IP: *.* 11.07.02, 12:52
nie wiem czy dobrze robie ale kilka osob na chacie prosilo by tu poinformowac ze informacje o wrzesniowym zlocie znajduja sie na forum warszawa...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilly Re: zlot IP: *.* 11.07.02, 13:19
      Cleo - dobrze robisz, ale zastanawia mnie dlaczego tam są zamieszczane informacje o zlocie? Gdyby nie Ty, nigdy bym tam nie zajrzała, a nie każdy wchodzi na czata. Czyżby to miał być zlot dla wybranych?
      • Gość: Agata Re: zlot IP: *.* 11.07.02, 13:26
        Lilly, nie snuj domysłów, na pewno nie ma to być zlot dla wybranych. Kilka dziewczyn rzuciło pomysł zorganizowania zlotu w Warszawie, miał się wyłonić komitet organizacyjny. Niejako automatycznie uznano, że jeśli zlot w Warszawie, to wątek powinien być tamże. Dowodem na to, że nie tylko Warszawianki są mile widziane na zlocie jest dość prężnie rozwijający się wątek o noclegach.Zresztą pomysł zlotu pojawił się bodajże na Salonie w wątku o zlocie krakowskim i stamtąd przeniósł się na Regionalne. Nie bocz się i zajrzyj na Warszawę.pozdrawiamagata
      • Gość: Selina Re: zlot IP: *.* 11.07.02, 13:27
        Wiesz Lilly ja też tak pomyślałam! :) Przecież nie każdy siedzi na czacie i jest na bieżąco.selina
      • Gość: Rokitka Re: zlot IP: *.* 11.07.02, 15:19
        Oczywiście, że zlot jest dla wszystkich i wszyscy są bardzo, bardzo mile widziani :-) A wątek jest na forum Warszawa z racji lokalizacji - tylko i wyłącznie :-)Zresztą już w niedzielę napisałam maila do Marcina z prośba, żeby "wyciągnął" ten wątek na główną stronę forum, podobnie jak było w przypadku zlotu w Krakowie. Niestety, do dziś nie ma odzewu :-(Pozdrawiam,Ania z Emilką
        • Gość: Kaya Re: zlot IP: *.* 12.07.02, 06:45
          Kochane :)Wątek zlotu był bogato omawiany na Salonie, a ponieważ zrobił się potężny tasiemiec jest tam informacja, że idziemy na Warszawę. Czy zawsze ktoś w niewinnej sprawie musi doszukiwać się podstępu ? :lol: :lol: :lol:A skoro teraz wątek pojawił się na emamie, czyżby był tylko dla wybranych? a co z etatą ??? hihihi Oczywiście żartuję :bounce:Kleo bardzo dobry pomysł :)))pozdrawiam kaya
          • Gość: Lilly Re: zlot IP: *.* 12.07.02, 06:51
            Nie gniewajcie się, ale mi np nigdy nie przyszłoby do głowy szukać informacji o zlocie w regionalnym wątku. No coż, nie poznałam jeszcze zawiłości forum, a na czacie nie zawsze bywam, więc mogę nie być na bieżąco. Nie doszukuję się podstępu, nie czepiam się i przepraszam jeśli tak odczytany został mój pierwszy post. I naprawdę to dobry pomysł, żeby ten wątek wyciągnąć przed forum w taki sam sposób jak zrobiono to z informacjami o zlocie krakowskim.Pozdrawiam wszystkich Lidka :hello:
            • Gość: Kaya Re: zlot IP: *.* 12.07.02, 07:09
              Lilly :)Nikt sie nie gniewa :))))) To były żarty of kors :lol:A wątek przed forum może wyciagnąć tylko Marcin, z tym, że najlepiej byłoby do końca ustalić termin i dopiero zacząć głosno huczeć. Luuudzie patrzcie na forum Warszawa i powiedzcie co sądzicie o terminie :)Niestrudzony terminolog kaya :hello:
    • Gość: _Su_ Re: zlot IP: *.* 12.07.02, 15:03
      staję w obronie Eldada. nie odpowiedział bo jest na urlopie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka