IP: *.* 26.08.02, 13:14
Małgorzaty, Małgosie, Gosie, Gośki ukryte pod różnymi nickami, odezwijcie się! Ile nas, "perełek" tu jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: _Tosiaa_ Re: Ile nas? IP: *.* 26.08.02, 14:36
      :) Gosia -mama Oli i Ady ,nick Tosiaa :)lat 30 ,miasto -Olsztyn :)Gosia :hello:
    • Gość: magusia Re: Ile nas? IP: *.* 26.08.02, 15:14
      Jestem!Małgorzata w dowodzie, dla rodziny i forumowiczów Magusia dla nieznajomych z którymi się zaznajamiam Gosia a dla starych przyjaciół Magula. Obecnie spędzam wolny czas ( hm jeśli można go tak nazwać urlop wychowawczy) u rodziców w Beskidach. Tęsknię za mężem który wyjechał za granicę w celu zdobywania wiedzy i nowych zawodowych umiejętności. Na osłodę życia pozostał mi 9-cio miesięczny Rafałek- skóra zdarta z taty. Serdeczne całuski dla innych imienniczek!
    • Gość: Gosia1 Re: Ile nas? IP: *.* 26.08.02, 18:16
      Nooo, jestem np ja...chyba to widać? :lol: :lol: Alem się pod nickiem ukryła, co? ;)Pozdrówka Gosia
    • Gość: goniak Re: Ile nas? IP: *.* 26.08.02, 20:08
      No hejJa też jestem. Na oficjalnych spotkaniach Małgorzata -nie cierpię. Dla męża Gośka. Dla ludzi z pracy Gosio-Gocha. No i czasem Gonia, nie wiedzieć czemu przeważnie dla osób z Warszawy.Pozdrawiam czasami teżGosianka (a stara baba ze mnie - 34)
      • Gość: Gosia1 Re: Ile nas? IP: *.* 27.08.02, 08:27
        Goniaku nie narażaj mi się......Jak możesz być stara mając 34 lata, skoro ja jestem w kwiecie młodzieńczego wieku 35 lat???? :lol: :lol: :lol: Całuski - młodziutka Gosia z miasta Kielce (nie powiem żeby cudownego...)
    • Gość: Małgosia.K Re: Ile nas? IP: *.* 26.08.02, 21:54
      Dołączam się do Was drogie Małgorzaty, Małgosie, Gosiaczki... :lol:Mam 24 lata, mieszkam w Puławach. Jestem dziewczyną z Mazur, :bounce: bo właśnie tam się urodziłam i wychowałam. Od 6 lat jestem żoną mego męża, :love: czyli Adasia i mamy cudowną :hap: 17 miesięczną córeczkę Karolinkę. :love: :love: :love:Serdecznie was pozdrawiam!!! :spookie:
      • Gość: Reszka Re: Ile nas? IP: *.* 27.08.02, 08:21
        Jeszcze ja. W mojej klasie w podstawówce było 6 Gosiek. Chyba to było pokłosie piosenki Rodowicz "Małgośka"...
        • Gość: malgosiksand Re: Ile nas? IP: *.* 27.08.02, 18:33
          I ja , i ja!!! wszyscy na mnie mówią w domu Gosik ( miałam na nazwisko Goss), oprócz dzieci - dla nich jestem królewna Fiona (tylko nie wiem, czy przed czy po przepotwarzeniu...) , za to mój mąż to dla dzieci smok Daruś (nie wiem, dlaczego w takim razie nie Shrek). Mieszkamy w Poznaniu, a moje chłopaki mają juz po 3,5 roku i idą w poniedziałek do przedszkola pierwszy raz, a mnie coraz bardziej brzuch boli z tego powodu...Pozdrawiam Gosia
          • Gość: goniak Re: Ile nas? IP: *.* 28.08.02, 07:04
            Nie martw się, moja córuś uwielbiała chodzić do przedszkola (też w Poznaniu). A jak juz poszła do szkoły to wracała tam w okresie ferii lub wakacji nacieszyć się dziećmi, zabawkami, paniami i całą tą aurą wzesnego dzieciństwa.Udanego startuGosia
    • Gość: Małgośka Re: Ile nas? IP: *.* 27.08.02, 18:59
      No i jeszcze ja. Mama Oleńki (3 latka i 5 miesięcy), żona Piotra (już 5 ?! lat). Siedzę teraz w pracy i czekam na powrót do moich wariatów. Moja córa też w poniedziałek do przedszkolka. Właśnie dzwonił do mnie mąż i mówił, że Ola jest chyba chora. Jaki ten los "miły" prawda ! Pozdrawiam Was Gochy kochane !
    • Gość: 220571 Re: Ile nas? IP: *.* 27.08.02, 19:32
      Mnie nie trudno rozpoznać po nicku, ale też się dopisuję. :hello:
    • Gość: szwedka Re: Ile nas? IP: *.* 28.08.02, 08:34
      Brenda, no tego się po tobie nie spodziewałam! ;-)A ja lubię Małgorzatę i Małgosię (mąż tak do mnie mówi), i Gonię (tylko przyjaciółka).A kiedy ktoś powie do mnie Gośka, od razu ma we mnie wroga ;-)Ja uważam, że mam podwójną wróżbę w imieniu, bo Małgosia to niby w angielskim Daisy, a ja w horoskopie kwiatowym (czy ktoś pamięta kwiatowe horoskpy?!) to ta jestem stokrotka czyli też Daisy.Proszę jak mi się wszystko w życiu zgodziło.A perły też bardzo lubię...
      • Gość: _Tosiaa_ Re: Ile nas? IP: *.* 28.08.02, 09:02
        szwedka też uwielbiam to -Gośka ;)Gosia zwana też Małgosia,Małgoś,Gosiaczek i wyjątkowo Gocha (ale tylko brat) :)pozdrawiam wszystkie Gosie:hello:
      • Gość: goniak Re: Ile nas? IP: *.* 28.08.02, 09:44
        Stokrotka "mówisz", no to coś w tym jest. Uwielbiam, i margaretki też.Gosia
        • Gość: szwedka Re: Ile nas? IP: *.* 28.08.02, 09:59
          No, margaretki to tzw. "kwiatki świętej Małgorzatki".
          • Gość: goniak Re: Ile nas? IP: *.* 28.08.02, 11:07
            Nawet myślałam o bukiecie slubnym, ale niestety w kwietniu to trudno. Ale chrześniak przytargał pęk łaowych stokrotek.G.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka