Dodaj do ulubionych

Nie moge sie doczekac,

IP: *.* 11.06.01, 15:25
Czesc Dziewczyny,Jestem w trakcie dni plodnych i planowania ciazy. Bardzo bym chciala, aby byc w tym cudownym stanie. Miesiaczke mam miec dopiero 26 czerwca, ale juz teraz tak bardzo chcialabym wiedziec. No niestety trzeba troszke poczekac.Troche boli mnie podbrzusze i zaczelo mnie mdlic, ale do konco nie jestem pewna, czy to sila sugestii i czy na prawde jesstem w ciazy.Trzymajcie za mnie kciuki !!!Pozdrawiam, megane7
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Nie moge sie doczekac, IP: *.* 11.06.01, 17:48
      Trzymam i jeśli się udało to już Ci zazdroszczę- uwielbiam być w ciąży...
    • Gość: guest Re: Nie moge sie doczekac, IP: *.* 12.06.01, 08:19
      trzymam kciuki. A co do tych mdlosci. Wmowilas je sobie. Niemozliwe, zeby tak wczesnie sie zaczely. Skoro masz dopiero dni plodne, to w tej chwili moze dojsc do polaczenia plemnika i komorki jajowej. Wiec poczekaj jeszcze troche. Wiem jak to jest, bo sama nieadwno to przechodzilam. Jestem w ciazy dopiero 7 tydzien. Wiedzialam mniej wiecej kiedy mam dni plodne i czekalam. Nic sie nie dzialo, az pewnego dnia obudzilam sie, pogoda byla piekna, ja na urlopie z moim mezem, sniadanie podane do lozka a ja co? Wkurzona na maxa nawet nie wiadomo na co. Wtedy zaczelam podejrzewac, ze hmm moze jestem przed okresem? Ale nie, taki stan trwal 4 dni, az nie wytrzymalam i zrobilam sobie test. Wyszly dwie krechy, czego i tobie zycze.
      • Gość: guest Re: Nie moge sie doczekac, IP: *.* 12.06.01, 13:26
        A ja nie wiem, w którym tygodniu ciąży jestem... Od tygodnia mam mdłości, dziś zrobiłam test - dwie kreseczki !!Pewnie też będzie 7 tydzień... Pozdrowienia dla wszystkich "pobłogosławionych".
        • Gość: guest Re: Nie moge sie doczekac, IP: *.* 12.06.01, 14:01
          Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak chcesz pogadać pisz.Monika P
        • Gość: guest GRATULACJE!!!!!!!!! IP: *.* 12.06.01, 22:53
          Super, bardzo sie ciesze!!!!!!!Kinga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka