edycia274 25.10.06, 23:48 Mam pytanie czy któraś z mam używa tego programu? Nie znam angielskiego i nie moge znalść paru rzeczy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Open Office 25.10.06, 23:52 a widzisz mi na szybcika kolega ściągnął angielską a ja nawet gdzie co i jak wrr Odpowiedz Link Zgłoś
malkowa Re: Open Office 26.10.06, 00:13 A ja poproszę jeszcze instrukcję obsługi ściągania bo coś się doszukać nie mogę. Wchodzę na ftp (link OOo 2.0.4 (stabilna) po prawej stronie)... i co mam pobrać? Wszystko? Czy instalacja i uruchomienie wymaga jakiejś szczególnej wiedzy, oprócz obsługi kompa na średnio laickim poziomie? Z góry dziękuję wszystkim dobrym kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Open Office 26.10.06, 00:21 ja w koncu ściągam z www.dobreprogramy.pl bo z tamtego nie da mi się. a mam problem bo praca do małego retuszu a tu offic mi się zmył ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
malkowa Re: Open Office 27.10.06, 08:21 Dzięki! Ściągnęłam i właśnie wypróbowałam, jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: Open Office 27.10.06, 10:33 Uważaj tylko przy plikach excelowskich, które będziesz otwierała w OpenOfficie. Może się zdażyć, że pewne makra nie będą działały prawidłowo (u mnie "sypią się" czysto działania z użyciem mnożenia) Odpowiedz Link Zgłoś