IP: *.* 09.07.01, 19:04
witam dziewczyny! jestem w 23 tyg ciazy, wczesniej leczylam sie na nerwice natręctw( powtarzanie stale tych samych czynnosci, natretne mysli), od poczatku ciazy przestalam brac leki i zaczelam sie ostatnio zle czuc, ciagle mecza mnie natretne mysli i ciagle sie czyms denerwuje, bardzo bje sie o dziecko, Czy moze ktoras miaa podobny problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: nerwica IP: *.* 09.07.01, 20:01
      Ina, jeżeli jesteś z Warszawy lub okolicy zapraszam do gabinetu. Mam nadzieję, że leki odstawił Ci lekarz prowadzący a nie Ty sama. Niektóre leki mogą być mniej groźne od stanów pre-maniakalnych. A swoją drogą "nerwowe myśli" wcale nie muszą być efektem nawrotu choroby. W Twoim stanie (choć zwykle bliżej 30 tygodnia) to się zdarza.
      • Gość: guest Re: nerwica IP: *.* 10.07.01, 08:53
        prawde mowiac sama przestalam je brac za namowa ginekolog, bardzo sie martwie, czym to grozi dziecku? blagam o jakies rady!!!
        • Gość: guest Re: nerwica IP: *.* 10.07.01, 12:26
          Ina, nie wiem co brałaś, jak długo itp. Albo zapraszam do gabinetu, albo proszę o szczegóły (na maila). Trudno jednak stawiać diagnozę przez internet. W każdym razie ja się nie odważę. Mogę tylko pozostać przy informacjach. A najlepiej skontaktuj się z lekarzem, który prowadził Cię do teh pory. Czyżbyś nie miała do niego zaufania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka