dididia 09.11.08, 15:33 czy was też swędzą piersi? Mnie zwłaszcza mocno sutki. Drapie je mocno aż wszytko jest czerwone i nabrzmiałe. Dlaczego mnie swędzą? Nic sie z nich nie wydostaje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pitupitu10 Re: swędzące sutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 16:28 Może zmień proszek do prania albo płyn do płukania? Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: swędzące sutki 09.11.08, 17:48 Mam podobnie, ale dwa dni przed okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
maverik1980 Re: swędzące sutki 09.11.08, 18:07 A może po prostu jesteś w ciąży. Mnie tez swędziały piersi poszłam do lekarza i okazało sie że jestem w ciąży i tak reagował mój organizm na dzidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
femmer Re: swędzące sutki 09.11.08, 19:27 > czy was też swędzą piersi? Mnie zwłaszcza mocno sutki chyba mylisz pojecia. Sutki to piersi, brodawki to te brazowe (bierzesz je za sutki) Odpowiedz Link Zgłoś
dididia Re: swędzące sutki 10.11.08, 08:39 Nie nie mylę pojęć! Jak ci napiszę iż swędzą mnie całe piersi to będzie dla Ciebie okey?W ciąży też nie jestem. ale faktycznie chyba tak dzieje się i u mnie przed okresem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: swędzące sutki IP: *.tpnet.pl 10.11.08, 12:38 MYLISZ pojecia! Sutek to inaczej PIERŚ pl.wikipedia.org/wiki/Sutek A to co nazywasz sutkiem to jest BRODAWKA SUTKOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
eve.mendes Re: swędzące sutki 10.11.08, 13:34 jezu jakie wy jesteście upierdliwe przecież mówi się tak potocznie, dorwała się jedna z drugą do wikipedii i się cwaniaczą upierdliwe, sfrustrowane baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shummir Re: swędzące sutki IP: *.uznam.net.pl 10.11.08, 14:01 Dokładnie, upierdliwe to mało powiedziane. W ogóle ostatnio zauważyłam że na tym forum robi się bardzo nie miło. a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś