Gość: niki1 IP: *.* 31.12.02, 14:30 Hej!Czy znacie jakieś linki w sieci skąd można ściągnąć filmy?Jeśli tak to poproszę o namiary.PozdrawiamNiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalena_Jałońska Re: skąd można ściągnąć? IP: *.* 01.01.03, 13:26 Wystarczy że zainstalujesz sobie Kazaa,jest to program umożliwiający ściąganie nie tylko filmów ale również teledysków,różnych przebojów.Rewelacja.Pozdrawiam.Magda.Jeżeli masz jakieś pytania to pisz do mnie,ja dowiem się od męża jak to się robi i ci przekażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joola Re: skąd można ściągnąć? IP: *.* 01.01.03, 15:51 Lepszy od Kazza jest Osiołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugar Re: skąd można ściągnąć? IP: *.* 01.01.03, 16:38 My używamy eMule.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl101 Re: skąd można ściągnąć? IP: *.* 01.01.03, 17:56 ja polecam imesh z imesh.com cos jak audiogalaxy ale sa tez friends nie wiem jak inne filmy ale pewnie tezj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misie_pysie Re: skąd można ściągnąć-nie qumam:(( IP: *.* 09.01.03, 02:34 Dziewczyny, pomóżcie!!!Rozumiem, że mam zainstalować sobie jakiś program np. osiołek -nazwa mi się podoba tylko skąd go ściągnąć I z jakich stron ściągać filmy Jutynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joola Re: skąd można ściągnąć-nie qumam:(( IP: *.* 09.01.03, 10:06 witaj Najlepiej będzie , jak wejdziesz na stronę www.osiol.comZajrzyj na forum. Tam dowiesz się wszystkiego. Tam również dobre dusze pomogą Ci. Aby otrzymać więcej informacji powinnaś zalogować się na forum.Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy.Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misie_pysie Re: skąd można ściągnąć-już qumam!! IP: *.* 10.01.03, 01:40 Dzięki Jola !!!Osiołka już mam PozdrawiamJutynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: skąd można ściągnąć-już qumam!! IP: *.* 10.01.03, 10:00 sciagnij jeszcze tego imesha z imesh.com potem tylko instalujesz i wszystkiego szukasz bezposrednio przez zainstalowany program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misie_pysie Re: skąd można ściągnąć-już qumam!! IP: *.* 13.01.03, 13:04 Ściągnęłam imesha- zainstalowałm i mam jakiś SUPER dodatek w outlooku- buzki, animacje itp równocześnie jakiś program z imesha przeskanował moje dyski ja się na tym nie znam ale nie lubię jak mi ktoś grzebie w moich rzeczach- mam nadzieję, że nie zrobili mi jakiegoś spustoszenia PozdrawiamJutynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: skąd można ściągnąć? IP: *.* 13.01.03, 21:59 Jest jeszcze WinMXPo nacisnieciu "search" mozesz zciagac:Video-filmyPictures-zdieciaMP3Audio-Any Bitrate-piosenkii ponownie naciskasz "search"wiesz ze film jest w calosci w momencie kiedy jest napisane "compleed" Odpowiedz Link Zgłoś