Gość: malgosia77 IP: *.* 04.02.02, 13:31 Ostatnio przeniosłam się do Warszawy. W Poznaniu zostawiłam mojego wspaniałego ginekologa. Czy mógłby mi ktoś polecić jakiegoś z Warszawy ? Byłabym bardzo bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piglecikkolka Re: szukam ginekologa z Warszawy IP: *.* 04.02.02, 14:18 Cześć! ja Ci mogę polecić Panią Skórską - super babka, przyjmujew Centrum Medycznym (Domaniewska, Mariott). Tylko niestety bardzo ciężko się do niej umówić - jest po prostu oblegana!!!Pozdrawiam, kolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka Re: szukam ginekologa z Warszawy IP: *.* 04.02.02, 15:42 Ja polecam dra Pikla - przyjmuje na Elektoralnej, przy Pl. Bankowym - jest tani i bardzo, bardzo fachowy - zadego skrepowania)) poza tym bardzo delikatny i informuje co i po co robi, poza tym przy kazdej wizycie - jesli sobie tego zyczysz - robi USG - bez wzgledu na ciaze, czy jej brak. Jesli jestes zainteresowana, to pisz na priva.Pozdrawiam i zycze udanego wyboruF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: szukam ginekologa z Warszawy IP: *.* 04.02.02, 21:25 jakby co to wczoraj znalazłam na portalu www.gazeta.pl na liście dyskusyjnej polecanych ginekologów przez użytkowniczki tego portalu. DŁŁŁŁŁŁŁŁŁUGA lista różnych nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: szukam ginekologa z Warszawy IP: *.* 05.02.02, 10:29 Wejdź na Zdrowie - tam jest coś w rodzaju rankingu. Osobiście polecam dr. Pazio - przyjmuje w Consylium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Pytanie do Ludka IP: *.* 05.02.02, 10:32 Ludeczku kochany, na spotkaniu U Szwejka mówiłaś na który basen chodzisz ze swoim szczęściem, ale "starość nie radość" i sklerozę mam już potworną - czy możesz przypomnieć? Pozdrowionka Alina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Pytanie do Ludka IP: *.* 05.02.02, 10:35 Ludeczku kochany, na spotkaniu U Szwejka mówiłaś na który basen chodzisz ze swoim szczęściem, ale "starość nie radość" i sklerozę mam już potworną - czy możesz przypomnieć? Pozdrowionka Alina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljaworo Re: Pytanie do Ludka IP: *.* 05.02.02, 13:19 Jak to dobrze, że mamy internet. Niedługo to już pewnie nie będziemy pamiętać co to jest ten basen.Chodzimy do Wodnika na Gocławiu, w soboty na 10.30. Nowy "semestr" zaczyna się już w tą sobotę. Ta pani, która prowadziła z nami zajęcia w zeszłym semestrze była bardzo miła, ale podobno teraz ma prowadzić ktoś inny. Mam nadzieję, że też będzie fajnie.Pozdrawiam,LudekPs. A dlaczego ten post jest przy ginekologu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: szukam ginekologa z Warszawy IP: *.* 05.02.02, 10:33 Przepr. Przepr. Tak mi się jakoś wysłał nie w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morud Re: szukam ginekologa z Warszawy IP: *.* 05.02.02, 12:55 Czy masz jakiś telefon do tego Consilium? Potrzebuję porady neurologa, a słyszałam że tam są super specjaliści. Gdzie ono się w ogóle znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: szukam ginekologa z Warszawy IP: *.* 05.02.02, 13:03 Proszę bardzo: ul. Postępu 9A, telefony - 853 15 15, 853 15 16, 857 40 16, 857 35 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia22 Re: szukam ginekologa z Warszawy IP: *.* 05.02.02, 13:04 To ja jeszcze polecę dr Rogiewicza, który ma prywatny gabinet, niestety w Pruszkowie, ale dojazd jest łatwy a lekarz świetny. Ma 33 lata i doskonałe podejście do kobiet (ładnie to zabrzmiało, hihi).Jeśli cię interesuje, pisz na priv.Madzia Odpowiedz Link Zgłoś