Dodaj do ulubionych

Pomorze na góry wymiana

IP: *.* 03.01.02, 10:03
Marzymy aby pojechać w okresie letnim na parę dni w góry ale zawsze brakuje tych pieniędzy. Mamy syna 6 letnniego i duże mieszkanie oddalone 20 km od morza (bardzo dogodne dojazdy). Może ktoś mieszka w Zakopanem, Krakowie lub okolicach i chciałby spędzić wakacje nad morzem. Czy jest jakieś małżeństwo, które wymieniłoby się mieszkaniem na tydzień lub dwa.Może być nawet bardzo skromne potrafimy się dostosować do każdych warunków. Jesteśmy ludźmi godnymi zaufania (30 lat). Wiem, że dochodzi czasami do takich wymian.Może to trochę szalony pomysł? Czekam na propozycje.Pozdrawiam Lusia.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Pomorze na góry wymiana IP: *.* 03.01.02, 16:40
      Przyznam, że jest to dość kusząca propozycja. Jestem z gór (a może górek), 60 km na południe od Krakowa, ok. 70 km od Zakopanego; piękna okolica (miejscowość często odwiedzana przez turystów, moja siostra posiada nawet gospodarstwo agroturystyczne). Nad morzem byłam raz w życiu i przyznam, że chętnie bym tam znów zawitała. Nie wchodzi jednak w grę wymiana typu Wy tutaj, a my tam w tym samym czasie. Czy zainteresowana byłabyś raczej czymś w rodzaju odwiedzin? Wy do nas na jakiś czas, a my do Was później (bądź wcześniej). Też jesteśmy małżeństwem 30 letnim, mamy 3 letnią córeczkę. Możesz pisać na priva.
      • Gość: guest Re: Pomorze na góry wymiana IP: *.* 03.01.02, 21:32
        czesc,a ja bylabym zainteresowna wyjazdem nad morze.moj synek bedzie mial w wakacje 8-9 miesiecy i myslalm aby go zabrac wlasnie na pllnoc naszego kraju.jestem z Krakowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka