Dodaj do ulubionych

Jak prasować?

IP: *.* 10.09.02, 13:23
Pytanie wyda się może troszkę naiwne...Nie śmiejcie się!Problem dotyczy rękawów. Czy "wypada" robić kanty-w krótkich rękawach? Bo długie chyba trzeba rozprasowywać?Mam 2 mężczyzn w domu i zależy mi na tym, żeby wyglądali "jak potrzeba". No to jak mam prasować te rękawy?Będę wdzięczna za porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: AM Re: Jak prasować? IP: *.* 10.09.02, 20:21
      O Matko!!! Moj maz rzedko nosi koszule (jego szczescie), ja natomiast MUSZE w pracy. Nie znosze prasowania i zawsze zaprasowuje kanty rekawow. Na razie nikt mi uwagi nie zwrocil - chyba wiekszosc osob tak robi.Sama jestem ciekawa czy to jest zgodne z etykieta.amo
      • Gość: Korrina Re: Jak prasować? IP: *.* 11.09.02, 16:47
        Zawsze rozprasowywac, obojetnie czy jest to rekaw dlugi czy krotki. "Zbrodnia" jest robienie zakichkolwiek kantow i zaprasowan!!!!
    • Gość: guest Re: Jak prasować? IP: *.* 12.09.02, 15:00
      Wielkie dzięki!To jednak rozprasowywać...Oj, nie lubię tego prasowania!!!
      • Gość: guest Re: Jak prasować? IP: *.* 12.09.02, 17:02
        To może powinnaś sobie kupić takie specjalne "urządzenie" do prasowania rękawów, krochmal w sprayu albo tzw. buegel-frei - koszule w ogóle bez prasowania (co nie jest do końca prawdą niestety), ale zawsze łatwiej.Ja zawsze robię 2 w 1 - oglądam wiadomości i prasuję.
        • Gość: johanna Re: Jak prasować? IP: *.* 14.09.02, 22:44
          Jezeli nie lubicie prasowac to prosze wszystko przesylac do mnie,a odbiezecie prasowane. Ja uwielbiam prasowac ten sliczny zapach przy prasowaniu.Niewiem dlaczego, ale to uwielbiam moze to cos sie ma do poprzedniego wcielenia?
      • Gość: guest Re: Jak prasować? IP: *.* 12.09.02, 17:37
        A u nas jest podział na płeć. :) Mój mąż prasuje koszule na kant, a ja na "niekant". On woli tak, a ja siak. I nie ma odwołania. Grunt to konsekwencja. ;)Bye!Maciejka
        • Gość: guest Re: Jak prasować? IP: *.* 14.09.02, 20:18
          A ja mam w domeczku taką małą deseczkę do prasowania rekawków i też mi dobrze idzie ( choć tego nienawidzę ) Rozprasowane pozdrowienia aniag
          • Gość: guest Re: Jak prasować? IP: *.* 14.09.02, 20:19
            aniag napisała/ł:> A ja mam w domeczku taką małą deseczkę do prasowania rekawków i też mi dobrze idzie ( choć tego nienawidzę ) Rozprasowane pozdrowienia aniaganiag napisała/ł:> A ja mam w domeczku taką małą deseczkę do prasowania rekawków i też mi dobrze idzie ( choć tego nienawidzę ) Rozprasowane pozdrowienia aniag
            • Gość: guest Re: Jak prasować? IP: *.* 14.09.02, 21:01
              sorry troche się jakam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka