Dodaj do ulubionych

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!

IP: *.* 22.12.01, 10:21
"Pomódlmy się w tę Noc Betlejemskąw noc szczęśliwego Rozwiązania, by wszystko się nam rozplątało,węzły, konflikty,powikłania."(ks.J.Twardowski) Życzę radosnych pogodnych Świąt, wymarzonych prezentów pod choinką, cudownych wzruszeń...I żeby Mały Jezusek znalazł mieszkanie w każdym secu. Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 22.12.01, 10:32
      :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Tobie Aniu również tego życzę .I wszystkim mamusiom ,tatusiom,dzieciaczkom ! Spędzajcie Święta w cudownej atmosferze ,niech będzie rodzinnie ,ciepło i magicznie.Pozdrawiam serdecznie ,Gosia mama Oli Ady :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton: :love: :benetton:
      • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 22.12.01, 10:41
        Spelnienia marzen - tych najskrytszych, niewypowiedzianych, niepomyslanych nawet ze strachu, ze sie je zapeszy...Cichego szczescia o wielu twarzach - kochanego mezczyny (kochanej kobiety), ukochanych rodzicow, usmiechnietych buziek lobuzujacych brzdacow, zyczliwych sasiadow...Zdrowia i sil do wyrywania codziennosci niezwyklych chwil...Bialego Oplatka na stole zasłanym Miloscią jak Obrusem...I wielu niespiesznych pocalunkow pod galazka jemiolowa - niech nam sie szczesci bardziej, jak najbardziej :)Tego Wam Wszystkim i Sobie zycze.Ja, czyli YennaM
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 22.12.01, 10:57
      :ouch: :lol: :hap: :spookie: :ouch: :lol: :hap: :spookie: :ouch: :lol: :hap: :spookie::ouch: :lol: :hap: :spookie: ::ouch: :lol: :hap: :spookie:::ouch: :lol: :hap: :spookie: tak jest wszystkiego najlepszego emamy życzy wam cała moja rodzinka :-)To pierwsza gwiazdka naszego Krzysiunia.mam nadziję, że będzie najszczęśliwsza na świecie, czego i wam wszystkim życzępozdro.wioleta :hot: :bounce: :bic: :love: :hot: :bounce: :bic: :love: :hot: :bounce: :bic: :love: :hot: :bounce: :bic: :love: :hot: :bounce: :bic: :love: :hot: :bounce: :bic: :hot:
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 22.12.01, 13:14
      Życzę Wszystkim zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia aby spędzone były w gronie kochanych osób.Życzę wszystkim dzieciom aby dostrzegły pierwszą gwiazdkę, a tuż za nią Świętego Mikołaja na saniach z ogromnym workiem prezentów!A rodzicom aby zapomnieli o wszelkich troskach i zmartwieniach, może i dla was znajdzie się coś pod choinką?Aby Nowy Rok przywitał Nas nie tylko podwyżkami.My niestety nie spędzimy świąt w domku, wybieramy się do mojej rodziny do Wiednia, mam nadzieję że zdążymy na pociąg. Całuję i pozdrawiam JmK
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 22.12.01, 14:50
      to ja też dołączę się do tych pięknych życzeń...bo już myślałam,żeby wysyłać oddzielnego posta...ale co tam! popasożytuję!Życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt, domowej, ciepłej atmosfery...i wszystkiego o czym marzycie na ten czarowny czas...
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 22.12.01, 17:11
      Przyjmij Aniu gorące życzenia radości z okazji Bożego Narodzenia i pomyślności w Nowym Roku 2002Kruszynka :)
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 22.12.01, 23:35
      Ja też życzę Wesołych Świąt wszystkim emamom i duuuużo szczęścia w Nowym Roku Dorota z Poznania
    • Gość: stynka Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 22.12.01, 23:48
      A my z Jachem zapraszamy na: http://republika.pl/wwwjachucom/gwiazdka/stynka & Jach
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 23.12.01, 09:25
      By ten czas świąteczno - noworocznyodmienił nas e-mamy i ludzi wokół na lepsze...By słowa: miłość, przyjaźń, zrozumienie, wybaczenie, troska, odpowiedzialność...ożyły i trwały w nas wiecznie...Rozkoszowania się :hap: chwilami spędzonymi z Rodziną czyli:córką, synkiem, mężem, żoną, mamą, tatą, teściową, teściem, siostrą , bratem, ciocią,wujkiem, psem, kotem, chomikiem...życzyNika z Rodzinką
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 24.12.01, 15:37
      WSZYSTKIEGO..NAJ...NAJ...NAJ.....NA TE NASZE WSPANIAŁAE SWIETA.........WSZYSTKIM E MAMĄ ,EDZIECIĄ ORAZ ETATĄ....SAŁADA SANI Z MADZIĄ I MĘŻUSIEM
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 24.12.01, 15:40
      Równie szczere życzenia spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich eRodzin.Magda :hello:
    • Gość: guest Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! IP: *.* 25.12.01, 12:31
      Dołączam się do życzeń.Niech nadchodzący rok będzie magiczny i niech spełnią się wasze życzenia.A Święta niech rozsieją magię w waszych sercach :bic::hello:Petra z Erykiem ( 17dni :) )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka