Dodaj do ulubionych

zapalenie pecherza

IP: *.* 28.06.01, 13:12
witam! jestem obecnie w 21 tyg, w 18 stwierdzono u mnie leukocyty w moczu czyli zapalenie pecherza moczowego, tydzien bylam w szpitalu i bralam antybiotyki, niestety nic nie pomoglo. Moja lekarka kazala odczekac tydzien i zrobic posiew.Bardzo sie boje czy ta infekcja nie ma wplywu na dziecko, mialyscie moze podobny problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: zapalenie pecherza IP: *.* 28.06.01, 13:16
      Ja przez kolejne 3 miesiace (praktycznie caly II trymestr) walczylam z chorym pecherzem. Od doktorka najpierw dostalam furagin, a gdy sie okazalo, ze mam na niego uczulenie, to urosept. Niestety za bardzo mi nie pomogl , a raczej zlagodzil ..... W sumie posilkujac sie tylko uroseptem udalo mi sie wyleczyc pecherz - najistotniejsze w nim jest to, ze jest wyrabiany przez Herbapol. Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: zapalenie pecherza IP: *.* 28.06.01, 13:26
      Ja też walczyłam z infekcjami układu moczowego w ciązy, lekarz przepisał mi urosept, który nie specjalnie na mnie działał. Podobno bardzo dobre działanie na takie dolegliwości ma sok z żurawin (czytałam, że to naturalny antybiotyk) a teraz reklamują kapsułki z żurawin właśnie na takie infekcje ale niestety nie pamiętam nazwy, pozdrowienia
      • Gość: guest Re: zapalenie pecherza IP: *.* 28.06.01, 13:32
        dzieki! ale nie wiecie czy to ma wplyw na dziecko(infekcja)?
        • Gość: guest Re: zapalenie pecherza IP: *.* 28.06.01, 13:37
          Na pewno trzeba to leczyć, bo może być przyczyną przedwczesnego porodu (tak mówił mi lekarz) ale moja córka urodziła się dokładnie w terminie i była zdrowiutka :)
    • Gość: guest Re: zapalenie pecherza IP: *.* 28.06.01, 18:52
      Ino,zapalenie pecherza jest o tyle niebezpieczne,ze moze spowodowac poronienie. Tyle przynajmniej mi wiadomo-oczywiscie w pierwszym trimetrze jest to bardziej niebezpieczne.Wspanialy jest sok z aronii. Pomoze Ci nie tylko pozbyc sie zapalenia ale i mu zapobiegac. I wogole duzo wody.Bedzie dobrze!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka