Dodaj do ulubionych

Wakacje z pasem...

IP: *.* 31.03.02, 11:39
więc wiele osob wyjeżdża. A może byście się tak Kochane Mamy i Drodzy Tatusiowie podzielili namiarami na jakieś fajne miejsca wypoczynku? Takie dla maluszkow. Ja osobiście jestem zaiteresowana morzem ale podejrzewam że sa na forum inne mamusie ktore np. wolą góry. Warto sie wiec zastaowic nad jakimis wymiankami adresowymiPozdrowionkaMama Filipka
Obserwuj wątek
    • Gość: Didi Re: Wakacje z pasem... IP: *.* 31.03.02, 20:20
      My chetnie pojechalibysmy na wczasy agroturystyczne z mozliwoscia obcowania ze zwierzetami. Moze macie, drogie Mamy, cos do zaproponowania? Ewa i Tomek z dziecmi
    • Gość: Aldonia Re: Wakacje z pasem... IP: *.* 01.04.02, 15:12
      Ja buszuję w internecie i jadę w ciemno. Na miejscu będę szukać kwatery.Tak było rok temu. Dziecko 3 lata, a my zdecydowaliśmy sie na morze. Znamy cały Półwysep Helski, Władysławowo, Jastrzębią Górę, więc wybraliśmy Karwię. Zajechaliśmy i pobiegaliśmy po kwaterach i pensjonatach. Znaleźliśmy pokój z łazienką, radiem i telewizorem. Wyżywienie we własnym zakresie. Do morza mieliśmy bardzo blisko, bliżej się już nie dało. Jestem bardzo zadowolona. Z mniejszym dzieckiem wolałabym jednak jechać w konkretne miejsce i nie szukać na miejscu.
    • Gość: Dragon Re: Wakacje za pasem... IP: *.* 01.04.02, 22:23
      :hello: A my to może pojedziemy z małżonką na wieś gdzie nie ma bierzącej wody tylko studnia i trzeba w piecu napalic aby mieć ciepło, tylko się troche boję czy nasza dzidzia wytrzyma takie warunki. A jest to w Lipkach koło Stoczka Węgrowskiego ok 110 km od Warszawy.P S hehe przynajmniej świerze powietrze i mleko prosto od krowy, a o grzybach i jagodach nie wspomnę ( + komary, myszy polne i inne robactwo -jak to na wsiPozdrawiam Dragon. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka