kaszja 03.11.06, 22:53 Co zrobic aby nabrac pewnosci siebie w kontaktach towarzyskich? Co zrobic, aby nadmiernie sie nie kontrolowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizo1 Re: Co zrobić? 03.11.06, 23:41 naćpać sie ale zrobisz z siebie idiotę jak przestaniesz kontrolować to co mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
kaszja Re: Co zrobić? 03.11.06, 23:50 Do tej rady na pewno sie nie zastosuje. Oczekuje czegos madrego, a nie głupstw! Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Co zrobić? 03.11.06, 23:59 to jest bardzo mądra rada mówiąca że nie ma łatwej drogi wypróbowane przez wielu że jak wszystko olejesz (ze wspomaganiem lekowo/alkocholowo/narkotycznym* -niepotrzebne skreślić) to zrobisz z siebie idiote Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Co zrobić? 04.11.06, 04:30 To nie chodzi o to abys nie kontrolowala Siebie tu chodzi o to abys sie nie bala. To co Cie zatrzymuje w kontaktach z ludzmi to strach. Najczesciej jest to strach przed tym ze ze sie osmieszysz ze powiesz glupstwo. Jesli chcesz nabrac pewnosci Siebie w kontaktach z ludzmi to nie ukladaj rozmowy, nie boj sie. Skoncentruj sie na rozmowie a nie na strachu, nie idz za myslami ktore przynosza Ci watpliwosci o Sobie. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
obszczestwiennaja.bajazn Re: Co zrobić? 04.11.06, 07:21 mskaiq napisał: > To nie chodzi o to abys nie kontrolowala Siebie tu chodzi o to abys sie nie > bala. a dostrzegasz jakaś rożnice? bo ja żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
obszczestwiennaja.bajazn Re: Co zrobić? 04.11.06, 07:31 > Jesli chcesz nabrac pewnosci Siebie w kontaktach z ludzmi to nie ukladaj > rozmowy, nie boj sie. rada sezonu, kwintesencja twoich rad. algorytm polega na dopisywaniu slowka "nie" przed problemem. co mam zrobic zeby sie nie bać? nie bój sie! Odpowiedz Link Zgłoś
obszczestwiennaja.bajazn Re: Co zrobić? 04.11.06, 07:35 Dr. Mask - leczenie za pomoca definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
emwu11 Re: Co zrobić? 04.11.06, 08:35 haha rzewczywiście coś w tym jest od jakiegoś czasu czytam maska i mam wrażenie że spisuje z jakiegoś taniego poradnika "20 kroków do szczęścia" - obklejenie calego mieszkania karteczkami w stylu "jestes cudowny" "jesteś bóstwem" "nie miej depresji oj nie miej" to wszystko oczywiscie ma sens i sielanką pachnie ale ucięty jest jakby środek, czyli sposób dotarcia do celu jest pokazany problem i potem ciach jego brak gdzieś tam po drodze tli się uświadamianie sobie czegoś, co jest ważne....ale to za mało ogólnie zajeżdza mi poradnikami z kiosku Ruchu za rogiem to tak w skórcie mask, na gorąco, na kolanie Odpowiedz Link Zgłoś
obszczestwiennaja.bajazn Re: Co zrobić? 04.11.06, 08:56 > ogólnie zajeżdza mi poradnikami z kiosku Ruchu za rogiem > to tak w skórcie mask, na gorąco, na kolanie a mi obsunieciem jazni. czlowiek nadaje swoje prawdy z glebokiej studni, jak powiedziala citalinka. Odpowiedz Link Zgłoś