Gość: guest IP: *.* 10.09.01, 09:51 Jestem mam malej Zuzi i od momentu jej narodzin marze o wolnej chwili. Moj problem polega na tym, ze kiedy ja mam nie robie nic poza lezeniem...Powiedzcie prosze jak wy gospodarujecie wolnymi chwilami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: marze o wolnej chwili IP: *.* 10.09.01, 21:40 Wcale sie nie dziwie ze kazda wolna chwile wykorzystujesz na odpoczynek, z Twojego listu wynika ze Zuzia jest naprawde bardzo mala a Ty teraz bardzo potrzebujesz odpoczynku. Moja Klaudunia dzis ma15-miesiecy a ja nauczylam sie gospodarowac czasem. Mysle ze to wszystko zalezy od organizacji, moze rob sobie harmonogram dnia, kazdy dzien staraj sie rozpoczac czyms co lubisz (ja np, robie sobie kawe i keidy czuje jej zapach od razu robi sie przyjemnie).Zycze Ci abys poradzila sobie z problemami dnia codziennego, a zapewniam ze patrzac na Ta Mala Istotke swiat wydaje sie piekniejszy. Pozdrawiam Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: marze o wolnej chwili IP: *.* 11.09.01, 08:19 Ja mialam rytulal gazetke i kawe. Wokol pietrzyly sie stosy ciuchow, gary, a ja z kawusia i gazetka siadalam na materacu i sie delektowalam. Potem maluch nauczyl sie wpelzywac na materac ale nie umial spelzywac, wiec siadalam na podlodze, a dzidzia syczala na mnie z materaca. A potem wylewala mi kawe......A tak na serio- wszystko przyjdzie z czasem, teraz bycz sie do woli poki mozesz, dlaczego wolne chwile trzeba spedzac efektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: marze o wolnej chwili IP: *.* 11.09.01, 08:49 Dziekuje za rady, teraz bede lezec do gory brzuchem ile wlezie. Ja zawsze bylam bardzo aktywna, biegalam, umawialam sie ze znajomymi, a teraz nie mam czasu zadzwonic, wykompac sie... Z czasem mam nadzieje, ze zaczne cos robic poza spaniem. pozdrawiam Wasanna Odpowiedz Link Zgłoś