Dodaj do ulubionych

mAMY Z wARSZAWY - GDZIE ZLOBEK PRYWATNY!

IP: *.* 26.02.02, 13:23
wIME , ZE NIE TO FORUM , ALE NA REGIONALNYM NIE MAM SZANS!cHCE SIE ROZGLADNAC , ZA ZLOBKIEM PRYWATNUYM DLA 17 MIESIECZNEGO DZIECKA - GDZIE SA W wARSZAWIE I CZY SA GODNE UWAGI!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasiula1 Re: mAMY Z wARSZAWY - GDZIE ZLOBEK PRYWATNY! IP: *.* 26.02.02, 13:40
      Coprawda nie mogę Ci polecić żłobka prywatnego bo takowych nie znam, ale znam jeden państwowy do którego uczęszczał mój synek i naprawdę był wspaniały. Wojtuś bardzo szybko się w nim zaklimatyzował i lubił tam chodzić. Opieka rzeczywiście jest tam BARDZO dobra, panie są wyjątkowo oddane i dzieci bardzo je lubią. Żłobek jest na ulicy Wiatracznej (za dawną restauracją "Zagłoba".
    • Gość: joannaz Re: mAMY Z wARSZAWY - GDZIE ZLOBEK PRYWATNY! IP: *.* 27.02.02, 08:39
      Witam, prywatny żlobek jest na Alei Krakowskiej- niestety teraz nie mam dokładnych namiarów. Może wrzuć do wyszukiwarki bo ja kiedyś już je podawałam, ale nie pamiętam na jakim forum. A dlaczego prywatny- moja Zosia od 2 tygodni chodzi do państwowego i dziś nie pozwoliła sobie nałozyc kapci tak się spieczyła do cioci-opiekunki. Pozdrawaim Joanna
      • Gość: agarad Re: mAMY Z wARSZAWY - GDZIE ZLOBEK PRYWATNY! IP: *.* 27.02.02, 10:05
        Joasiu, a do którego żłobka chodzi Twoja córeczka?
    • Gość: joannaz Re: mAMY Z wARSZAWY - GDZIE ZLOBEK PRYWATNY! do agarad IP: *.* 28.02.02, 09:06
      do żłobka 66 na ul. Humańską - Stary Mokotów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka