Dodaj do ulubionych

huśtawka nastrojów

IP: *.* 14.06.01, 18:28
Dziewczyny,Czy miewacie tzw.huśtawki nastrojów? Ja cierpię na to od początku ciąży. Jednego dnia tryskam zadowoleniem i euforią , na drugi dzień wszystko traci dla mnie sens, staję się zła, rozdrażniona i agresywna i tak w kółko.Najgorsze jest to iż nie mogę nad soba zapanować a potem mam poczucie winy i wstyd mi za moje niekontrolowane wybuchy złości.To dziwne bo nie byłam taka przed ciążą.Sama siebie nie poznaję i nie wiem o co tak naprawde mi chodzi.Czy tak sie objawia lęk przed nowym życiem?. Czy są jakieś sposoby żeby temu zaradzić bo nie potrafię sobie z tym dać rady a nie chcę by cierpiały bliskie mi osoby. Anja
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: huśtawka nastrojów IP: *.* 15.06.01, 15:02
      Aniu ! Uzbroj sie w cierpliowosc, tak najprawdopodobniej bedzie przez cala ciaza ...... Mi przez pierwsze 6. m-cy wydawalo sie (w porownaniu z tym co dzialo sie w 7. i 8. m-cu), ze wogole nie mam hustawki ... :))))8 i 9 m-c jak na razie mijaja pod znakiem niekontrolowanych, wrecz czasem spazmatycznych atakow placzu ...... Na szczescie mijaja, potrzebna jest tylko silna piers w ktora mozna sie wyplakac i od razu lepiej ... :))Acha - standardowe pocieszacze typu slodycze, zakupy itp. nie dzialaja :((Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: huśtawka nastrojów do Moniki_W IP: *.* 21.06.01, 12:23
        dziękujęnie ma to jak babska rada i dobre słowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka