IP: *.* 17.12.02, 19:35
Gosiu!wiem że to trudne ale spróbuj się nie zamartwiać zabiegiem Ani. Zobaczysz że wszystko pójdzie dobrze, mam dobre przeczucia (a sprawdzają mi się).trzymam za Was kciuki bardzo, bardzo mocno.kasiaps. widziałam dzisiejsze "rozmowy.." - Gosiu, jesteś prześliczna :)
Obserwuj wątek
    • Gość: maria_rosa Re: Do Gosi1 IP: *.* 17.12.02, 21:46
      Gosiu, jak już będziesz miała dostęp do kompa, przeczytasz nasze słowa. Powodzenia i wielkiej wiary w pomyślne zakończenie tego zabiegu.Maria rosa i Kubasek
      • Gość: dorian Re: Do Gosi1 IP: *.* 17.12.02, 22:09
        Gosiu! musisz się trzymać pamiętaj że dzieci widzą więcej niż byśmy chcieli,uśmiechnij się napewno będzie dobrze trzymaj się,musisz być silna za siebie i za Anię . Dorota
        • Gość: korol Re: Do Gosi1 IP: *.* 18.12.02, 08:28
          Gosia 1Nie znamy się chyba osobiście, ale trzymam kciukismileByłaś odważna wystepując w Rozmowach, więc miej wiarę w zdrowie swojego dzieckasmilePozdrawiam, wszystko będzie OK;0Addera
          • Gość: magusia Re: Do Gosi1 IP: *.* 18.12.02, 23:57
            Droga Gosiu1!Jaka szkoda że nie znam Cię osobiście lub chociażby z czatu- wtedy mogłabym zadzwonić, a tak nie mam śmiałości. Zabieg który miała przejść Twoja córeczka ( chyba jesteście już po?) na pewno nie byl tak groźny jak się obawiałaś,a przykrości z nim związane całkowicie złagodziła Twoja obecność przy dziecku! Życzę Wam aby Wasze życie domowe wróciło jak najszybciej do stabilizacji, a atmosfera Świąt całkowicie zaćmiła pamięć o tym niemiłym szpitalnym pobycie!Ps. Graaaatulacje z powodu udanego występu w TVN!!
      • Gość: dorian Re: Do Gosi1 IP: *.* 17.12.02, 22:11
        Gosiu! musisz się trzymać pamiętaj że dzieci widzą więcej niż byśmy chcieli,uśmiechnij się napewno będzie dobrze trzymaj się,musisz być silna za siebie i za Anię . Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka