Dodaj do ulubionych

Kończę dziś 30 lat !!!

IP: *.* 30.09.02, 07:14
Myślałam, że jak rano wstanę z łóżka to będzie jakoś inaczej. Ale jest tak samo wspaniale. Wciąż jestem młoda, mam wspaniałego męża, cudowne dziecko i jestem szczęśliwa. Gdybym mogła cofnąć czas - nie zmieniłabym zupełnie nic.Pozdrawiam wszystkie "trzydziestki"Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: mimika Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 07:20
      Wszystkiego naj najlepszego, dużo zdrówka, radości i żebyś zawsze była taka szczęśliwa i pogodna.Gorąco pozdrawiam - Monika (jeszcze nie "trzydziestka")
      • Gość: feratu Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 03.10.02, 15:45
        Droga Monika.. Ja ostatnio ze wszystkim spóźniona, również z życzeniami do Ciebie, mam nadzieję, że mi wybaczysz :-) Z okazji Twoich „30” Urodzinek, pragnę złożyć Ci najserdeczniejsze i jak najbardziej cieplutkie życzenia :-) Dużo zdrówka, radości, wszelkiej pomyślności.. :-) Uśmiechu na każdy dzień życia i dużo słonecznej pogody.. :-) Feratu :-)
    • Gość: Beata32 Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 07:34
      Moje gratulacje Moniko i wszystkiego najlepszego w następnej 30 - obyś zawsze czuła się młoda szczęśliwa i nie musiała nieczego żałować.Beata - już za kilka tygodni - 30 :) :D :) - i dobrze mi z tym !!!
    • Gość: Ptaszyna Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 07:36
      Morudku Kochany!!!Jestem pod wrażeniem !!! Ty, Trzydziecha?!?! No, no, no, to trzymasz się całkiem, całkiem nieźle.I życzę Ci tego na następną trzydziestkę ;).Rośnij Morudku milutki, bądź szczęśliwa, zdrowa, zadowolona z życia. A wszelkie potrzydziestkowe zmiany wprowadzaj po uprzednim przekonsultowaniu z nami.100 lat!!! :)Ptaszyna
    • Gość: _Su_ Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 08:01
      Wszystkiego najlepszego :)Su
    • Gość: Kamila Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 08:11
      Morudku, dobrego samopoczucia przez co najmniej nastepne 30 lat, abys zawsze czula sie mloda, piekna i szczesliwa. Kamila
    • Gość: MARtula_m_Maksa Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 08:39
      Wszystkiego najlepszego - jeszcze co najmniej dwóch takich trzydziestek Ci życzę.Pozdrowienia,Marta
    • Gość: agarad Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 09:33
      Monika - wszystkiego naj, naj! zdrówka, radości i abyś zawsze była tak szcęśliwa jak dziś!agarad
    • Gość: agarad Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 09:33
      Monika - wszystkiego naj, naj! zdrówka, radości i abyś zawsze była tak szczęśliwa jak dziś!agarad
    • Gość: lea Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 10:05
      Morudku kochanywszystkiego co najlepsze Ci życzę !!! i słodkiego tortu :)100 lat !!!hodne stesti zdravi od lei :hello:
    • Gość: as Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 10:11
      Sto lat! Wszystkiego dobrego, samych uśmiechniętych buziaków wkoło i żeby marzeń przybywało do spełnienia.Jeszcze pamiętam jak opanowała mnie taka dziwna pewność, że w 30 urodziny coś się stanie, świat będzie inny, jakieś gromy z jasnego nieba albo inne cuda odmienią nagle wszystko (na lepsze rzecz jasna) No i nic się nie stało ale od tego czasu nie czekam na jakieś cudowne zjawiska a raczej biorę życie w swoje ręce. Jestem zdania, że życie zaczyna się po 30, zwłaszcza że sończylam ją już dawno temu. A jak skończę w tym roku 3... to też się pochwalę. PozdrawiamAS
    • Gość: magusia Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 10:14
      Kochana Morud! Serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności, młodości, uśmiechu, jak najmiej trosk na dalsze 30 lat. Z perspektywy kilu miesięcy ( 30 stuknęło mi w marcu) muszę Ci powiedzieć że ja też nie zauważyłam u siebie objawów starzenia się ( he,he)- może to Forum tak działa na moją psychikę!!????
    • Gość: MariaMamaOli Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 11:53
      gratulacje, wszystkiego najlepszego, zdrówka, młodości ciała i ducha i pociechy z męża i dziecka ... maria
    • Gość: wanda Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 13:10
      Monika, szczęścia, szczęścia, szczęścia! Wszystkiego dobregosmile))) PS czemu się żesz nie odzywasz do mnie?
    • Gość: maga Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 14:32
      Morud, życzę Ci zawsze tak wspaniałego nastroju, życzę samych słonecznych dni, oby tak dalej. maga>>Gdybym mogła cofnąć czas - nie zmieniłabym zupełnie nic.<<I żebyś nigdy nie musiała nic zmieniać :)smilesmile - też niedługo trzydziestka ;)
    • Gość: Gabii Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 14:33
      No to ja Ci zaśpiewam 100 lat i czego mogę Ci życzyć...Najlepiej następnych (conajmniej) 30 lat życia w szczęściu, zdrowiu, dzieci, wnuków, prawnuków itd..... :)Pozdrawiam i całuję mocno- Gabi (jeszcze nie trzydziestka :) )
    • Gość: Cytrynka Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 18:16
      Sto lat, Sto lat, Sto lat, Sto lat, Sto lat, Sto lat i wszystkiego najlepszego!!!!!Cytrynka
    • Gość: Anna72 Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 18:54
      Wszystkiego najlepszego!!!! Spełnienia marzeń :bounce: Anka
    • Gość: Patyk Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 30.09.02, 22:33
      :love: Wszystkiego naj, naj, najurodzinowego :love:dalszej pociechy z Malgoludka i Mezusia, usmiechu na co dzien, radosci, zdrowia... :love:Trzydziesta juz tuz, tuzczyli Patyk :Duffff, zdazylam jeszcze dzis :D
      • Gość: Anuk Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 01.10.02, 14:37
        Morud,Ja się też dołączam (co prawda to było wczoraj, ale liczy się w końcu pamięć): DUUUUUUUUŻO RADOŚCI, MIŁOŚCI, ZDROWIA i SZCZĘŚCIA !!! :jap:Wszystkiego naj!ANUK
    • Gość: Gosia1 Re: Kończę dziś 30 lat !!! IP: *.* 01.10.02, 15:06
      I zobaczysz jak teraz będzie fajnie!!! Stare baby w autobusie już nie mogą Ci napyskować i mówić na "ty"...:lol: :lol: :lol: Wszystkiego najklepszego Morudku kochany, wszystkiego! :love: I bądź taka szczęśliwa już zawsze i na zawsze i na wieki! :benetton:Całuski Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka