siasiuszek 30.11.06, 12:11 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3763640.html www.youtube.com/watch?v=TddtqFh08AY prze gigant z tego małego a do tego jaki uroczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnikaarnika Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 30.11.06, 13:20 ale kit widać że dzieciak gra z plejbeku ! Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 30.11.06, 13:27 jaki playback! ja tam jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 30.11.06, 14:22 a widziałass kiedyś bebniarza na żywo złotko? dzieciak gra naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 30.11.06, 14:31 ale ty masz oko arnika,a te wszystkie naiwniaczki z całego swiata dały sie nabrac, Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 01.12.06, 18:19 cóż niedowiarek jest mymym drugim imieniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 01.12.06, 18:48 hehe piekne. Byle ten talent sie nie zmarnowal Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.sol Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 01.12.06, 19:15 jestem w szoku!!!!!!!! rewelacja dzieciak Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 02.12.06, 07:58 lucy.sol napisała: > jestem w szoku!!!!!!!! rewelacja dzieciak tylko że dzieciaka nauczył ojciec, a małe dzieci szybko podłapują. Myślę ze wiele dzieci bi się nauczyło grac, kwestia nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 02.12.06, 18:46 Mylisz sie, mamy zespol, jestem wokalistka, maz jest basista, zachecalismy malego do perkusji czy gitary ale sie nie przekonal ( narazie plumka na klawiszach ) - dla niego to halas nie do wytrzymania, owszem spiewa ze mna na probach i planujemy nawet jeden utworek zrobic ze synem ale do grania trzeba miec checi, sluch, dryk i talent, szczegolnie basisci i perkusisci musza byc bardzo rytmiczni, a to nie takie proste. Sproboj jedna reka stukac powoli druga szybka a stopani jeszce inaczej walic w stopke, zobaczysz jakie to skomplikowane. Nasz perkusista uczy sie juz lata a ten maly ma dopiero 4 - kurde no geniusz Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Re: 4 - letni perkusista z Gdańska 02.12.06, 18:18 Też jestem w szoku! Niesamowita dla tego wieku koordynacja ruchów, umiejętność trzymania rytmu, pomijam "dar od Boga", czyli muzykalność. Ma chłopaczek szczęście, że już został odkryty. Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś