Dodaj do ulubionych

Mamy rocznicę nr 4 :-)

IP: *.* 26.07.01, 13:17
Tak, to już cztery lata z Krzyśkiem. Choć życie z moim mężczyzną nie jest łatwe , ale za to pełne wyzwań, pracy nad sobą i ciągłego dążenia do zdobywania wiedzy i wyższego stopnia samoświadomości.Dziękuję Ci Przyjacielu, jesteś tym, na którego czekałam całą głupią młodość.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 13:31
      Serdeczne życzenia! Miło się czyta wypowiedź osoby, która uważa męża za przyjaciela,podobnie jak ja. Sądząc po wypowiedziach na forum, Twój mąż nie da sobie w kaszę dmuchać (znowu tak jak mój), ale widać że facet z zasadami, nie da Wam zginąć :-).Trzymajcie się i piszcie często! Fajnie się czyta Wasze posty (dotyczy obojga).
      • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 16:04
        Dzięki Adzia. Przyjaźń w małżeństwie to fundament udanego związku. Miłość to chemia, z czasem może słabnąć, Nie dokończę, bo mąż mi ucieknie...
        • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 27.07.01, 08:09
          No cóż, na razie stosunek chemii do przyjażni jest 10:1, ale zawsze warto mieć coś w zapasie na stare lata...Pozdrawiam!
    • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 14:01
      Moje gratulacje. Serdeczne pozdrowionka dla Ciebie i dla mężczyzny Twojego życia.A my za parę tygodni będziemy ?więtować 9 rocznicę tego wiekopomnego wydarzenia. A 10 będziemy ?więtować w 5 osób.Jeszcze raz życzę kolejnych, coraz przyjemniejszych wspólnych lat!
    • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 15:39
      Ha, no cóż! Dzięki za podziękowania. Ja też nie wyrzucam sobie niczego z powziętej 4 lata temu decyzji ;-) W zasadzie jesteśmy razem już prawie pięć latek. Zawsze może być lepiej lub gorzej, ale najważniejsze aby przetrwała przyjaźń.
      • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 15:41
        Tak , tak... Przetrwa przyjaźń i pojawią się osobne łóżka w sypialni...;-)
        • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 15:45
          Oczywiście mam na myśli okres jesieni życia, kiedy to mąż chrapie, a żona wypuszcza powietrze uszami chi, chi...
          • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 15:48
            Dobra dobra zatyczki pomogą na obie dolegliwości ;-)
      • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 23:18
        Niecałe piec lat jesteście ze sobą i już czterolecie slubu ? U mnie rocznica nr 4 bedzie w listopadzie, a znamy sie szósty rok. A jestesmy ze sobą chyba ze 2 dni krocej niz sie znamy :) Wszystkiego dobrego !
        • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 27.07.01, 11:32
          He, he , bo my po pół roku znajomości zaręczyliśmy się, a po kolejnym półroczu wzięliśmy ślub (tylko dla rodziny i świętego spokoju)
    • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 26.07.01, 23:27
      Wszystkiego najlepszego.No coz tylko pozazdroscic.My 5 sierpnia bedziemy mieli dopiero roczek.A nasz dzidzius ma 8 tygodni.To moj pierwszy raz na forum(nie bolało).
      • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 27.07.01, 11:22
        My też niedługo 4 lata od ślubu, a ze 4 i pół jak się poznalismy...Uważaliśmy, że nie ma po co czekać ( rodzice, zwłaszcza moi, uważali inaczej - skończ najpierw studia, za młoda jesteś itd.) i najwazniejsze, że nie żałuję tej decyzji.Pozdrawiam Gosia
        • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 27.07.01, 12:40
          Szybkie śluby najbardziej szokują chyba rodziców: macie jeszcze czas, nie ma dziecka, więc po co się pobierać tak szybko?Wyobraź sobie, że mój teść przeprowadził nawet małe śledztwo, aby dowiedzieć się "skąd ja się wzięła". I był w ciężkim szoku...
      • Gość: guest Re: Mamy rocznicę nr 4 :-) IP: *.* 27.07.01, 12:36
        Hej, maja!Zaglądaj tu śmiało i baw się dobrze. Wiele dziewczyn już się uzależniło od tego forum, ale to chyba miły nałóg?Dorka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka