Dodaj do ulubionych

Wróciłyśmy :)

IP: *.* 29.01.03, 08:16
Kochane dziewczynki jesteśmy już w domku :) Ja i moja mała królewna :) Jestem chyba najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem :)Chciałabym z całego serca podziękować Wam za wsparcieAnuczku dziękuję za codzienne telefony, Olajku jesteś niezastąpiona :)Edziu Kochana, bez Ciebie bym zginęła w morzu mleka i łez, dziękuję za odwiedziny i pamięć o moich "mleczarniach", uratowałaś Nas obie :)Ezku, dziękuję najmocniej za to, że mnie nie opuściłaś,Adderko za wszystkie Twoje modlitwy - dziękuję :)Maggusiu, dziękuję za esemeski, tak bardzo podtrzymywały mnie na duchu :)Jujeczko Najdroższa dziękuję :)Wszytskim którzy o Nas myśleli w tych trudnych dla mnie dniach bardzo, bardzo dziękuję, czułam Waszą energię, było mi dużo łatwiej przetrwać :)A najbardziej dziękuję Bogu za to, że wszystko skończyło się szczęśliwie, że Weronika jest zdrowa, że ze mną wszystko w porządku, że wysłuchał wszystkich moich błagalnych modlitw..... już teraz nikt mi nie wmówi, że Bóg nie istnieje :)Jeszcze raz Wszystkim serdecznie dziękuję za pamięć, za wszystko :)Pozdrawiamy gorąco Kasia i Weronika :)
Obserwuj wątek
    • Gość: agata25 Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 29.01.03, 08:23
      czesc! cieszę się że wszystko ok. trzymajcie się cieplutko!!!pozdrawiamAgata
    • Gość: Milly Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 29.01.03, 09:25
      Nareszciesmile
    • Gość: AnetaDr Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 29.01.03, 09:28
      Kasiu!Witamy gorąco, cieszymy się bardzo, że jesteś z nami razem z mała Weroniczką. Życzymy wiele zdrowia i nieustannej pogody ducha na co dzień.AnetaPS. Mam nadzieję, że siostra przekazała Ci gratulacje ode mnie.
    • Gość: korol Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 29.01.03, 10:25
      Kochana Kasieńko i Weroniczko :) :)Tak się cieszę, że juz po wszystkim i że wszystko jest OK :benetton:Gratulacje, gratulacje i jeszcze raz gratulacje :bounce: :bounce: :bounce:Jesteś wspaniałą i dzielną mamusią Kasiu i Twoje dzieciaczki i Dominik i Weronisia są szczęściarzami, że mają Ciebie :)Pozdrawiam ciepło :hello:Addera
    • Gość: AnetaLelonek Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 29.01.03, 17:08
      Ciesze się ze wszystko wporządku i życzę mnóstwo zdrowia :) :) :)
      • Gość: MOKO Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 30.01.03, 20:26
        Rybciu, gratuluje!!!!Sto lat nie rozmawiałam z Tobą!!!,Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!
    • Gość: Bellith Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 29.01.03, 17:47
      To wspaniałe, że juz jesteście w domku :)Dużo, dużo zdrówka :)PozdrawiamDorota
    • Gość: Gosia1 Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 29.01.03, 19:22
      Kasiu kochana, to teraz na zdjęcia czekamy! :-) A Maleńką ucałuj mocno w piętki różowe. :love:A widzisz? Wszystko dobrze się skończyło, i będzie dobrze! :bic:Całuski Gosia
    • Gość: Edzia Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 29.01.03, 21:39
      Rybko moja,i bardzo dobrze, że już w domciu!!Jeszcze raz gratuluję prześlicznej dziewuszki :)Nie powiem, że nie zazdroszczę... :)Buziaki dla całej Rodzinki Rybek :hello:Edzia
    • Gość: AgnieszkaLO Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 30.01.03, 13:04
      Wszystkiego dobrego dla Was.AgnieszkaLo
    • Gość: anaa Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 30.01.03, 13:52
      cudownie, ciesze sie bardzo i gratulujeanaa i adas
    • Gość: anaa Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 30.01.03, 13:53
      cudownie, ciesze sie bardzo i gratulujeanaa z adasiem
    • Gość: MR Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 30.01.03, 16:18
      Kasiu... bardzo sie ciesze i gratuluje. Mam nadzieje, ze uda nam sie pojsc na spacer do Branickich.pozdrawiam,Marta z Trojaczkami i Marcelinka
    • Gość: IlonaCz Re: Wróciłyśmy :) IP: *.* 30.01.03, 22:32
      Kasieńko ogromne gratulacje dla całej Waszej rodzinki. Mówiłam, że wszystko pójdzie dobrze :) Pozdrawiam Was i gorąco całuję. Trzymajcie się cieplutko.Myszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka