Gość: Sammy IP: *.* 26.03.02, 15:51 Ponieważ właśnie mój chłop doprowadził mnie do furii i szału i za moment udłąwię się własną wściekłością, więc będę się wyrażać, ale nie na słowa tylko na obrazki. Wyrażanie się na słowa przeze mnie w chwili obecnej zakończyło by się zbanowaniem mojego IP Więc to jest to co o nim myślę sammy, która czuje sie w chwili obecnej tak: chlip, chlip i buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feratu Re: Furia to mało IP: *.* 26.03.02, 15:55 Sammy, współczuję Sama dobrze wiem jak facet heh a szczególnie swój może doprowadzić do furii, a przy tym do rozpaczy Powiedź co się stało? To może jakoś wspólnie zaradzimy Buziaki Feratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmA Re: Furia to mało IP: *.* 26.03.02, 16:14 Sammy,Ty to masz szczęście..... Możesz się "powyrażać" na forum pięknymi obrazkami. A ja? Jak mnie wkuży moja połowa to tylko chlipię w klawiaturkę i wymyślam posty dla odwrócenia uwagi. Dopomóż kobieto i podziel się tymi cudami z koleżanką, to i ja w chwili wściekłości będę mogła wysmażyć takiego pościka.Trzymam za Ciebie kciuki Edyta mama Alexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuga Re: Furia to mało IP: *.* 26.03.02, 16:20 Sammy,uzdolniona technicznie i artystycznie kobieto,popatrz za okno - słońce, pachnie wiosna u mnie na ogródku pierwsze rachityczne krokusikiCo tam fececi - moja mama mówi tak - po prostu nie słuchaj, on sobie bredzi a Ty myśl o czymś innym, ja z Twoim ojcem dzięki tej metodzie wytrzymałam już 26 lat Ja ją też stosuję - od 12.10.2001 - i działapozdrawiam Cię i ściskamGosia - Fuga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silije Re: Furia to mało IP: *.* 26.03.02, 16:52 Sammy podziwiam twoją wizję, kreatywność i perfekcyjność - mam nadzieję, że stworzenie takiego dynamicznego dzieła pozwoliło Ci się wyżyc i już czujesz sie nieco lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Furia to mało IP: *.* 26.03.02, 16:59 Sammy, bardzo mi przykro z powodu Twojej hm, furii. Nie zmienia to jednak faktu, że zarykuję się patrząc na Twoje obrazki.Dorka m. Eleonory i Marceliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Furia to mało IP: *.* 26.03.02, 19:36 Sammy!Szkoda, że ja nie mam takich rewelacyjnych zdolności artystycznych!!!!!! Gdybym mogła mojemu facetowi nrysować coś takiego zamiast drzec mordę , płakać i strzelać ........ o ileż lepiej by było w naszym domu. Buziaki. Jak ktoś ma takie poczucie humoru jak Ty poradzi sobie ze wszystkim.Misiek Odpowiedz Link Zgłoś