Dodaj do ulubionych

wierszyk emam (do wiesi)

IP: *.* 20.01.02, 22:48
Czytałam (najprawdopodobniej w edziecku od kuchni) o publikacji wierszyka emam .zaczełam go czytać lecz niestety moja mała jak widzi właczony komputer zostawia wszystko i już jest przy mnie .nastepnego dnia już nigdie nie mogłam go znaleść. czy mogłabyś mi go przesłaś .a tak swoją drogą do momentu do którego zdąrzyłam przeczytać był super.pozdrawiam ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: ewaw ślady po ciązy IP: *.* 20.01.02, 22:56
      wiem ze okres noszenia pod sercem dzidziusia jest cudowny ale niestety po tym okresie zostają czasami brzydkie ślady np. rozstępy.mi właśnie coś takiego zostało .od samego początku po porodzie smaruje je (podobno najleprzymi srodkami dostępnymi na rynku) ale niestety nie znikają . wiem że można je usunąc czy któraś z was to zrobiła ? czy rezultat był taki jakiego oczekiwała?pozdrawiamewa
      • Gość: ewaw Re: ślady po ciązy IP: *.* 21.01.02, 22:36
        czy to jest niepopularny temat. czy bylo nietaktem pytać oto na forum.a moze ja mam tylko takie przyziemne problemy?ewaw
    • Gość: wiesia Re: wierszyk emam (do wiesi) IP: *.* 21.01.02, 07:31
      W tej chwili zajrzałam tu tylko na moment i zaraz wyjeżdzam w delegację - więc nic podać nie zdąrzę. Myślę , że Yenna albo Magda pomogą. Poza tym , jest w "kuchni" link do naszej bajki, w wątku skierowanym do Marcina w tej sprawie.
    • Gość: wiesia Re: wierszyk emam (do wiesi) IP: *.* 21.01.02, 07:40
      A jadnak zdąrzyłam- oto link: www.edziecko.pl/bajeczka.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka