olamad Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:21 Los bywa przewrotny.. Ile to razy Sowa napominała forumowiczki będące w ciąży z mniej lub bardziej nieodpowiednim facetem, czy wiedziały o istnieniu antykoncepcji.. A tu popatrz, taka niespodzianka.. Ale i tak Ci gratuluje, bom sama w ciązy ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:22 Hmmm.. Podsumujmy: Jedno dziecko z facetem którego już nie ma, samotna matka, nowo poznany facet i TY LICZYSZ NA KALENDARZYK???? Na kalendarzyk to się liczy w dobrym małżeństwie... i to tylko wtedy, kiedy sie planuje więcej niż jedno dziecko... No coż... gratulacje... Dzieci są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Rewelka 06.11.06, 14:24 W godzine ponad 100 wpisów Sto osób to juz jakieś dane sa do badań Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Rewelka 06.11.06, 14:26 Sama siedzę i obryzając paznokcie śledzę wątek )) Bo to jak telenowela!! Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Rewelka 06.11.06, 14:28 telenowela? to samo zycie nawet tv nie musze ogladac..... oj sowa sowa - sama gdybym byla w ciazy, mimo iz mam meza to bym ryczala jak bobr... Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Rewelka 06.11.06, 14:31 meza mam fajnego ale problem w tym, ze ja juz wiecej DZIECI nie chce i nie planuje!!!! on owszem koniecznie coreczke i mamy maly konflikt interesow mam spiralke i jestem spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: Rewelka 06.11.06, 14:32 w moim przypadku to nie chodzi o męża ale o mnie -to ja nie chcę kolejnego dziecka i ewentualna ciąża to DLA MNIE byłaby tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Rewelka 06.11.06, 14:33 no w moim tez maz chce KONIECZNIE a ja NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rewelka 06.11.06, 14:30 ada_zie napisała: > Sama siedzę i obryzając paznokcie śledzę wątek )) > Bo to jak telenowela!! Ale jak myślisz - przyzna sie Sowa do podpuchy??? Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Rewelka 06.11.06, 14:33 do podpuchy się nie przyzna - bo jak już wcześniej napisałam stawiam, że to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rewelka 06.11.06, 14:35 ada_zie napisała: > do podpuchy się nie przyzna - bo jak już wcześniej napisałam stawiam, że to pra > wda Ja stawiam, że podpucha, założyłabym sie z Tobą, ale jak to sprawdzić?? ) Wiem - Sowa - umówisz się ze mna na kawe za pół roku??? DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta no, zaskoczyła nas 06.11.06, 14:30 Zaskoczyła mnie Sowa, mocno. W kazdym razie- to jej wybór i jej decyzja. Szkoda tylko, ze o dziecku w takich sparwach mało sie mysli. Nie jestem konserwatystką ale uważam, że pełna rodzina jest ważna dla dobrego i pełnego rozwoju dziecka....no chyba, że z jakichś przyczyn rodzice się rozwiedli ( mąż alkoholik, choleryk itp) Odpowiedz Link Zgłoś
lorenza_pellegrini Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:35 Ależ ten wątek puchnie - stanie się historią internetu... Lubię jak tak wszyscy moralizują, fajowo jest, Sowie to bardzo pomoże, jak sądze, kiedy jej się teraz przypomni o antykoncepcji... Cuś już z tą Sową czułam pismo nosem, miała chyba jakies podjrzenia, bo już założyla kiedyś wątek o antykoncepcji, dokładnie nie pamiętam, ale było tam coś "można - nie można zajsć w ciąże, jak cos tam..." Sowo, niniejszym wspieram Cie moralnie, boś Sowa i Krakowianka...Obawiam sie, że drugi test pokaże to co pierwszy, ale próbować warto ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:39 ja nie moralizuję na pewno! Ale co mam napisać, ze dobrze się stało? No pewnie że dobrze, dzieci to jest szczęście i oby wszystko ułozyło się jak najlepiej.... wszystkiego dobrego Sowie życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:37 Ale sie zrobiło gorąco dziewczyny.Jak myślicie prawda to czy była by na tyle głupia żrby tak zrobić bo teraz mam wątpliwośći.Ale i tak jej życze dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:39 Ale i tak jej życze dobrze. no pewnie,dlaczego ktoś miałby życzyć źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:40 KAZDY JEJ ZYCZY DOBRZE fakt faktem czasami mozna sie zapomniec mam nadzieje,ze obecny partner Sowy stanie na wysokosci zadania Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:44 no chyba nie ma tu osoby która by jej życzyła źle. Co nie znaczy że należy jej serdecznie gratulować i cieszyć sie z tej łaski bożej Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:40 Nie sądzę, żeby jej ktokolwiek źle życzył - rozpętała się mała burza - bo temat kontrowersyjny i Sowa znana na forum jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:43 no właśnie. gdyby to był anonimowy wpis to pewnie aż tak by nie było... A sowa pisze często i dużo o sobie... to wiemy, jak tam u koleżanki.. a i teraz przecież szczerze nam opisała wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:41 Współczuła bym jej jak by nie stanoł na wysokośći zadania Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:48 Sowa życzę Ci aby wszystko pomyślnie się ułożyło. Ja też raz spróbowałam dzień po okresie i też myślałam, że nic nie zaskoczy, niestety tak jak TY pomyliłam się . Głowa do góry, dobrze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:43 A wogóle i sowa ma lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:43 z tego co pamiętam to 27 Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:45 nie ma 27 troche mlodsza jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:46 a jakie znaczenie ma jej wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:47 no jak jakie? bardzo duze..... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:48 Trochę off-topic, ale nie do końca )) Dziewczyny, czy orientuje się któraś może, kiedy najwcześniej podczas zwykłego badania ginekolog może stwierdzić ciążę? Nie śmiać się proszę, ja nieródka, to i niezorientowana Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:49 chyba ok 7-8 tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: właśnie zrobiłam test........................ 08.11.06, 16:15 mi wybadal w 5 tygodniu. Taka pesteczka a oni to czuja no... Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:49 z tego co pamiętam to około 6 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 właśnie pytałam lekarza ginekologa 06.11.06, 14:53 Zwykłe badanie - ciąża 4-5 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: właśnie pytałam lekarza ginekologa 06.11.06, 14:55 lila1974 napisała: > Zwykłe badanie - ciąża 4-5 tyg. Ech, to ja już zdążę wcześniej okres dostać - albo i nie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:50 wszystko zalezy od tyg ciazy u mnie w 6 tyg lekarka mogla podczas zwyklego badania stwierdzic ciaze mimo iz juz wiedzialam o ciazy pozniej usg to potwierdzilo Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:52 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa70 morgen stern 06.11.06, 14:51 oczywiście że może, chocby po tym ze macica jest powiększona Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: morgen stern 06.11.06, 14:53 styczniowa70 napisała: > oczywiście że może, chocby po tym ze macica jest powiększona Ale ja nie pytałam CZY może, ale KIEDY Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:51 Mi USG już w 5 tygodniu ciąży wykazało (czyli 3 tygodnie po zapłodnieniu). HCG z krwi nawet wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:49 Wiecie ja rozumię wpaść z jednym jak była młodsza.Ale teraz??? Coś mi tu nie pasuje (27 lat)chociasz kto wie ja mam koleżanke która 3 razy wpadła.I ona mieszka z mama?? Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:50 A co ma do rzeczy fakt, czy mieszka z mamą czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:51 Taki że mama może ja wywaić Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:52 myślisz ze matka byłaby do tego zdolna, wiedząc ze sowa jest w ciązy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:53 znając matkę Sowy z jej postów - mogłaby. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:55 Wiesz jak drugi raz taki numer wywineła.Moja matka chyba by tak zrobiła.Ale mam nadzieje że facet który zrobił dziecko z nią bedzie albo chciał sobie tylko ...... Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:57 Tylko często w takich sytuacjach okazuje sie ze ozemy liczyc na te osoby, od ktorych pomocy sie nie spodziewalismy. I oby w tej sytuacji tak było Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:59 Nie martw sie na zapas bedzie o.k.A wporzadku jest ten facet chociasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: właśnie zrobiłam test........................ 08.11.06, 16:18 Zanetka, co z twoja ortografia jest? Az mi sie zle ciebie czyta... popraw mi sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:53 Pierwsze wrażenie- nie wierzę. Ale jeśli to prawda, to cóż, życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:02 Sowa trzymaj się, też wydawało mi się że po okresie no nie możliwe. Ale wtedy gdy w grę wchodzą wielkie emocje organizm szaleje. No cóż życzę aby facet okazał się warty twojej miłosci. Pozdr A Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:05 , też wydawało mi się że po okresie no nie możliwe. a to niby dlaczego,a kiedy jest owulacja?nie właśnie po okresie? Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 21:32 > , też wydawało mi się że po okresie no nie możliwe. > a to niby dlaczego,a kiedy jest owulacja?nie właśnie po okresie? No ale nie dzień po bo to coś 6 - 7 dzień cyklu - powinno być mniej więcej w połowie. A Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 21:37 to ja tak z inej paczki,-uprzemnie mnie poinformowano ze nie musze juz isc do pracy,ale jeszcze mi jest kase winna.mam nerwy,co jak co sprzatac dobrze umie.pisze potym watkiem bo njwieksze zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:55 Sowa - gratulacje! Ponad polowa dzieci na tym swiecie jest nieplanowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:57 to miało być pocieszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:00 Raczej stwierdzenie faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:57 drugi również wyszedł pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: SOWA.............. 06.11.06, 14:58 glowa do gory pamietaj ze nie jestes sama... Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:58 nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:59 gdzie drwa rabia tam wiory leca Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:00 Normalnie nudzisz się Sowa czy jak???? Podpucha tak długa ciagnięta przestaje być smieszna nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe jak zwykle milutka jestes!!!!!! brak sł 06.11.06, 15:03 Wiesz, nawet ciebie nie oceniam tak nisko - nie jesteś aż taka głupia. Mnie tez brak słow, że cie cos takiego może bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
violla7 Re: chloe jak zwykle milutka jestes!!!!!! brak sł 06.11.06, 15:07 a jaki jest plan B?myślałaś już o tym,czy na razie masz nadzieję,że plan A uda się wcielić w życie? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 hi hi, sowa 06.11.06, 15:11 jak się chce żeby w bujakę uwierzyli, to nawet na forach zamkniętych się udaje że to prawda bo z zamkniętych wycieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola czyli podpucha? 06.11.06, 15:15 To i lepiej Bo już się zastanawiałam, jak dorosłe baby mogą być tak durne Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: czyli podpucha? 06.11.06, 15:18 Jezeli to podpucha to Sowa nie ma rowno pod sufitem co chciala tym zyskac? szacunek? zamieszanie wokol swojej osoby? bez sensu...... pomysl z ciaza- podpucha poroniony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: czyli podpucha? 06.11.06, 15:19 joasiiik25 napisała: > Jezeli to podpucha to Sowa nie ma rowno pod sufitem > co chciala tym zyskac? szacunek? zamieszanie wokol swojej osoby? > > bez sensu...... > pomysl z ciaza- podpucha poroniony!!!! Chciała nam pokazać jakie jesteśmy podłe, bo zmasiat ja pocieszać bysmy na nia wsiadły że taka durna. No ale nawet podpuche trzeba z głową konstruowac. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: czyli podpucha? 06.11.06, 15:21 bez sensu!!!!!!!! Sowa sobie z nas zakpila!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu tak - podpucha!!! 06.11.06, 15:24 żart - ot co! a ty joasik dostajesz główną nagrode w konkursie na nie posiadającą swojego zdania.... Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: tak - podpucha!!! 06.11.06, 15:26 Sowa to szczerze wspolczuje nadal niestetm w szoku, zart matny!!!! wali mnie Twoja nagroda idz kobieto sie troche przejdz bo Ci sie styki przegrzewaja naprawde mialam o tobie zupelnie inne zdanie a teraz- nie komentuje masz BONUS na....brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: tak - podpucha!!! 06.11.06, 15:30 ja o tobie mam joasiu takie samo zdanie odkąd sie pojawiłaś na forum Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: tak - podpucha!!! 06.11.06, 15:34 joasiiik25 napisała: > to od bardzo dawna Ale pewnie jeszzce niedawno milusio z Toba gaworzyła Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: tak - podpucha!!! 06.11.06, 15:38 tylko Sowa mogla wpasc na tak be sensu pomysl naprawde dobrze jej zycze/zyczylam.... niektorym deszcze i brak pracy niekorzystnie wplywa na rozwoj intelektualny ciekawe czy dlugo myslala nad ta podpucha? i w jakim cela ja zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Resofi... 06.11.06, 15:51 co mnie boli? glupota sowy a Ty sofi jako MODERATOR zachowuj sie jak nalezy..... Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Resofi... 06.11.06, 15:59 ja jako moderator zachowuję się jak należy wypowiadając się na czerwono, a na czarno moge powiedzieć co mi się podoba byleby nie łamało netykiety ani regulaminu - bo właśnie tak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Resofi... 06.11.06, 16:01 zamotałam, ale mam nadzieję że nie będzie to dla CIebie stanowiło problemu i sie zoriętujesz o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Resofi... 06.11.06, 16:08 nie obrażaj mnie, ja tego nie zrobiłam! poza tym to znaczy że mam własne zdanie które wypowiadam nie łamiąc netykiety. a lepiej mieć własne niż cudze. Wg Ciebie moderator nie może mieć swoich podglądów?? nie może o nic pytać? wiesz ja też jestem człowiekiem wyobraź sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: tak - podpucha!!! 06.11.06, 15:27 sowa_hu_hu napisała: > żart - ot co! szczerze mówiąc - ulżyło ja się złapałam następne podpuchy przeprowadzaj bardziej dyskretnie, będą miały dłuższy żywot Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: tak - podpucha!!! 06.11.06, 15:51 Tak sobie pomyslałam że to nie może być prawda bo Twoje forum nie przybyło tłumnie aby Cię wesprzeć. Ale powstrzymałam się od komentarza, czekałam jakie jeszcze ciekawe kwiatki się pojawią w wątku. Fajny wątek ) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_zime Sowa, chyba sie nudzisz 06.11.06, 15:51 Jeśli za kilka miesięcy napiszesz coś podobnego i będzie to prawda to nie licz na dobre słowo . Ode mnie na pewno nie . Komentarze powinny dać Ci do myslenia. Niewiele dziewczyn twardo obstawiało, że to podpucha, większość znając Cię z forum uznało, że może to być prawda i tylko nieliczne Cię poparły. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 kriste pane... 06.11.06, 16:22 lubie_zime napisała: > Jeśli za kilka miesięcy napiszesz coś podobnego i będzie to prawda to nie licz > na dobre słowo . Ode mnie na pewno nie . jest się o co zapowietrzać? ode mnie dostanie dobre słowo w razie czego. uczy się dziewczyna jak podpuszczać. jak widać skutecznie wątek nie był rasistowski, nie kpił z kalectwa, nie obrażał uczuć religijnych. jeden-zero dla ciebie, sowa rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: kriste pane... 06.11.06, 16:23 kosheen4 napisała: > >nie kpił z kalectwa, Alez kpił - z umysłowego PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: kriste pane... 06.11.06, 16:42 chloe30 napisała: > kosheen4 napisała: > > > >nie kpił z kalectwa, > > Alez kpił - z umysłowego PPP myslisz ze kogos zabolalo? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: kriste pane... 06.11.06, 16:43 kosheen4 napisała: >> myslisz ze kogos zabolalo? > Nie - ja czyje inne kalectwo mam na myśli niz Ty PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: kriste pane... 06.11.06, 16:50 chloe30 napisała: > >> myslisz ze kogos zabolalo? > Nie - ja czyje inne kalectwo mam na myśli niz Ty PPP na wszelki wypadek nie drążę jak to powiedział mickiewicz: KOCHAJMY SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: czyli podpucha? 06.11.06, 15:25 chloe30 napisała: > Chciała nam pokazać jakie jesteśmy podłe, bo zmasiat ja pocieszać bysmy na nia > wsiadły że taka durna. > No ale nawet podpuche trzeba z głową konstruowac. czyli hasło dnia brzmi: brzuch musi mieć głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:04 DZiewczyny powinniśmy chyba ją pocieszyć,nie zazdroszcze jej tej sytuacji.Ale chyba bym też do takiej ie dopuśćiła z kutaskiem nie ma rzartów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:07 zaneta11113 napisała: > DZiewczyny powinniśmy chyba ją pocieszyć,nie zazdroszcze jej tej sytuacji.Ale > chyba bym też do takiej ie dopuśćiła z kutaskiem nie ma rzartów!!!!!! zgadzam się z tobą, a jeszcze bardziej zgadzam się co do tego....kutaska Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Podsumowanie:Sowa wariatka:) Joasiiik bez 06.11.06, 19:55 bez komentarza. Podczepia się pod cudzy post i mówi "płyniemy".Jak g.......do statku. Sowa,oczywiście w pozytywnym znaczeniu jako pokręcona baba zaś ta druga to szkoda słów. Wygaszam pannę J.bo nie trawię #@QQ$@#%#@^^$@. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Podsumowanie:Sowa wariatka:) Joasiiik bez 06.11.06, 19:58 no dzięki że sa tu jeszcze babki wyluzowane... a joasik pobija samą siebie ,nie pierwszy raz z resztą ma to związek z moim postem... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 14:59 Nie zostało Ci nic innego jak zacząć chodzić z głową do góry i narzucić wszystkim przekonanie, że ciąża jest dla Ciebie WIELKĄ RADOŚCIĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:02 Świetny pomysł Tylko licz sie z tym ze niektorym zabierzesz temat do pisania Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:13 Wiecie, co sobie pomyślałam? Że normalnie żal mi faceta. Poznał fajną laskę, zabujali się w sobie, fajne bzykanko, a tu ZONK! A tak poważnie, to mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy i nie zostaniesz sama z dzieckiem... tzn z dwójką dzieci. Ale powtarzam, że to było baaardzo nie fair wobec faceta. Jak już ktoś wcześniej napisał, na kalendarzyk to se można liczyć będąc w stałym związku i albo Ty, albo oboje wykazaliście się zadziwiającą beztroską. A Ty masz najwięcej do stracenia i nie jesteś sama, masz dziecko! Więc weź się w garść i napisz potem, czy Luby nie zaksztusił się własną śliną i w ogóle jak zareagował. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:08 No ładnie sowa ładnie. Matka Cie z domu wyrzuci)))) Ciesze sie z Tobą. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:11 sowa .szczere gratulacje.jakos to bedzie.nie martw sie.jak sie jedno wychowalo,to drugie bedzie latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tornadooo Wszyscy gratulują....A co na to SOWA?Cieszysz się? 06.11.06, 15:19 Bo padło tylko jestem w ciąży(o ile nie ściemniasz). Gratulacje i w ogóle... A Ty co na to? Jak to odczuwasz? I jak widzisz swój świeży związek, tyle też o nim pisałaś... Pisałaś że jest dla Ciebie księciuniem, więc dlaczego nie wiesz jak mu TO powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Wszyscy gratulują....A co na to SOWA?Cieszysz 06.11.06, 15:20 > Pisałaś że jest dla Ciebie księciuniem, więc dlaczego nie wiesz jak mu TO > powiedzieć? może gdyby był samcem rozpłodowym byłoby łatwiej? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:41 gratulacje - jesli ciąza i gratulacje - jesli to zart ogólnie gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:49 rzadko w necie to mówię, ale tu nie wytrzymam: Sowo, jesteś głupsza niż ustawa przewiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 16:35 Zgadzam sie w calej pelni... Zeby niektozy mieli caly ten czas ,ktory inni marnuja z braku konstruktywnego zajecia... Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 15:53 hmmmm... dobrze wylapuje podpuchy , ale w to akurat bylam w stanie uwierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 16:22 Jak podpucha, to zabawna. A jak nie? Co wy takie świętsze od papieza się zrobiłyście? Żadnej nigdy głupoty nie udało się strzelić? Ostatecznie Sowa postąpiła, jak Pan Bóg przykazał - zgodnie z kalendarzykiem, jej ciąża nie istnieje i istnieć nie ma prawa. A ja, osoba ze wszech miar odpowiedzialna, powiedzialabym - chorobliwie odpowiedzialna, wpadłam mając lat 36, z własnym mężem (co mało jest istotne, wpadka wpadką pozostaje). Najbardziej udana wpadka mojego życia, czego i Tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 16:30 cóż verdano, pozostaje to chyba w ścisłym związku z prowadzeniem życia seksualnego i emocjonalnego na forum Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 16:33 dla jednych bylaby to radosna nowina, dla drugich szczyt nieodpowiedzialnosci i beztroskiego podejscia do zycia a tak poza tym to wpadka wpadce nierowna jednak Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 18:16 cocollino1 napisała: > a tak poza tym to wpadka wpadce nierowna jednak Jak i podpucha podpusze Ta akurat mało zabawna, o żarcie tu trudno mówic, w sumie to po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu anulka 06.11.06, 18:18 przeczytaj to co napisałam wyzej... poza tym czy ja tu kogos obraziłam? czy robiałam sobie zarty z jakichś drastycznych rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: anulka 06.11.06, 18:21 niech ktos mi wyjasni,bo nie mam czasu czytac wszystkiego,sowka w ciazy czy nie? to byla naprawde podpucha?sowka ,rozpetalas wojne ,widze.to bylo zartem. Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: wiecie co............. 06.11.06, 16:44 Ja tu się naprawdę niezbyt często odzywam, czytam zaś codziennie. I jeden mi się wniosek nasunął po przeczytaniu tego wątku. ŻENADA. Takie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Jakie zachwyty jednej nad drugą, a "piękna, a mądra..", same ochy i achy. Mało który wątek bez wzajemnego "wspólnego zdania i konkluzji". Istna przyjaźń. joasiiik25 napisała: > Jezeli to podpucha to Sowa nie ma rowno pod sufitem > co chciala tym zyskac? szacunek? zamieszanie wokol swojej osoby? > > bez sensu...... > pomysl z ciaza- podpucha poroniony!!!! No pogratulować Joasiu lojalności. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Jeśli wobec wszystkich znajomych ( bardziej lub mniej znanych)jesteś tak lojalna, to nie ma co. Co do sowy (doskonały test sympatii, gratuluje szczerze), to właściwie guzik to powino kogokolwiek obchodzić, nawet gdyby miała urodzic pięcioraczki i każde z innym Jej sprawa, jej życie i jej bardzie lub mniej udane decyzje. Wystarczyło chyba napisać "trzymaj sie, dasz sobie radę, zawsze tu możesz się wygadać". Bo chyba po to jest owo forum. Wykłady na temat rozsadku , tudzież jego braku są śmieszne. Bo zapewne każda z moralizjuących choć raz w życiu rozsąątekdna nie była. Ale ten wątek pokazał jak łatwo jest oceniać innych, i jak bez wartości są "forumowe przyjaźnie". Sowo pozdrawiam serdecznie))) Myślę, że otworzyło Ci to trochę oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: wiecie co............. 06.11.06, 16:50 no ale o jakich przyjaznach Ty mowisz? to ze jestesmy w tym samy miejscu nie swiadczy o przyajzni, malo tego, nawet nie lubimy sie wszystkie i to chyba normalne no i kazdy moze napisac na forum co sadzi o danej sprawie nie chcesz slucvhac zdania innych ludzi- nie pisz o swoi zyciu na forum proste Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wiecie co............. 06.11.06, 16:51 cocollino1 napisała: > > nie chcesz slucvhac zdania innych ludzi- nie pisz o swoi zyciu na forum > proste Brawa <owacja na stojąco> Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: wiecie co............. 06.11.06, 16:53 chcesz zapytac osoby na ktorej zdaniu ci zalezy?- zapytaj na gg kolezanke do ktorej masz zaufanie nie wspominajac o realu, gdzie chyba ma sie bliskie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
mlodytatus radocha 06.11.06, 16:34 przepraszam ze sie pytam, ale ty sie w koncu sieszysz czy nie? (nie przteczytalem wszystko, wiec przepraszam jesli to juz gdzie napisalas) Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 17:11 I po co taka podpucha? Wiadomo, że niesamodzielna panna z dzieckiem w dodatku na utrzymaniu rodziców nie ma, co liczyć na aprobatę dla drugiej ciąży. W dodatku z facetem dopiero, co bzykniętym. A że tyle osób uwierzyło? No cóż po przeczytaniu kilku wątków Sowy nie trudno uwierzyć, że bywa mało odpowiedzialna... Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 17:20 sowa, zupelnie nie bylo mnie dzisiaj na forum...gratki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu ciesze sie 06.11.06, 18:15 ze założylam ten wątek bo przynajmniej wyszło jakie osoby miałasmy na swoim prywatnym forum... i nie tylko - przekonałam sie że są tu osoby które potrafią sie ładnie usmiechac , być milutkie ,słodziutkie a tak naprawde obrabiają dupe za plecami... total obłuda! dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 przykre 06.11.06, 18:32 Iz są tak fałszywe osoby. Oczywiście te obgadywczki zostały usunięt. Były poprostu bezczelne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
skorek nie jestem w ciąży - a szkoda ................ 07.11.06, 07:53 sowa_hu_hu napisała: > nie jestem w ciąży n/t a szkoda ........... Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: Oj Sówko 06.11.06, 18:30 Można sobie jaja porobić, ja sama czasami lubię podpuścić kogoś, ale nie na ten temat, jestem trochę przesądna i wierzę w słowa wypowiedziane w złą godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 18:32 No chwile mnie nie ma a tu sie tak wywija!!!!! Gratuluje. I lista pytan: 1. jestes szczesliwa? 2. czy to wlasciwy facet? 3. ile czasu sie znacie/jestescie razem? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu jesli kogoś uraziłam... 06.11.06, 18:34 to przepraszam ,naprawde. Nie taki był mój zamiar. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: samospełnaijące się proroctwo 06.11.06, 18:37 pewnie nawet nie wiesz sowko co to jest? oby ten glupi zart nie okazal sie kiedys przykra prawda Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: samospełnaijące się proroctwo 06.11.06, 18:39 tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na pewno.... juz cała drże.... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: samospełnaijące się proroctwo 06.11.06, 18:42 lubisz być w centum uwagi, co..? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: samospełnaijące się proroctwo 06.11.06, 18:43 a choćby lubiała to co??/ Inne baby bardziej głupie wątki zakładają i jakoś jadu tyle nie wysięka z Waszych jęzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu syriana 06.11.06, 18:43 noooo.... dokładnie o to chodziło! po prostu lubie byc popularna! taka doda elektroda forumowa.... po prostu zyc bez tego nie moge... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: syriana 06.11.06, 18:45 no niby nic tylko lekką niekonsekwencję widzę, skoro wczoraj żaliłaś się, że masz tu opinię lekkomyślnej, niedojrzałej, czy infantylnej tym wątkiem sobie jej nie poprawiłaś a popularna jesteś, fakt Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: syriana 06.11.06, 18:49 ale syriano ja mam to gdzieś jaką mam tu opinie kiedyś sie przejmowałam ,teraz juz nie ,od dość dawna... teraz moge sie tylko pośmiać... aczkolwiek dzis opadła mi szczena widząc jakie niektóre lasensje są obłudne... mogą sobie o mnie pisac i mówić co chcą - ja wiem jaka jestem. A do obłudy mi daleko... ps. popularnośc mam głęboko w poważaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: syriana 06.11.06, 18:54 tyle informacji o sobie zapodałaś przez parę lat forumowania, że nie dziw się, że niektórzy tu trakują Cię jak bohaterkę serialową, postać niemalże reality show, której sprawy mogą dowolnie komentować rozumiem, że możesz nie przejmować się opinią o sobie, ale też chyba lekką naiwnością się wykazałaś, jeśli myślałaś, że tylko poklepywanie gratulacyjne dostaniesz anyway wszystkiego dobrego życzę i nich ciąża ewentualna będzie kiedy ma być Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: syriana 06.11.06, 18:59 ale kiedy ja myslałam ze dostane tylko gratulacje??? przeciez wiedziałam że bedzie inaczej... a nawet jestem zaskoczona że watek był tak kulturalny... a obłuda to zupełnie inna kwestia... Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: samospełnaijące się proroctwo 06.11.06, 18:44 No właśnie o to mi chodziło. Czasami trzeba się dwa razy zastanowić co się mówi/pisze nawet w żartach. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: samospełnaijące się proroctwo 06.11.06, 18:45 piszecie tak jakbym co najmniej napisała że własnie uległam wypadkowi i starciłam noge! bez przesady...... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Sowa :)) 06.11.06, 18:48 No widzisz tutaj tylko o poważnych rzeczach się pisze )) a Ty taka nie poważna a fee Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: samospełnaijące się proroctwo 06.11.06, 18:49 Ja po kilku takich przypadkach w moim życiu ( i też nie chodziło o straszne tragedie) poprostu dłużej zastanawiam się nad tym co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 19:30 a ja nie rozumiem Sowa dlaczego sobie robisz jaja z takich spraw, przeciez juz byłas w ciązy z drugim dzieckiem, nie pamiętasz? tak łatwo to sie zapomina?? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 19:32 jakim prawem gadasz takie bzdury? puknij sie w czoło i to porządnie!!! nie wiem co ma jedno wspólnego z drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 19:37 takim ze to forum i ludzie rózne rzeczy tu wypisuja (w tym i Ty) ja w przeciwienstwie do ciebie nie robie sobie zartów z pewnych spraw Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Sowa, ja mam pytanie jeszcze 06.11.06, 19:39 dlaczego piszesz na forum? bo wiem, że Ty znasz doskonale zasady tu panujące, potrafisz przewidzieć reakcje dziewczyn z jednej strony podkreślasz wielokrotnie, że tu tyle obłudy, zakłamania, jeżdżenia po kimś z góry na dół, nadinterpretacji i wyrabiania sobie opinii po jednym napisanym zdaniu a z drugiej - ciągle tu jesteś i prowokujesz do takiego szumu, również wokół Ciebie (nie czynię z tego zarzutu, po prostu mnie ciekawi czemu to robisz) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Sowo... 06.11.06, 19:42 Co się dziwisz reakcjom (które ponoć przewidziałaś, przynajmniej ja tak zrozumiałam)??? Jak ty piszesz, tak cię widzą.... więc nie dziw sie, że widzą cię.... ekhmmm..... Może chciałaś , żeby był fajny żart, ale w kontekście twojej poprzedniej ciąży fajny nie był... niesmaczny conajmniej, szkoda, że sama tego nie widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowo... 06.11.06, 19:54 od mojej poprzedniej ciąży wara! ps. w którym miejscu ja sie dziwe reakcjom??????? bo nie zauważyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Sowo... 06.11.06, 20:01 sowa_hu_hu napisała: > od mojej poprzedniej ciąży wara! > > ps. w którym miejscu ja sie dziwe reakcjom??????? bo nie zauważyłam.... > Nie wiem, czy to do mnie, ale ja napisałam, że przewidziałaś reakcje, a nie, że dziwsz się reakcjom, a to nie znaczy to samo.... sowa_hu_hu 06.11.06, 18:59 + odpowiedz ale kiedy ja myslałam ze dostane tylko gratulacje??? przeciez wiedziałam że bedzie inaczej... a nawet jestem zaskoczona że watek był tak kulturalny... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowa, ja mam pytanie jeszcze 06.11.06, 19:51 syriana a kiedy ja załozyłam jakiś watek który miałby robic szum wokół mojej osoby? ten dzisiejszy - celowo. a jakis inny w ostatnim czasie? no chyba że myslisz o moim watku w którym napisałam ze sie zakochałam... - to tak ,to faktycznie straszne napisac coś takiego... jest tu obłuda i co? mam sobie stąd iśc z tego powodu...? jest tutaj tez wiele osób z którymi fajnie sie rozmawia... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Sowa, ja mam pytanie jeszcze 06.11.06, 20:14 nie twierdzę, że zakładasz wątki, żeby robić szum wokół siebie (oprócz tego) ale chyba zdajesz sobie sprawę, że jesteś jedną z najpopularnieszych tutaj dziewczyn, o której duużżo wiadomo i dlatego, każdy wątek Twój "osobisty", ma sporą szansę przerodzić się (tak jak ten i tamten o zakochaniu, w wymianę zdań na Twój temat, w licytowanie sie, która bardziej dosadniej powie co o Tobie myśli i w rezultacie, powstaje szum, z którego wyłania się Twój obraz , jako kontrowersyjnej osoby (którą IMO nie jesteś, tylko wywewnętrznianie się na forum nadaje aurę "skandalistki" ) > jest tu obłuda i co? mam sobie stąd iśc z tego powodu...? jest tutaj tez wiele osób z którymi fajnie sie rozmawia... no, mnie by obłuda i inne pułapki forum publicznego, zniechęciły do wynurzeń o osobistym życiu (i zresztą zniechęcają) i o ile pamiętam wątek o zakochaniu, to skończył się Twoim stwierdzeniem, że już nic osobistego tu nie napiszesz hmm.. no i w sumie nie napisałaś, bo w ciąży nie jesteś ale myślę, że w mojej (i chyba nie tylko) pamięci forumowej, za parę lat będziesz jedną z barwiejszych postaci, taką która miała zawsze kupę ludzi wokół siebie, i której, nawet posty z cyklu "co dzisiaj robicie?", zawsze skupiały największe grono czytelniczek i taka też pewnie też na żywo jesteś pozdrawiam, i nie oburzaj się tak na te wszystie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowa, ja mam pytanie jeszcze 06.11.06, 20:19 eeeee nie oburzam sie serio Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci.koniec.kija Tyle się już o Tobie napisałam... 06.11.06, 19:40 ... a to wszystko można było zamknąć w jednym zdaniu. Ty, sowa, to po prostu głupia jesteś. W starym, słownikowym tego słowa znaczeniu. Jest taka bajka o małej owieczce, co wzywała pomocy bez przyczyny. Jak któregoś dnia naprawdę przyszedł wilk, to nikt nie zareagował. Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci.koniec.kija Do moderatorki 06.11.06, 20:28 Uprzejmie proszę o sięgnięcie po dowolny słownik, tom z literką "G", i poszukanie definicji głupoty. Lektura czasem pomaga zrozumieć trudniejsze wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Do moderatorki 06.11.06, 20:31 uprzejmie proszę o nie ubliżanie komuś, nie ujmowaniu, oraz nie sprawianiu przykrości drugiej sobie na forum. Jeśli pominęłam podobny wątek poproszę link to też go ciachnę. Mogłam przeoczyć nie jestem nieomylna Odpowiedz Link Zgłoś
anakardia Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 19:42 anakardia napisała: 06.11.06, 13:59 <Test na najbardziej samonapędzający się wątek ) <Do ilu wpisów dojdzie ? 300-stu? wow.. co ja tu widzę- 250 postów. Niebawem rekord. Zaczynam czytać, może już się coś wyjaśniło z ciążą, a może nawet już wiadomo jak zareagował przyszły tatuś Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Och........ 06.11.06, 19:50 ...jakie Wy święte i prawe jesteście. A jakie zbulwersowane. Ho, ho. Sowa wdziej wór pokutny, głowa na łyso i prochem, prochem koleżanko, bijąc sie w piersi (byle mocno), w imię ogolnie porządanej pokuty. Napisz żeś głupia, żeś nieodpowiedzialna, że leczysz się na nogi ( bo zdajesz sobie sprawę, że na głowę już za późno). I może wtedy Ci zostanie wybaczone (podkreślę MOŻE). Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: Och........ 06.11.06, 20:06 Nie święte, nie prawe, ale napewno co poniektóre doświadczone przez los i troche przeszły w życiu. Mnie akurat ze względu na osobiste przeżycia temat fokcyjnej ciąży nie śmieszy, co nie znaczy że inni nie mogę się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Och........ 06.11.06, 20:08 boshe!!! kobieto! rozumiem gdybys miała jakies ALE jakbym napisała że zaszłamw ciąże i poroniłam albo coś w tym rodzaju... chyba jestes przerazliwiona... ja tez poroniłam i z takich rzeczy bym sobie nigdy w zyciu zartów nie robiła! wiec bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Och........ 06.11.06, 20:14 akseinga napisała: napewno na pewno (taki drobny szczegół)i przecinek przed "że" a nie przed "Co" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 20:09 Ani mnie to ziębi ani grzeje. Tylko, że w realu jak zachodzi w drugą ciążę dzieciata już panna bez pracy, skonczonej szkoły i mieszkająca ze starymi to raczej się gratulacji nie spodziewa tylko współczucia i ochrzanu za durnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 21:14 triss_merigold6 napisała: > Tylko, że w realu jak zachodzi w drugą ciążę dzieciata już panna bez pracy, > skonczonej szkoły i mieszkająca ze starymi to raczej się gratulacji nie > spodziewa tylko współczucia i ochrzanu za durnotę. No i poza tym - ja chciałabym się dowiedziec, czy koleżankami zostały te, które gratulowały czy te, które pisały o nieodpowiedzialności? Gratulacje i slodkopierdzenie w sytuacji, o kótrej pisze triss - to dopiero obłuda! IMHO wszyscy powinni zostać wywaleni z prywatnego forum Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 21:18 Ja tam obstawiałam, że podpucha. Gratulować by nie było czego. Zwalenia sobie życia do reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 21:24 triss_merigold6 napisała: > Ja tam obstawiałam, że podpucha. Ty się nie liczysz (no chyba ze jesteś na owym forum, na którym jest Sowa Chodziło o oddzielenie ziarna od plew, poznanie prawdziwych twarzy psiapsiólek. Nie wiem tylko jaka odpowiedź była prawidlowa na dictum Sowy o ciąży Tak BTW (choć inni o tym też pisali) - pierwsze co mi przyszło na myśl po przeczytaniu tego wątku - niezbyt dobrze o opinii Sowy na forum swiadczy fakt, iż sporo ludzi uwierzyło w bajer. No a skad się ta opinia bierze to ja nie wiem, pewnie wszystkiemu winne fałszywe psiapsióły Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 21:29 Kurcze ksiązkę można napisać takie ciekawe rzeczy wypisujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 21:30 Nie jestem na tamtym forum. Mam wrażenie powrotu do IV klasy szkoły podstawowej, wtedy były na topie akcje Ania powiedziała Basi, że Ela ją obgaduje. D Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 21:38 Teraz też takie rzeczy sa na topie )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 21:52 triss_merigold6 napisała: > Mam wrażenie powrotu do IV klasy szkoły podstawowej, wtedy były na topie akcje > Ania powiedziała Basi, że Ela ją obgaduje. D he he ty też? jedno jest pewne - jak dziesięć osób mówi, żeś pijany, to nie dyskutuj, tylko się kładź do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 21:57 Z innej bajki: gdybym nie chciała nagłej ciąży to przenigdy bym sobie nie żartowała, że zaskoczyłam. Żeby nie zapeszyć i nie zaskoczyć naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 sówko jak moglas mi to zrobic???;-( 06.11.06, 21:59 złamalas mi serce ta podpuchą;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Podpucha ludzka rzecz;) 06.11.06, 22:00 a mnie ni to parzy ni ziębi serio. nawe nie czytałam wszystkiego bo dziś od rana byłąm z dzieckiem w szpitalu i póżno wróciam. Każdy pisze co tam sobie uważa. i już. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu triss 06.11.06, 22:12 skoro masz takie wrażenie to chyba nie powinnaś przesaidywac na pewnym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 ? 06.11.06, 22:27 Sorry, nie pukałam na Twoje forum i nie zamierzam ani pod swoim nickiem ani po stworzonym na specjalny użytek z tego względu, że niespecjalnie mam ochotę na gawędziarstwo erotyczne. Nie wiem po co walnęłaś dziś tę podpuchę ale IMO nie była specjalnie zabawna a reakcje przewidywalne w 100%. I tak zostałaś super miło potraktowana, w realu taką kobietę otoczenie zjechałoby od idiotek łapiących chłopa na brzuch najłagodniej mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: ? 06.11.06, 22:37 no własnie , tam gada sie o wszystkim... źle ci przekazały twoje koleżanki marta i daria... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ? 06.11.06, 22:45 Czytałam tylko Wasz opis. Wystarczy. Nie wtrącam się i nie komentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: ? 06.11.06, 22:46 jasne ps. skoro czytałas opis to wyraźnie pisze że rozmawiamy o WSZYSTKIM - chyba wiesz co to słowo oznacza Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ? 06.11.06, 22:55 Zasugerowałam się tytułem i zapowiedziami.D Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: ? 06.11.06, 22:56 Acha, tak to jest jak nie czyta się wszystkich postów, za mało mam na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 22:37 Gratuluję Sowo! Bywam na tym forum od lat i zawsze piszesz dużo i pamiętam dużo rzeczy które pisałaś, cieszę się z tej wiadomości, szok minie niedługo, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 22:42 Nie wiem czy podpucha czy nie, nie przeczytałam wszystkich wiadomości przed odpisaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 06.11.06, 22:44 poleczka nie jestem w ciązy Odpowiedz Link Zgłoś
kuzynka_bietka Re: właśnie zrobiłam test........................ 07.11.06, 03:18 Ja tam nie wiem, czy na pewno nie podpucha, czy podpucha. Do sowy podobne jedno i drugie. Umiem sobie wyobrazić, że w trakcie rozwoju akcji zlękła się opinii i zmieniła zdanie Chociaż wypowiedzi autorki były za spokojne jak na osobę z właściwym sowie nietrzymaniem afektu. W każdym razie istnieje prawdopodobieństwo, że forum to swoista autoterapia, a jeśli tak, to i dobrze - zawszeć jakaś korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: właśnie zrobiłam test........................ 07.11.06, 07:40 pisalam na początku watku że mam nadzieję ze to podpucha - dla dobra sowy nie mniej jednak uważam samą ideę za żalosną. nie obraża mnie ona - bo i jak? ale warto się zastanowić co autorka tym osiągnęła? wypróbowała psiapsiólki - może - ale jednocześnie straciła sympatię wielu osób będacych jej na forum przychylnymi. warto bylo? sowo zastanów się. do tej pory uważałam Cię za fajną, lekko postrzeloną osobę. teraz pokazałaś się jako osoba dodatkowo infantylna. Cóż to akurat moje zdanie ale lekko mnie ta sytuacja zniesmaczyła zwłaszcza że znalazło się parę osób które wczuło się w Twoją sytuację. ale co tam grunt to zabawa nie? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Niektóre żarty są ... prorocze :)))).... 07.11.06, 07:53 Więc na Twoim miejscu zaopatrzyłabym sie w hurtowe ilości gumek, pianek antyplemnikwych, ze dwie spirale, tabsy i...szklankę wody. Moze sie uda??? Bo tak mi chodzi po krańcach mózgu, że nigdy nie wiadomo co jest żartem a co fartem )). Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 przyklejone 07.11.06, 08:06 Ha! I super!!! Wiem jakie jestescie. marysienka44 07.11.06, 00:46 + odpowiedz Bo w końcu nie czytałam o facetach, o tesciowych, o d... maryni, w jedny wątku sowy napisałyście o sobie o wiele więcej niż przez ostatnie pół roku. Teraz każdy widzi jakie jesteście! • Re: Ha! I super!!! Wiem jakie jestescie. endzi11 07.11.06, 00:57 + odpowiedz No własnie))) prawda!) • Re: Ha! I super!!! Wiem jakie jestescie. edycia274 07.11.06, 00:58 + odpowiedz wyszło szydło z wora • Re: Ha! I super!!! Wiem jakie jestescie. demonii 07.11.06, 01:01 + odpowiedz Czasem dobrze tak sobie poczytać... • Re: Ha! I super!!! Wiem jakie jestescie. jagienkaa 07.11.06, 01:49 + odpowiedz uuuu strach się bać...jak ja teraz zasnę?! • Re: Ha! I super!!! Wiem jakie jestescie. edycia274 07.11.06, 07:48 + odpowiedz a kto tu mówi o baniu? Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Niektóre żarty są ... prorocze :)))).... 07.11.06, 08:09 Rzadko wchodzę na to forum, kiedyś częsciej i pamiętam Cię sowo tak z okresu mniej więcej trzy lata wstecz- dlatego odpisałam. W sumie okazało się to być żartem, w sumie mało śmiesznym. Może się uśmiałaś z tych które uwierzyły - tylko następnym razem kiedy będziesz potrzebowała wsparcia lepiej zmień nicka bo mało kto uwierzy. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Niektóre żarty są ... prorocze :)))).... 07.11.06, 09:40 na pewno nie będe szukała wsparcia na tym forum więc nie mam potrzeby zmieniania nicka... Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Niektóre żarty są ... prorocze :)))).... 07.11.06, 10:09 Ale Sowa pomyśl - no pomyśl sama - gdybyś przeczytała takiego posta w odniesieniu do kogoś innego - co byś pomyślała czy napisała? Pierwsze co przychodzi do głowy - no bezmyślna kobieta. I tyle. I można w takiej sytuacji pocieszać, ale fakt pozostaje faktem. Tzn - bezmyślność.... O ile to byl żart, to był to głupi zart. Kto tak żartuje z samej siebie???? A może jednak to nie był żart??? Bo jakoś tak...hmmm...wybacz, ale jestem sklonna wierzyć że to jednak może być prawda. A jeśli to prawda to cóż - siła kobiety po fakcie, polega na tym, że daje sobie z życiem radę, i tego należy życzyć wszystkim bezmyślnym : siły w ponoszeniu konsekwencji własnej bezmyślności. I wiary w to, że będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Niektóre żarty są ... prorocze :)))).... 07.11.06, 10:14 wiesz co... tak po przeczytaniu tego co napisałas doszłam do wniosku że to jednak jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: właśnie zrobiłam test........................ 07.11.06, 09:44 >ale warto się zastanowić co autorka tym osiągnęła? wypróbowała psiapsiólki Dziękuję za takie psiapsiółki. Trudno wierzyć w szczerość gratulacji, kiedy gratulować nie ma, czego. Jak można cieszyć się z ciąży kogoś, kto ma już jedno dziecko bez tatusia, jest niezaradny życiowo, mieszka kątem u rodziców i zmusza ich do łożenia na utrzymanie swoje i dziecka??? To hipokryzja drogie Panie....hipokryzja do kwadratu gratulować wpadki z facetem któremu się dało doopy jeden raz.... Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 heheheehhehe 07.11.06, 10:26 Ale afera o jeden post Sowa zrobiła nie złą podpuchę , a Wy się tak emocjonujecie , widac kto tu jest bezmyślny :p Pozdro dla Sówki Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: heheheehhehe 07.11.06, 10:28 dzieki jula ,wiare mi przywracasz ,iż są tu jeszcze wyluzowane kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: heheheehhehe 07.11.06, 10:32 sowa_hu_hu napisała: > dzieki jula ,wiare mi przywracasz ,iż są tu jeszcze wyluzowane kobiety polecam się na przyszłość :p;p Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: heheheehhehe 07.11.06, 10:58 Wyluzowane to sa nastolatki z liceum ...to jest tylko forum internetowe , jesli w ten sposób sprawdzasz kto jest Twoją psiapsiółką, a kto nie, to gratuluję infatylizmu..??!!!! Nie masz innych problemów?? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: heheheehhehe 07.11.06, 11:40 babka a skąd ty to wziełaś ,że to niby jakiś sprawdzian był??? wyobraźnie to ty masz... Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: heheheehhehe 07.11.06, 13:10 babka71 napisała: > Wyluzowane to sa nastolatki z liceum ...to jest tylko forum internetowe , jesli > > w ten sposób sprawdzasz kto jest Twoją psiapsiółką, a kto nie, to gratuluję > infatylizmu..??!!!! No właśnie to jest TYLKO forum internetowe , to czego się tak oburzasz??? > Nie masz innych problemów?? Czy ona pisała o jakiś problemach?? nie zauważyłam :p;p Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: właśnie zrobiłam test........................ 07.11.06, 11:12 a skąd wiesz, że dała mu jeden raz? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 07.11.06, 11:41 no własnie edycia zastanawiające... Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: właśnie zrobiłam test........................ 07.11.06, 12:00 Przysłowiowy jeden raz...Zresztą jeden czy dwa jaka to różnica? Oby przy lekkomyślności, jaką prezentujesz nie okazało się, że jedyne, co pozostało po wspaniałym związku to kolejne dziecko i przysłowiowe 300 zł. alimentów. No, ale wtedy koleżanki napiszą Ci, że gratulują, bo to zawsze trzy stówy do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: właśnie zrobiłam test........................ 07.11.06, 12:02 no co ty.... 350zł... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko sowa a test na inteligencje robiłaś?? 07.11.06, 12:16 moze lepiej zrób tylko wyniku nie podawaj do publicznej wiadomości bo wyjdzie szydło z worka. hehe a raczej głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: sowa a test na inteligencje robiłaś?? 07.11.06, 13:13 robiłam , nie jest najlepiej jednak jest troche wyższe od twojego wiec juz jakies pocieszenie jest Odpowiedz Link Zgłoś