Dodaj do ulubionych

ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA

IP: *.* 21.12.02, 21:28
Dziewczyny przepraszam, że się wtrącam,ale niemogłem się powstrzymać :), przedwszystkim widzę tu antagonizmy ;) ... za to, że ktoś myśli inaczej. Przecież nikt tu psów nie wiesza ... każdy mówi co myśli. A co do dbania a męża, to może powiem jak ja to widzę, bo jako facet, któremu, zdaża się chodzić nieogolonemu wiem coś na ten temat :lol: Więc Dziewczyny niektóre z was piszą, że czasem o faceta, trzeba zadbać ... moze i macie rację, ale jeśli to jest związek partnerski, to czasem najlepszym rozwiazaniem jest "kopniak" może nie dosłownie ;) nie żebym był masochistą ;) ... Bo możecie pisać co chcecie, ale nikt za nas się nie ogoli co najwyżej może nas uświadomić że trzeba to zrobić ;) ??? a i żeby nie było że się mądrze .. to tylko moje zdanie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: maria_rosa Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 21.12.02, 21:34
      Moje Drogie,z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim życzę wszystkiego co najwspanialsze na świecie....cieplutko pozdrawiam,maria rosa
      • Gość: kasiaku Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 21.12.02, 21:40
        I ja Kochane e-mamy na te nasz Święta życzę Wam zdrowych dzieci, zadowolonych Teściów, smacznego karpia i wyśmienitych acz niepracochłonnych rarytasów na stołach.A w Nowym Roku - umiejętności znalezienia radości w każdej sytuacji. Trzymajcie się cieplutko.Kasiaku
        • Gość: Amarina Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 21.12.02, 22:34
          Radosnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, ubogaconych mocą wigilijnego opłatka, ciepłą nutą kolędy oraz jak najmocniej rozświetlonych Gwiazdą Betlejemską, a także szczęścia w Nowym Roku 2003 dla wszystkich e-mam i ich pociech życzy Ela O. z Mateuszkiem
        • Gość: Behemot Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA dołączam śmieszną karteczkę IP: *.* 21.12.02, 23:21
          Przyłączam się do życzeń: przede wszystkim żadnych problemów z dzieciakami, mężami i teściami w święta i w Nowym Roku 2003. A to dla Was: http://web.icq.com/shockwave/0,,4845,00.swf :hello: Gina
      • Gość: AnetaLelonek Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 22.12.02, 17:15
        W nadchodzacych Świętach Bożego Narodzenia chce złożyć wszystkim emamą oraz etatą ( i edzieciom) wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia, miłości, cudownych chwil spedzonych w gronie rodzinnym oraz wspaniałego Nowego Roku 2003 :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
      • Gość: ulcik Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 22.12.02, 19:26
        Drogie EMamy i ETatusiowi, Edzieci oraz cała Redakcjo Edziecka i Dziecka :)W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia życzę Wam :zdrowiaszczęścia pomyślności pełnej kiesy pieniążków ciepłego domu masy prezentów pysznego jedzonka chrupiących pierniczków oraz spełnienie wszelkich marzeń życzy Ulcik z Rodziną
      • Gość: agatalesnik Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA - ja także! IP: *.* 22.12.02, 20:46
        Dziewczyny bardzo wam dziękuje za wszystkie rady, porady, krytyki i dzieki, ze jesteście!!!Spokoju, uśmiechu, radości, spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych zwariowanych!!! :crazy: z okazji Świąt i Nowego Roku!serdeczne pozdrowienia!! agata :hello:
    • Gość: lea Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 21.12.02, 23:29
      ... miłości, serdeczności i spokoju... zapomnijmy o pogoni za czasem, który wciąż nam umyka - zatrzymajmy się przez chwilę - usłyszymy pukanie do drzwi to Bóg przynosi nam swojego syna ...życzę Wam kochani, zdrowia przedewszystkim ! miłości takiej prawdziwej z serca, uczmy się kochać coraz mocniej, bo miłości nigdy nie za wiele... uczmy się zrozumienia innych, bądźmy dla siebie milsi, dobrzy, tolerancyjni - pokochajmy siebie, bo tylko wtedy będziemy umieli pomóc i pokochać drugą osobę :love:Z błogosławieństwem na Nowy Rok dla Was, z serca - bardzo szczęśliwa Edyta (lea) z mężem Andrzejem i syneczkiem Bartusiem :hello:
    • Gość: Monika_M Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 22.12.02, 12:22
      Dla wszystkich emam i etatusiów, wszystkiego najlepszego, spełnienia chociaż części Waszych marzeń. Spokoju ducha, zdrowia i prezentów.Prześlicznych białych, cudownych Świąt przy roświetlonej choineczce w domku.Monika
    • Gość: Olunia Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 22.12.02, 18:54
      Przede wszystkim ZDROWYCH a takze spokojnych, wesolych i podobnych Swiąt oraz wszelkiej pomyslnosci w Nowym 2003 Roku!!! Ola, mąż Piotr i Kubuś
    • Gość: Anna72 Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 22.12.02, 20:35
      Zdrowia, miłości, szczęścia, ciepła, spełnienia marzeń dla wszystkich z okazji Świąt życzą Anka z Kamilkiem :-).
      • Gość: Ewusiek Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 22.12.02, 21:39
        Radosnych, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz duuużo wymarzonych prezentów i uśmiechów na twarzy (szczególnie u dzieci :) )Ewa
    • Gość: KISA Re: ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA IP: *.* 23.12.02, 10:07
      Zdrowych, radosnych i szczęśliwych Świąta Bożego Narodzenia!!! Szampańskiej sylwestrowej zabawy, samych miłych chwil w nadchodzącym 2003 roku, spełnienia wszystkich marzeń tych wielkich i tych malutkich - tego życzymu wszystkim erodzicom i ich kochanym pociechom!!! Asia i Kacperek ooooo, zapomniałabym o życzeniach najwspanialszych prezentów pod choinką - na pewno je tam znajdziecie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka