Dodaj do ulubionych

znikające posty!!!!!!!

IP: *.* 29.01.03, 17:50
wysłałam tutaj post na temat hobby... chciałam aby emamy doradziły mi co lubia robić, czym sie zajmowac....dostałam kilka odpowiedzi po czym post zniknął!!!klikam na link i pojawia sie komunikat że dany post nie istnieje!!!moge wiedziec co jest grane?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: znikające posty!!!!!!! IP: *.* 29.01.03, 17:56
      Sowa....a może - zamiast krzyczeć :p - zerknęłabyś na post moderatorki, pod tytułem "PRZENIESIONE WĄTKI"...? Ten tytuł coś sugeruje, prawdaż...? ;):hello:
      • Gość: dargun Re: znikające posty!!!!!!! IP: *.* 29.01.03, 18:04
        skąd wywnioskowałaś że ja krzycze....?z twojej wypowiedzi mozna wnioskowac że ja jakaś glupia jestem :o)nie zauwazyłam tego postu....ale dzieki za podpowiedź :o)pozdrawiampatrycja
        • Gość: Ika Re: znikające posty!!!!!!! IP: *.* 29.01.03, 18:08
          Oj, Sowa, najwyraźniej nie jestem tak dobra w wyciąganiu wniosków, jak Ty :p Nie wiem, jakim cudem z mojego postu "wywnioskowałaś", że sugeruję, żeś głupia :ouch: A to ci niespodzianka.....Natomiast ja "wywnioskowałam", że krzyczysz, po nagromadzeniu WYKRZYKNIKÓW w Twoim poście. A czym jest wykrzyknik i co oznacza, to przecież wiesz :):hello:
          • Gość: dargun Re: znikające posty!!!!!!! IP: *.* 29.01.03, 18:10
            ja poprostu lubie wykrzykniki , kropeczki itp. :o)a przy zdaniu o mojej rzekomej głupocie postawiłam taki oto znaczek :o) chyba wiesz co on oznacza? a jesli nie to podpowiem że sie uśmiecham i to taki mały zarcik :o)pozdrawiam :o)
            • Gość: Ika Re: znikające posty!!!!!!! IP: *.* 29.01.03, 18:31
              To ja Ci też coś podpowiem ;) Mianowicie, jak przestaniesz swoim "znaczkom" pisać noski, to będą się pojawiały bardzo tutaj powszechne i przez wszystkich rozpoznawalne emoticony :p:hello:
              • Gość: dargun Re: znikające posty!!!!!!! IP: *.* 29.01.03, 18:38
                tylko że ja lubie te moje okragłe noski ;)no dobraaaaaaaaaa nie przekamarzajmy sie już hehe :o)pozdrowionkapat(poza tym ja jestem tu troche nowa i jeszcze sie tak bardzo nie orientuje )
                • Gość: Ika Re: znikające posty!!!!!!! IP: *.* 29.01.03, 18:50
                  sowa_hu_hu napisała/ł: > (poza tym ja jestem tu troche nowa i jeszcze sie tak bardzo nie orientuje )Dlatego podpowiadam ;):hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka