123 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:30
      U mnie jest porządek - naprawdę rewelacyjny smile
    • monia145 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:32
      Hmm...tak naprawdę WSZYSTKO masz POUKŁADANE w ........?
      • eola793 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:44
        Poukładane? A w życiu!!! smile))
      • ledzeppelin3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 21:44
        Ja nie miewam szafy, kochana, tylko GARDEROBY.
        • pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 08:33
          ledzeppelin3 napisała:

> Ja nie miewam szafy, kochana, tylko GARDEROBY.

Ooo, ja też.... ale co w nich masz? Zresztą, czegobyś nie miała, jest tam
          zapewne czarodziejsko...sama nie wiem co lepsze, artystyczny nieład, nieziemski
          ład, czy też burdel...
          • daria_nowak Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 13:38
            Najlepszy jest burdel, w każdym znaczeniu!
    • anna-pia Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 14.09.06, 22:24
      Jeszcze by tego brakowało, żebym musiała porządki w szafach czy garderobie
      robić! Od tego jest gosposia.
      • wobbler Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 06:59
        big_grin Witaj Anna-pia!Cus nieczesto Cie tu widze ostatnio.Choraś,nie daj Boze?!
        Warto by moze bylo wszczac jakas spektakularna polemike,coby forum przewietrzyc
        i przy okazji wywiac stad tego trolla?Zmiluj sie i chociaz Ty go nie dokarmiaj!
        Pozdrowienia W.
        • pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 08:35
          Nie szukaj sojusznika w tak podstępny sposób.... to nieładnie.... a Anna_pia to
          moja koleżanka, czarujemy razem od jakiegoś czasu...
          • ledzeppelin3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 11:14
            Takie tam szpargały.... Zepsute wibratory, lateksowe wdzianko (lateks jest już
            passe), środki wczesnoporonne, stare kasety z niemieckimi filmikami z lat 80-
            tych (skarby dla koneserów), kolekcję zużytych prezerwatych, których nie mam
            serca wyrzucić (nadmierny sentymentalizm, cóż, każdy ma jakieś
            niedoskonałości), obcięte penisy kochanków i inne nieciekawe drobiazgi
            • ledzeppelin3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 11:16
              A w ogóle to trącisz mało subtelnym humorem mruczka vel zony_mi, której fota
              straszyła już kiedyś na emamie (i oby nie straszyła już więcej)
              • pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:19
                Nie trafiłaś Kasiu smile.
              • zona_mi Subtelna led 15.09.06, 15:18
                ledzeppelin3 napisała:

> (i oby nie straszyła już więcej)

Wystarczy poprosić złodzieja z nnjn, żeby więcej się nie brał za włamywanie do
                prywatnych albumów na zamkniętych forach i nie linkował ich na ogólnych.
                Inaczej istnieje szansa, że mnie jeszcze kiedyś zobaczysz smile
                • pani.czarodziejka Re: Subtelna led 15.09.06, 15:55
                  A może on niechcący tam wszedł? I wcale nie jest złodziejem? Nie można tak
                  zaraz człowieka osądzać...
                • zaczarowana25 Re: Subtelna led 15.09.06, 16:03
                  zona_mi napisała:

>
                  > Wystarczy poprosić złodzieja z nnjn, żeby więcej się nie brał za włamywanie
                  do
                  > prywatnych albumów na zamkniętych forach

Z tego co mi wiadomo to musiałaby m.in. samą siebie poprosić. I pewnie by
                  odmówiłatongue_out
            • pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:17
              ledzeppelin3 napisała:

stare kasety z niemieckimi filmikami z lat 80-
              > tych (skarby dla koneserów),

Czyżby z Terską O ;-D?

kolekcję zużytych prezerwatych, których nie mam
              > serca wyrzucić (nadmierny sentymentalizm, cóż, każdy ma jakieś
              > niedoskonałości),

Wiesz, że ja też przechowuje? Ale nigdy nie pomyślałam, że to nadmierny
              sentymentalizm... myślałam, że to normalne, tak jak suszenie róż z bukietów od
              wielbicieli....

obcięte penisy kochanków

Czy one z czasem nie zmieniają wyglądu? Z ciekawości pytam, bo sprawdzać
              empirycznie nie mam jakoś serca...
              • beata985 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:21
                burdel na kółkach

a w garderobie kochankawink)
              • rafia Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 17:50
                pani.czarodziejka napisała:

>
                > obcięte penisy kochanków
                >
                > Czy one z czasem nie zmieniają wyglądu? Z ciekawości pytam, bo sprawdzać
                > empirycznie nie mam jakoś serca...

Mam podejrzenia, że te obcięte penisy kochanków po jakimś czasie zaczynają
                przypominać wycięte hemoroidy i dlatego Kasia je przechowuje w szafie, ups
                przepraszam - w garderobie. Takie małe zboczonko zawodowe.
            • kosheen4 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:23
              > obcięte penisy kochanków i inne nieciekawe drobiazgi

przyznaj się
              nie kochanków tylko podprowadzone z muzeum patologii akademii medycznej w krakowie

do zainteresowanych: takie nie zmieniają kształtu ni koloru. moczą się w formalinie.
              • joanna266 kosheen;-))) 15.09.06, 12:28
                a skoro to muzemum patologii to pewnie te formalinowe penisy sa wielgachne albo
                takie tyci tyci????mozesz podac blizszy namiar na to muzeum.moze kiedys jak
                bede struszka to rozpoznam tam jednego z moich kochankowwink))zaliczal sie do
                tej pierwszej grupywink
                • kosheen4 Re: kosheen;-))) 15.09.06, 12:35
                  joanna266 napisała:

> a skoro to muzemum patologii to pewnie te formalinowe penisy sa wielgachne albo

muzeum dostępne jest jedynie dla pracowników naukowych/studentów, ewentualnie
                  dla posiadaczy znajomości
                  bardziej od penisów zainteresowałby mnie widok różnych deformacji oraz
                  gigantyczny kołtun - co innego oglądać to na zdjęciach a co innego osobiście -
                  mam obiecany wstęp kiedy się koleżanka zdoktoryzuje smile
              • pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:33
                kosheen4 napisała:

> > obcięte penisy kochanków i inne nieciekawe drobiazgi
                >
                > przyznaj się
                > nie kochanków tylko podprowadzone z muzeum patologii akademii medycznej w
                krako
                > wie
                >
                > do zainteresowanych: takie nie zmieniają kształtu ni koloru. moczą się w
                formal
                > inie.
                >

Czyli że co? Kasia trzyma je tam w formalince? W tej szafie?
                • kosheen4 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:37
                  pani.czarodziejka napisała:

> Czyli że co? Kasia trzyma je tam w formalince? W tej szafie?

a co? wyobraźni nie starcza żeby sobie wyobrazić jak wygląda preparat formalinowy?
                  • pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:44
                    kosheen4 napisała:

>
                    > a co? wyobraźni nie starcza żeby sobie wyobrazić jak wygląda preparat
                    formalino
                    > wy?

Starcza, starcza, tylko, że to troszkę smutny widok... takie penisy w
                    formalinie...
                    >
            • pani.dobrodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 13:07
              ledzeppelin3 napisała:

> Takie tam szpargały (...)i inne nieciekawe drobiazgi

nie pytalam co masz tylko porzadek czy balagan, ale dziekuje za wypowiedz
              • ledzeppelin3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 16:05
                A jak leki? Zapasik jeszcze jest, czy się już kończy? W razie co, w przypływie
                dobrego humoru znów służę poradą.
    • elag3 Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:20
      Ja mam bałagan - poproszę panią dobrodziejkę lub czarodziejkę niech coś z tym
      zrobi bo wkurza mnie to.
      • pani.czarodziejka Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:33
        elag3 napisała:

> Ja mam bałagan - poproszę panią dobrodziejkę lub czarodziejkę niech coś z tym
        > zrobi bo wkurza mnie to.

Pokochaj go...
    • bri Re: przyznajcie sie czy macie w szafie 15.09.06, 12:51
      Bywa że mam okropny bałagan ale akurat teraz jest w miarę porządnie, jak na
      moje standardy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka