Dodaj do ulubionych

zona kumpel

IP: *.* 22.08.01, 15:11
postanowilam sie z nami podzielic tekstem pod wplywem tego, co powiedzial KvM,ze nie zostawilby zony, bo nie rzuca sie przyjaciela dla dziewczyny. To tekst piosenki zespolu Right Said Fred, ktora jest ostatnio moja ulubiona. Powiem ci co mysleMysle ze to krowaI zawiodla cie zbyt wiele razychodzmy sie napiczapomnij o niej juzzostaw to za soba teraz jest twoj czas. Bo jestes moim kumplem i zawsze bede trzymac z tobai kiedy zmierzysz sie ze sprawami, ktore moga cie zranicja bede twoim kumplem i bede zawsze trzymal z toba. Wszystko czego pragne to upic sie dzis z toba. Bo jestes moim kumplem i bede zawsze trzymal z toba. Mysle sobie, ze jesli moj maz bedzie do mnie podchodzil mniej wiecej z ta filozofia, to bedzie super. Moze z wyjatkiem upijania, chociaz czasem......
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: zona kumpel IP: *.* 22.08.01, 17:38
      Niezły tekst - proste środki , ale za to jakie przesłanie!Obserwuję moich znajomych i zauważam, że tylko w nielicznych związkach jest miejsce na przyjaźń małżeńską. Na czym więc oprą się te związki, kiedy już szaleństwo hormonów będzie rzewnym wspomnieniem, miłość nie okrzepnie w przyjaźni i przymierzu?Zauważyłam, że małżeństwa nie "zasilone" przyjaźnią rozpadają się (często bez tzw. klasy) - nie tylko w sensie dosłownym. Niektórzy ludzie potrafią żyć obok siebie - jak obcy. To mnie przeraża.Dorka
    • Gość: guest Re: zona kumpel IP: *.* 22.08.01, 22:05
      Nie tak ładnie, ale sens podobny ma zdanie wypowiedziane kiedyś przez mojego wtedy chłopaka, a dziś męża: Kobieta może być przyjacielem mężczyzny, ale moja kobieta musi być moim przyjacielem. Mam nadzieję, że nadal tak myśli i uważa, że tak jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka