Dodaj do ulubionych

Cos o mnie

IP: *.* 22.03.02, 14:10
Czesc!Jestem "nowiutka". Dopiero dzisiaj zalogowalam sie po raz pierwszy, ale juz mi sie to spodobalo. Nazywam sie Monika - jestem mama 2-letniej Wiktorii. Jest oczywiscie naj... co tu duzo mowic. Chociaz czasem jest raczej diabelkiem, a nie aniolkiem (jak ja bym sobie tego zyczyla). Tak jak dzisiaj w nocy - od pewnego czasu usypia u nas w lozku i po chwili ja przenosimy do lozeczka i spi tak cala noc. A dzisiaj 3 razy ja przenosilismy, w koncu kolo polnocy zrezygnowalismy. Do tej pory zawsze usypiala w lozeczku - moze ktoras z Was ma jakies dobre pomysly "na powrot"? Poza tym od jakiegos miesiaca nie spi juz w dzien - czy to jest "normalne"?Hej , pozdrawiam wzsystkich. Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: feratu Re: Cos o mnie IP: *.* 22.03.02, 14:29
      Cześć Monika. Witam na forum. Heh, ja też jestem tutaj od kilku dni i też bardzo mi się spodobało :-) Powodzonka. Feratu :-)
    • Gość: olaaaa2 Re: Cos o mnie IP: *.* 23.03.02, 21:29
      czesc Moniko ! ja tez jestem nowa, forum odwiedzam od kilku tygodni - załapałam bakcyla. co do usypiania dziecka to u mnie było podobnie, efekt: mała śpi z nami i raczej to sie nie zmieni. pozdrawiam wszystkie "nowe" emamy ola
      • Gość: Siunia Re: Cos o mnie IP: *.* 24.03.02, 00:03
        Witam drogie koleżanki . Ja też w zasadzie "nową" uczestniczką forum jestem ( ok. 4 tyg.)Moniko, ja tez mam córcię Wiktorie (małą zdrajczynie) :)-Siunia (której z powodu Wikuńki troche przykro)Ps. Mała ma fioła na punkcie swojego Taty
    • Gość: Anna72 Re: Cos o mnie IP: *.* 24.03.02, 12:24
      Witam również. Ja też mam dwulatka, który co noc przeprowadza się do naszego łóżka. I tak jest od roku i nie wiem kiedy się to skończy ;-) . :hello: Anka.
      • Gość: olaaaa2 Re: Cos o mnie IP: *.* 24.03.02, 15:46
        właśnie "czy to sie skończy ?" u mnie jak juz pisałam chyba nie, a to przez mojego męża, bo jak stwierdził chce mieć swoje kobietki (też miał na mysli naszą kotkę) w jednym miejscu razem, przy sobie.urok osobisty to on potrafi mieć ! hihihi ola
        • Gość: KrysiaW Re: Cos o mnie IP: *.* 24.03.02, 20:56
          Witaj Wikusia ja tez w sumie jestem nowa bo od stycznia .Na poczatku tylko czytalam posty i "siedzialam" na czacie ale jak tylko udalo mi sie zalogowac to staram sie zawsze cos napisac .Fajnie ze dolaczylas do nas.Ja tez mam dwuletnia coreczka. :bounce: Jest sliczna i kochana ale czasami strasznie meczy. ::(Ale taki sa dzieci.:bic:Pozdrawiam Krysia mama Krysi :hello:
    • Gość: M_iśka Re: Cos o mnie IP: *.* 24.03.02, 21:16
      Cześć Monika :) ja też "zalęgłam" się na edziecku dopiero co(od lutego)uważaj to strasznie wciąga.Ja też mam na imię Monika i witam Cię serdecznie razem z moimi dziciaczkami Olą czterolatką i Jasiem kończącym 8 miesięcy :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka