Dodaj do ulubionych

LPR górą! ;-P

13.10.06, 10:57
www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc
Obserwuj wątek
    • gerandia Re: LPR górą! ;-P 13.10.06, 11:06
      Ha ha jaka partia tacy zwolennicy ...
    • moofka Re: LPR górą! ;-P 13.10.06, 11:08
      ło matko
      smiac sie czy plakac?
    • marta.kunc Re: LPR górą! ;-P 13.10.06, 11:08
      umarlam big_grinDDDDDDDDDDD
    • iwoniaw Można się śmiać, ale 13.10.06, 11:38
      powiedzmy sobie szczerze - ta pierwsza kobieta (ze straganu) miała wiele racji -
      to jest żenujące, jak starsi ludzie się czasem zachowują. I niekoniecznie w
      kontekście politycznym, niestety. W sumie ja też mogę powiedzieć, że mniej
      widuję na co dzień chamskiej i wulgarnej młodzieży niż chamskich, wulgarnych i
      jeszcze uważających się za wyrocznię w dziedzinie kultury i zachowania emerytów...
      • marta.kunc Re: Można się śmiać, ale 13.10.06, 11:43
        dokladnie.
      • wegatka Re: Można się śmiać, ale 13.10.06, 12:16
        Zgadzam się jak najbardziej. Doświadczam takich zachowań dość często,
        korzystając z komunikacji miejskiej w godzinach dopołudniowych, gdy większość
        pasażerów to sześćdziesięcio - siedemdziesięciolatkowie (swoją drogą ciekawa
        jestem dokąd oni wszyscy o tej porze jeżdżą wink. W bojach o wolne miejsce
        siedzące zachowują się bardzo często prawie tak, jak kobieta z filmiku (no, może
        szczęk nie wyjmują wink, narzekając na "dzisiejszą, niewychowaną młodzież". Jak
        patrzę na takich staruszków, to zastanawiam się, jak oni zachowywali się za młodu.
      • anna-pia Iwoniaw 13.10.06, 13:25
        jak zwykle się spóźniłam i pozostaje mi tylko podpisać się pod twym tekstem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka