Dodaj do ulubionych

Komu Stolarza?????

IP: *.* 19.02.03, 16:31
Hi!A może ktoś potrzebuje porządnego stolarza-dekoratora. Zainteresowanym wyśle zdjęcia prac - mówią same za siebie. :)Chętnie podzielę się namiarami.pozdrawiam - epaula.
Obserwuj wątek
    • Gość: dyziak Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 19.02.03, 16:40
      Witaj! Bardzo chętni eskorzystam, ponieważ mamy w planach przeprowadzkę i byc może będzie mi ktoś taki potrzebny. Acha, i jak cenowo?dyziak :hello:
    • Gość: Dagum Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 19.02.03, 20:33
      cześć napisz do mnie na priv co i jak chodzi przede wszystkim o ceny i co robi (jakie mebelki).PozdrawiamDagmara
    • Gość: Kasia_M Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 19.02.03, 21:15
      a skąd jestes? ja poszukuję kogoś takiego - zamieszczałam post na WarszawiePS a tak swoją droga do większej ilości zainteresowanych trafisz umieszczając taki post na odpowiednim forum regionalnymsmilepozdrawiam i czekam na wieści: kasia@edziecko.pl
    • Gość: magamaga0 Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 19.02.03, 23:07
      Ja też bardzo proszę o namiary (jestem z Warszawy).Dziękuję Marghe
      • Gość: Graża Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 19.02.03, 23:17
        Ja też proszę o stolarza. jakie meble robi? jakie ceny? Czy jest solidny?apples@wp.plGraz, warszawa
      • Gość: guest Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 20.02.03, 08:46
        Ja również proszę.A skąd Jesteś?Pozdrawiam tojaola@interia.pl
    • Gość: Monika_D Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 19.02.03, 23:23
      i ja poproszę o zdjęciaMonika
    • Gość: Yoanka Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 19.02.03, 23:27
      Ja też poproszę o namiary.Chętnie tez zobaczę zdjęcia.Już od dłuższego czasu poszukuję kogoś takiego.Joanka :hello:
    • Gość: mama2002 Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 20.02.03, 09:54
      chętnie, namiar, zdecia, ceny no i skad jestes proszepozdrawiamania siopak@gazeta.pl
    • Gość: epaula Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 20.02.03, 13:53
      Hi!Proszę, nie denerwujcie się! Odpiszę każdemu z osobna i na forum też - jutro. bo: Ze zdjęciami trochę mi zejdzie a dziś zaszczepiłam Julię i mam w domu Sajgon. Nie mogę sobie z nią dać sama rady.Pozdrawiam, proszę o cierpliwość do jutra.:)epaula z Julią
      • Gość: asia_t Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 20.02.03, 14:10
        to ja tez poprosze jtkacz@gmx.deasiaT
        • Gość: guest Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 20.02.03, 14:21
          I ja i ja i ja :) :) :) poproszę :)agnieszka@bumar.gliwice.pl((((((uściski))))))
          • Gość: maf Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 20.02.03, 14:32
            To i ja poproszę :bounce:
    • Gość: basiaurban Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 20.02.03, 16:14
      Bardzo proszę o zdjęcia i namiary na tego pana. Dziękuję i pozdrawiam. k-plot@mitsoft.com.plBasia :hello:
    • Gość: epaula Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 21.02.03, 22:49
      Cześć!!MAM NADZIEJĘ, ŻE UDA MI SIĘ WYSŁAĆ WAM TE ZDJĘCIA, BO MAM JAKĄŚ GRAFICZNĄ GRYPĘ.Stolarz nazywa się Wajda Jan. Ma swoją pracownię w Jarosławiu ale świadczy usługi w całej Polsce i nie tylko. Jego prace możnaoglądać między innymi w Warszawie i Krakowie. Jeśli byliście w Arłamowie czy na zamkuSieniawskim to stolarka tamtych obiektów jest też jego zasługą.Czy drogi jest pytacie? Jak na jakość usług, solidnośc i gwarancję na wyroby to nie jest drogi -biorąc pod uwagę nawet fakt dojazdu.Ale sczegóły to proszę z nim kochani.Specjalizuje się w stolarce wykończeniowej, tj. schody, klatki schodowe, drewniane podłogi, meblena zamówienie, wykończenia ścian, drzwi wewnętrze i zewnętrze, okna i witryny, itp..A więc jeśli ktoś chce jedną szafkę na buty na przykład - to prościej i łatwiej jechać do Tesko. :)W siedzibie firmy jest przeszło setka zdjęć z pracami stolarza. Ale możecie wsadzić mu pod nosprojekt od architekta albo sami coś wymyśleć, narysować. Doradzi, wyceni, wykona.Kontakt:Wajda Janul. Kochanowskiego 737-500 Jarosławtel: (016) 621-08-39kom. 0602 391 259projekty, zapytania, zdjęcia itp na mój e-mail: ppjg0@poczta.onet.plpozdrawiamdumna córka - epaula
    • Gość: epaula Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 22.02.03, 14:01
      HiWysłałam po 2 zdjęcia. Napiszcie czy dostaliście te zdjęcia i czy dały sie otworzyć.Jeśli tak to wyślę rsztę zdjęć.pozdrawiam - epaula ;)
      • Gość: Yoanka Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 23.02.03, 01:26
        Epaula,do mnie dotarły, ale niestety żadnego nie mogę otworzyć. Są zapisane w jakimś dziwnym formacie, albo to mój k0omp jest jakiś dziwny :crazy:Czy mogłabyś przesłać mi je jeszcze raz?Pozdrawiam,Joanka
        • Gość: guest Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 23.02.03, 14:35
          Hi!Spróbuję jeszcze raz wysłać wszystkim.Pozdrawiam - epaulaJoanka napisała/ł:> Epaula,> do mnie dotarły, ale niestety żadnego nie mogę otworzyć. Są zapisane w jakimś dziwnym formacie, albo to mój k0omp jest jakiś dziwny :crazy:> Czy mogłabyś przesłać mi je jeszcze raz?> > Pozdrawiam,> Joanka
      • Gość: mama2002 Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 25.02.03, 22:08
        hej ,dzieki za mail-a, ale...niestety nie dało się u mnie otworzyć zdjęć, może daj chociaż jakiś namiar na człowieka to sama sie skontaktuje i pogadam, co bym chciała zamówić. Jak się uda jednak przsłac zdjęcia to też będzie super,pozdrawiam serdecznieania
        • Gość: epaula Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 26.02.03, 10:41
          Hi!Wysyłam jeszcze raz i namiary.Powodzenia - epaula
    • Gość: epaula Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 25.02.03, 16:18
      Hi!Przepraszam że tak długo czekałyście na zdjęcia - ale nie mam skanera i musiałam szukać u znajomych.To tylko mała próbka (bo jest ich ponad setka). Zdjęcia są wykonane amatorsko i raczej kiepskiej jakości jest to moje skanowanie.Proszę napiszcie czy do wszystkich zainteresowanych poczta doszła. !!!!!!!:)))))Pozdrawiam - epaula
      • Gość: Yoanka Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 25.02.03, 22:21
        Epaula,tym razem nie miałam żadnych problemów z otwarciem plików.dzięki,Joanka :hello:
        • Gość: epaula Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 26.02.03, 10:48
          Hi!Mam nadzieję że zdjęcia dotarły do wszystkich ;)!Ponoć niedługo ma być gotowa strona internetowa z wszystkimi pracami. Ale nie wiem kiedy dokładnie.Pozdrawiam i powodzenia w negocjacjach.epaula
          • Gość: guest Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 26.02.03, 17:20
            To może ja się podczepię pod wątek i polecę mojego męża? Żadna konkurencja - mój ślubny wykańcza mieszkania i robi remonty - Warszawa od Tarchomina po Kabaty :))) - łazienki, kuchnie, gipso-karton, gładź, hydraulika, elektryka, oświetlenie. Praktycznie od zera.Pracuję nad stronką dopiero i tak szybko gotowa nie będzie, skanera też jeszcze nie podłączyłam. Jest za to możliwość obejrzenia mieszkań "na żywo" w Warszawie i okolicach.Osobom zainteresowanym podaję e-mail: nowacki.marcin@wp.pl - a może tato Epauli chciałby nawiązać współpracę (np przy wykonywaniu schodów?) - też zapraszam na maila.Mam nadzieję, że nie jesteś zła za podczepienie się pod Twój wątek??Pozdrawiam,Kangurek
            • Gość: Kasia_M Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 26.02.03, 19:10
              mogłabys napisać do mnie na priva?kasia@edziecko.pl
            • Gość: epaula Re: Komu Stolarza????? - do Kangurka IP: *.* 26.02.03, 19:38
              Hi!Cieszę się że się mogłaś "podpiąć". Nie jestem zła.Propozycja ciekawa. Przekażę mojemu mistrzowi.Pozdrawiam - epaula
    • Gość: guest Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 26.02.03, 23:20
      Ja też poproszę o zdjęcia. Właśnie odbieram mieszkanie i ktos taki jest mi baaaaaaaaaaaaardzo potrzebny. Pozdrawiam Majka.
      • Gość: epaula Re: Komu Stolarza?????- do Majki!!! IP: *.* 27.02.03, 22:24
        Hi!Gdzie mam wysłać zdjęcia?. Podaj namiary na siebie!Pozdrawiam - epaula. :)))
        • Gość: AnAn Re: Komu Stolarza?????- do Majki!!! IP: *.* 06.03.03, 13:00
          To ja też poproszę o te fotki - Ania.
        • Gość: Vase Re: Komu Stolarza?????- do Majki!!! IP: *.* 06.03.03, 18:52
          Adresy mailowe sa w profilach
    • Gość: guest Re: Komu Stolarza????? IP: *.* 06.03.03, 20:21
      proszę o prace jestem zainteresowana skad ten stolarz???? pozdrawiam Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka