Dodaj do ulubionych

Do prenumeratorów-majowy numer Dziecka

IP: *.* 29.04.02, 12:49
Mam pytanie do prenumeratorów Dziecka. Czy otrzymaliście już majowy numer? Ja jeszcze nie a do tej pory pismo przychodziło przed 20 poprzedniego miesiąca. Czyli majowy numer powinnam dostać przed 20 kwietnia a dziś jest już 29. Nie wiem kto zawinił czy wydawca, poczta a może jeszcze ktoś? Krycha
Obserwuj wątek
    • Gość: AnetaDr Re: Do prenumeratorów-majowy numer Dziecka IP: *.* 29.04.02, 13:56
      Krycha!Ja dostałam "Dziecko" w ubiegłym tygodniu. Już nawet zdązyła zapomnieć, że było. Szkoda tylko dotarł do mnie fatalnie poskładany egzemplarz i w efekcie nie da się przeczytać kilku artykułów. Ale myślę, że to przypadek.PozdrawiamAneta
      • Gość: guest Re: Do prenumeratorów-majowy numer Dziecka IP: *.* 29.04.02, 14:22
        Chyba jednak nie taki rzadki przypadek, bo ja tez kupiłam w kiosku fatalnie przycięty egzemplarz, z tym, że przeczytać owszem, mogę bo kartki były pozaginane do wewnątrz i mam nadorpgramowa powierzchnię.ATA
        • Gość: AnetaDr Re: Do prenumeratorów-majowy numer Dziecka IP: *.* 30.04.02, 07:42
          ATA!Więc wychodzi na to, że w sumie mamy 2 całe egzemplarze ;-). A może przyślesz mi brakujące kawałki ;-), bo ja się już zastanawiam, czy nie kupić nowego numeru w kiosku. Mam w każdym razie nadzieję, że takie "cudo" już się więcej nie powtórzy.PozdrawiamAneta
    • Gość: Silije Re: Do prenumeratorów-majowy numer Dziecka IP: *.* 29.04.02, 18:12
      Do mnie dotarło "Dziecko" dokładnie tydzień temu w poniedziałek - punktualnie i w nienagannym stanie. Ale raz na poczcie zgubili jeden mój numer "Mamo to ja", dopiero po mojej interwencji się znalazł.
    • Gość: MariaMamaOli Re: Do prenumeratorów-majowy numer Dziecka IP: *.* 30.04.02, 11:30
      do mnie majowy numer nie dotarł, wczoraj zareklamowałam u prenumeratora i pani powiedziała mi, ze wyślą drugi raz! - maria
      • Gość: agacz2905 Re: Do prenumeratorów-majowy numer Dziecka IP: *.* 07.05.02, 09:23
        Ja otrzymałam majowy numer 22.04., czyli w poniedziałek. Przy okazji - była to dla mnie niezła niespodzianka, gdyż na str.^ zobaczyłam ni stąd ni zowąd zdjęcie swojego synka ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka