IP: *.* 11.07.01, 22:27
moj lekarz wyjezdza na urlop i wraca dopiero na dwa dni przed moim terminem , jak powinnam postapic?mial byc przy porodzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anuszka Re: ciaza IP: *.* 12.07.01, 22:59
      A to prosiak, nie miał kiedy wyjechać. Jeżeli wszystko jest ok ( tzn szykuje się poród naturalny) chrzań lekarza, nie ma co ładować mu kieszeni. Poszukaj szybko dobrej położnej. To ona ma naprawdę dużo do powiedzenia. Ja nawet nie pamiętam lekarza "odbierającego". Natomiast położna była pod telefonem "do dyspozycji".(a na kiedy masz termin? bo ja na 15 lipca?)
      • Gość: guest Re: ciaza IP: *.* 14.07.01, 13:39
        dzięki za odpowiedż ,tak zrobię . trzymam kciuki za ciebie Anuszka , już zaczynam . ja mam termin na 15 ale sierpniapozdrawiam paulina
        • Gość: guest Re: ciaza IP: *.* 20.07.01, 21:37
          CZesc Paula , jestem Paula i rodzę 8 sierpnia. Niech zyją Paule , matki małych lwów !! PozdrawiamPaula
          • Gość: guest Re: ciaza IP: *.* 26.07.01, 10:53
            cze?ć i dziękuję .pozdrawiam i życzę powodzenia. pauli
    • Gość: guest Re: ciaza IP: *.* 20.07.01, 22:56
      czesc. Jeżeli wszystko przebiegnie bez problemu i fizjologicznie to rzeczywiście wystarczy dobra położna. Jednak gdyby coś poszło nie tak, warto mieć lekarza który się Tobą zajmie. Jeżeli masz jeszcze czas porozmawiać ze swoim lekarzem, to zapytaj go o nazwisko kolegi do którego twój lekarz ma zaufanie. Ginekolodzy z jednego oddziału zazwyczaj powierzają sobie swoje pacjentki na czas urlopu. Chyba lepiej trafić do osoby poleconej niż przypadkowej, tak myślę. Tym niemniej życzę Ci by twój doktor zdążył wrócić przed Twoim porodem. pozdrawiam
      • Gość: guest Re: ciaza IP: *.* 26.07.01, 10:26
        dziękuję za odpowiedż na mój post i wszystkie cenne rady .my?lę że sobie poradzę z dobrš położnš , pozdrawiam goršco
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka