ewcialinka 15.11.06, 11:10 Tej atmosfery śniegu( jesli spadnie) choinki,świątecznych pisoenek w radiu super jest wtedy....tylko Wigilia to same nerwy..pojechac do jednych rodziców na koleacje do drugich itp..tego nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaszka00 Re: nienawidzę nt 15.11.06, 11:27 Po mnie święta spływają ...bo od wieków takie same i nudne , w tv nic nowego nie ma tylko kevin sam w domu i w nowym jorku . Może w tym roku bedą inne bo Aruś mój będzie pierwszy raz obchodził święta. Przeważnie co roku jeździmy do teściów i do moich rodzców.... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Rówież czekam... 15.11.06, 11:33 I to niecierpliwie i rdośnie ja co roku... > Po mnie święta spływają ...bo od wieków takie same i nudne , w tv nic nowego ni > e > ma tylko kevin sam w domu i w nowym jorku . To nie wia są udne, ale yć może Twój sposób ich spędzania... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Rówież czekam... 15.11.06, 11:34 ale mojej klawiaturze odbiło... miało być: że nie Święta są nudne, bo one same w sobie nie są nudne. Ale p prostu niektórzy nie potrafią się wyzwolić z nudnych schematów i stąd ich nuda... Odpowiedz Link Zgłoś
carrotka1 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 11:36 Ja zawsze uwielibiałm święta. Teraz też nie mogę doczekać, tym bardziej, że z córcią będę ubierać chinkę i ciastka dekorować. Córcia ma 3 latka i bardzo chce we wszystkim pomagać W sobotę z nostaligii za świętmi upiekłam murzynak z przyprawą korzenną - taki oszukany piernik Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 12:15 Oj, ja tez uwielbiam i nie moge sie doczekac. A najbardziej lubie kupowanie prezentow Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 12:23 kupowac prezentów nie lubie bo zawsze nie wiadmo co kupić ..zawsze z tym sa problemy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 15:45 Nie lubię Świąt. Mam niestety nieciekawe doświadczenia tzn ciągłe jedzenie i oglądanie telewizji. W tym roku postanowiłam postarać się i polubić ten czas i spędzić z osobami za którymi nie przepadam tylko minimum czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 16:13 Ja tez! Bo w Swieta bede w Polsce i dojedzie do nas moj maz! I moja corcia po raz pierwszy zobaczy prawdziwa choinke( w zeszlym roku miala szanse na ustrojone palmy lub araukarie).i bede z moimi rodzicami i siostra! Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 16:17 Za chwilke jade pokupowac Mikolajkowe prezenty dla synka i meza swieta kocham, ten caly nastroj i koniecznie musi byc duzo sniegu Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 23:30 Ja też nie mogę się doczekać. Uwielbiam Święta, tę magiczną atmosferę, zapach choinki i piernika. Śpiewanie kolęd przy akompaniamencie pianina A kwestię kolacji ustaliliśmy przy okazji naszych pierwszych współnych świąt - w jednym roku u rodziców w drugim u teściów. Chociaż w zeszłym roku spędzalismy Święta wszyscy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 16.11.06, 12:10 rowniez i ja nie mge sie doczekac tego magicznego wieczoru juz czuje swieta, gdy widze reklame Coca-coli te swiateczna oczywiscie i te swiatelka wszedzie, w kazdym niemal sklepie ajak sie chodzi po centrum to juz w ogole extra i swiateczne zakupy, i prezenty pod choinka i przepyszny platek Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 16.11.06, 12:12 opłatek mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 16.11.06, 13:16 a ja sie ciesze bo wolne bede miec chociaz pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś