Dodaj do ulubionych

BRAK CZASU

IP: *.* 20.06.02, 05:35
Kochane wy moje rodzicielki prosze napiszcie co robice jak dlugo pracujecie. Ja pracuje w banku bardzo czesto jak wychodze o 8 to wracam o 20 i jestem tak zmeczona ze nie mam juz na nic sily. Jak nadrabiacie czas który spedzilyscie w pracy i jak sobie z tym radzicie. Buziaczki :bic:
Obserwuj wątek
    • Gość: Vialle Re: BRAK CZASU - mnie tez!!!!! IP: *.* 20.06.02, 09:47
      Gosia, podlaczam sie pod Twoje pytanie. jak zyjecie zeby nie chlipac w poduszke? Ja w pracy (od 8:30 do conajmniej 18:00, a ostatnio standard od 6:00 do 20:00) jestem wazna i silna pania menedzer, a w domu rycze w poduszke, ze niemal nie widuje mojego dziecka. Na nic nie mam czasu. Spedzam cale weekendy z dzieckiem i tata, ale to za malo!!!! Mam w tej chwili takiego dola, ze nic tylko siasc sie upic. Zaczynam myslec zeby rzucic prace w cholere i zajac sie dzieckiem, bo tak naprawde to chyba to chce teraz robic. przeciez z czasem wcale nei bedzie lepiej! Jak bedzie mial 5 i 10 lat to tez bedzie siedzial w domu z opiekunka, cholera jasna! A ja bede wracala wieczorem i bedziemy mieli dla siebie 2 godziny dziennie, weekendy (dobrze jesli wszystkie! Chcialam sie jeszcze uczyc - ale kiedy skoro nawet w weekend szkoda czasu?) i 26 dni urlopu na rok. Wyc mi sie chce. Podajcie jakas zlota recepte albo co bo wyjde z roboty i juz nie wroce.
      • Gość: ruda Re: BRAK CZASU - mnie tez!!!!! IP: *.* 20.06.02, 10:11
        Może rzuć tę pracę albo przejdź na 3/4 lub pół etatu? Moze sie da. A może stać Was na to, żebyś nie pracowała?Rzeczywiscie nie ma sensu spędzać życie dziecka w pracy, szczególnie całe dnie...Zresztą myślę, że już kilkulatek zadowala się świadomością posiadania rodziców, gdy ma kolegów i rodzeństwo...Życzę Ci spokoju i rozwagi
      • Gość: GOSIAD Re: BRAK CZASU - mnie tez!!!!! IP: *.* 22.06.02, 21:35
        widzisz vialle tylko ty i ja ale to dobrze ze z takiej masowki tylko my mamy tyle roboty przynajmniej inne mamy sie naciesza swoimi dziecmi. I zapewniam gdyby bylo mnie stac na to zeby pracowac na 3/4 etatu albo wcale nie pracowac napewno siedzialabym w domu. Ale niestety musze w koncu zarabiam wiecej od meza.
    • Gość: Sabina Re: BRAK CZASU IP: *.* 20.06.02, 21:39
      Cześć Gosiu!Pracujesz i pracujesz to widać bo nawet o mnie zapomniałaś. Biedna jesteś, żal mi że nie możesz spędzać tyle czasu ze swoim dzieckiem co ja. Trzymam kciuki, żeby było lepiej i żebyś o mnie pamiętała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka