Dodaj do ulubionych

pytanie o seks oralny

IP: *.* 20.02.02, 12:32
Piszę tutaj, bo temat jest dyskretny, chodzi o seks oralny. Wiem, że nie ma norm w tym względzie, wszystko jest w porządku, tak długo jak długo obie strony są zadowolone. A ja zastanawiam się czy jestem normalna - bo wręcz kocham jak mój mąż mnie tam piesci oralnie i nie wyobrażam sobie stosunku bez tego typu pieszczot. Napiszę więcej - w zasadzie szczytuję tylko w ten sposób i bez oralu sam stosunek jest dla mnie nieudany. Czy Wy też tak macie?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 20.02.02, 20:39
      Nie widze w tym nic dziwnego - w koncu to co opisalas charakteryzujewiele kobiet, mnie tez. W czym tu wiec problem? Kochajmy sie oralnie!
      • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 20.02.02, 20:42
        Ja taz uwielbiam ten seks... Och, jakie to przyjemne...
    • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 20.02.02, 20:54
      A mnie to się wcale nie podoba, boli, jest nieprzyjemne, i nie mogę się do tego przekonać
      • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 20.02.02, 21:30
        boli? To ja tu czegoś nie rozumiem. A może pomyliłaś analny z oralnym?
    • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 20.02.02, 21:40
      ups!! SORRY!!!
    • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 21.02.02, 00:13
      Tez uwielbiam, moze tak bardzo, bo tylko w ten sposob potrafie szczytowac, w czasie stosunku niestety jeszcze nigdy...szkoda.
      • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 21.02.02, 22:18
        No właśnie dlaczego podczas "normalnego"stosunku nie szczytujemy? Oralny za to jeszcze jak...
    • Gość: teresato Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 22.02.02, 16:56
      Ja to uwielbiam, zwłaszcza że po szczytowaniu oralnym najczęsciej jest normalny stosunek który jest teoretycznie dla partnera ale często zdarza mi się dojść po raz drugi w bardzo krótkim czasie.
      • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 23.02.02, 13:25
        SZCZESCIARA!
    • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny do pań IP: *.* 25.02.02, 12:40
      A ja mam pytanie do Pań. Czy lubicie zadawalać swoich partnerów oralnie? Jak to jest z Waszej strony. Pytam bo sam bardzo lubie "milosc francuska" ale moja zonka jakos nie bardzo... Bardzo prosze o Wasze opinie :-)
      • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny do pań IP: *.* 25.02.02, 21:09
        A ja nie lubię miłości oralnej.Dlaczego? Nie wiem.Może dlatego,że nie sprawia mi przyjemności,że mnie krępuje.Mąż lubi ale mnie nie zmusza do niczego czekając aż mnie "najdzie".
    • Gość: *farciara* Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 26.02.02, 09:12
      Nie ma nic przyjemniejszego niż hmmmm smakowanie ukochanego... :crazy:Fakt faktem, osiągnięcie orgazmu przez kobietę, jest częstrze przy pieszczotach tego typu, ale bez przesady! to nie jedyny sposób :sarcastic: :spookie: W naszym związku uznajemy wyższość pieszczot oralnych ;-) nad wszystko, taki deser przed obiadem... :hap:A skoro poruszamy taki temat, no i wszyscy (prawie) incognito, to jak tam z sexem analnym? :eek: Wierzyć statystykom, że należę do mniejszości? :-)
      • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 26.02.02, 22:00
        To i ja do tej mniejszości należę...przynajmniej do tej przyznającej sie...
        • Gość: guest Re: pytanie o seks oralny IP: *.* 26.02.02, 23:44
          Co wy widzicie takiego zachwycającego w seksie analnym? Przecież mnie odrzuca nawet jeśli o tym pomyślę. Co to za przyjemność. No i przecież "to" służy do czegoś innego. A fuj!!!
          • Gość: *farciara* Re: pytanie o seks analny IP: *.* 27.02.02, 08:47
            Z takim podejściem, każde moje tłumaczenie będzie dla Ciebie szokiem. Po prostu :-) nie ważne co jakie jest , ale co się komu podoba.A ze mnie niezłe ziółko... i po prostu ... lubie :hap:
            • Gość: guest Re: pytanie o seks analny-do Farciary IP: *.* 27.02.02, 13:19
              Może głupie,ale usprawiedliwia mnie fakt,że nigdy nie próbowałam a bardzo mnie to nęci?CZy to nie boli?JAkies rady przed pierwszym razem?No i chyba jest ulga,że nie ma możliwosci zajscia w ciążę?POzdrawiam Nieuświadomiona
              • Gość: guest Re: pytanie o seks analny-do Farciary IP: *.* 28.02.02, 07:52
                FArciara odpisz jeśli możesz.
              • Gość: guest Re: pytanie o seks analny-do Farciary IP: *.* 28.02.02, 08:25
                Moge, moge :-) Jeśli oboje macie przekonanie i chęć, lub to zwykła ciekawość, to czemu nie macie spróbować. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do napisania listu na priv. Dyskrecja zapewniona Pa
                • Gość: *farciara* Re: pytanie o seks analny (2) IP: *.* 28.02.02, 08:28
                  Zapomniałam się zalogować, adres: iwaslim@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka