Dodaj do ulubionych

- To może ja zacznę?

IP: *.* 16.10.02, 10:53
Poruszył mnie post Adasi z wątku o prawdzie. Poruszył tak mocno, że postanowiłam otworzyć nowy, w którym chcę przeprosić Leę i inne osoby które mogłam dotknąć moimi wątpliowościami. Zresztą, nie ukrywałam ich ani mojej rezerwy czy wahania... Nie ukrywałam ani tu na forum, ani na czacie.Przepraszam
Obserwuj wątek
    • Gość: Rokitka Re: - To ja się podłączę IP: *.* 16.10.02, 11:53
      I również chciałam przeprosić te wszystkie osoby, które poczuły się dotknięte moim stanowiskiem w niedawnej dyskusji na temat powstania bajbusowej fundacji.Potrzebowałam trochę czasu, żeby do mnie dotarło, że ktoś mimo posiadania komputera i dostępu do internetu może mieć bardzo ciężko.PrzepraszamAnia
      • Gość: Lilly Re: - To ja się podłączę IP: *.* 16.10.02, 13:38
        Rokitka :D wynika z tego, że chyba tylko my dwie się poczuwamy :) Dobre i to, zawsze we dwie raźniej, przybij piątkę :hap:
        • Gość: BAJBUS Re: - Jestem dumna IP: *.* 16.10.02, 14:18
          Z was dziewczyny, dlatego że macie odwagę....Ale mam słońce nad klawiaturką.... :Dbajbuswesolutka jak nigdy hihihi ;)
    • Gość: Magdalena_Jałońska Re: - To może ja zacznę? IP: *.* 16.10.02, 20:23
      Być może za ostro podeszłam do tego tematu,ale wiecie czasami robi się coś pod wpływem chwili.Mam nadzieję,że będzie lepiej.A pozatym ...........................JESIEŃ...............pozdrowienia dla wszystkich i dla ciebie Lilly.
    • Gość: Horska Re: Jestem następna w kolejności :( IP: *.* 16.10.02, 20:26
      I ja chcę przeprosić Leę. Jesteś wielka i wiesz o tym.Haga (która nie oczekuje wybaczenia)
    • Gość: lea Re: - To może ja zacznę? IP: *.* 16.10.02, 22:41
      Lilly, Rokitka :jap:Haga - czarodziejko :) przestań się zadręczać dobra kobieto !!! - po co ???pozdrawiam serdecznie :hello: lea
    • Gość: Ptaszyna Re: - To może ja zacznę? IP: *.* 17.10.02, 08:13
      Dopiszę się sceptycznie jak zwykle - a i tak zrobię te knedliczki :)Ptaszyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka