Dodaj do ulubionych

Re: od moderatora!!!! do Ewy21 i Asi

IP: *.* 21.02.03, 09:11
absolutnie bez komentarza kasuję ten wątek i proszę sobie takie rzeczy załatwiać prywatnieKasia_M moderator emamy
Obserwuj wątek
    • Gość: azja74 Re: od moderatora!!!! do Ewy21 i Asi IP: *.* 21.02.03, 11:51
      To nie jest fair! Rozumiem zasady forum i regulamin ale w praktyce wygląda to tak, że osoby z tak zwanego Towarzystwa Wzajemnej Adoracji" plotkują na czacie, spotykają się na zlotach, znają się (?)... gdy ktoś napisze coś krytycznego zaraz rozpętuje się piekło i cenzor kasuje post, który się nie podoba. Nikt nie wziął pod uwagę tego czy ja mam rację, nikt nie dał mi dojść do głosu. Post się jednak przydał bo Ewa się obudziła i wysłała pieniążki. Mam nadzieję, że teraz dotra bez problemów. Jeśli tak się stanie umieszczę post z przeprosinami. Można się wyżalić na tym forum? Można... rzeczywiście chyba sie pogrążyć.asia
      • Gość: Cydorka Re: od moderatora!!!! do Ewy21 i Asi -do azji 74 IP: *.* 21.02.03, 12:01
        nie wiem o co chodzi bo post skasowano zanim go przeczytalam, ale nie wiem kto broni Ci czatować i jeździć na zloty. Sama JESTEM NA EDZIECKU OD MIESIĄCA, DZIEWCZYNY PRZYJEŁY MNIE SUPER, BYŁAM NA 1 SPOTKANIU NIE WIEM O CO CI CHODZI?SORKI CAPS MI SIE "WCISŁ"POZDROWIONKAZJRZYJ NA CZT CHETNIE POGADAM
      • Gość: Ewa21 asia!! IP: *.* 21.02.03, 12:16
        ja sie nie obudzilam tylko wyslalam pieniadze po raz drugi.Poniewaz do tej pory sprawa byla miedzy nami czekalam az dojda teraz gdy postanowilas publicznie powiedziec ze jestem oszustka i naciagaczka sprawa wyglada inaczej.Nie chce zeby przez to ze poczta dziala jak dziala inne mamy myslaly o mnie w ten sposob co Ty.Ale jest tez dobra strona tego moze dostaniesz 100zl a nie 50.Bo pieniazki dwa razy poszly.A koszty przesylki na marginesie ja ponislama nie Ty.Bylam na tyle grzeczna ze skoro wykosztowalas sie ze wyslesz na swoj koszt to zwrcam ci tez te 6 zl.pozdrawiam i mam nadziej ze to koniec publicznego obrazania( i prywatnego tez)Ewa
        • Gość: Kasia_M Re: asia!! IP: *.* 21.02.03, 12:36
          do asi takżepost twój oraz twoje oskarżenia nie miały żadnego związku z forum emama poza tym że poznałas Ewę na czacie edziecka. To tak jakby każdy oszukany przez nieuczciwą firmę musiał koneicznie podawać na emamie personalia własciciela tejże. sprawy prywatne w które nie są zaangażowane forumowiczki proszę załatwiać na polu prywatnym, nie róbmy z edziecka forum do załatwiania swoich sprawdodam gwoli ścisłości że nie znam Ewy21 nawet z czata więc twoje sugestie są całkowicie niesłuszne i bezpodstawne, pominę formę wyrażenia tej opinii.....
        • Gość: azja74 Re: asia!! IP: *.* 21.02.03, 13:42
          Ewa, nie mogę się pogodzić z tym, że to nagle tylko ty masz rację, znasz sprawę i wiesz, że prawda jest także po mojej stronie. A ty mnie na privie nie obrażasz? Osądziłyście mnie gładko. Dziękuję. Znacie tylko jedną stronę. Nadal uważam , że to nie była tylko prywatna sprawa między mną i ewą. a.
          • Gość: Kasia_M Re: asia!! IP: *.* 21.02.03, 14:06
            Asiu czy ty wogóle przeczytałaś mój post? "To tak jakby każdy oszukany przez nieuczciwą firmę musiał koneicznie podawać na emamie personalia własciciela tejże. "czy uważasz że powyższe słowa były przeciwko tobie????i proszę skończmy tą dyskusję dobrze?poprosiłam Eldada żeby odzyskał z backupu twój post i niech już on się martwi czy zamieszczać go od nowa czy nieja jestem tylko wrednym jednostronnym cenzorem i właśnie się z tej sprawy wycofuję bo przecież i tak jak zwykle popełniłam samowolkę
    • Gość: ilka Re: do Ewy21 i Asi IP: *.* 21.02.03, 15:30
      Nie powinnam się w to mieszać, ale dorzucę swoje trzy grosze. Rozmumiem Was obie...Ja również czekam na pieniądze już 3 tygodnie i wiem jak jest to irytujące. Niby przelew jest zrobiony, ale potwierdzenia nie dostałam. Na moje maile nie ma odpowiedzi, a jak już jest to coś w stylu "przelew do mnie wrócił..." albo "nie mam czasu, bo tłumaczę ważny artykuł..." Także de facto nie wiem kiedy mogę się spodziewać pieniedzy, a zrobić nic nie mogę...Z drugiej strony wysyłam b. wiele paczek i wiem, ze na poczcie przesyłki często giną, albo giną awiza... Jeśli rzeczywiście pieniądze zostały wysłane i nie doszły do adresata po 5 dniach obydwie powinnyście interweniować na swoich pocztach. Z reguły wystarcza jeden telefon, a przesyłka lub przekaz w cudowny sposób się odnajdują :) Najczęsciej zdarza się, ze po prostu listonosz nie zostawia awiza i stąd cały kłopot.Może się jeszcze jakoś dogadacie...życzę Wam tego.
      • Gość: AgnieszkaBryndza Re: do Ewy21 i Asi IP: *.* 21.02.03, 20:37
        Pozwolcie ,ze dodam swoje b ogolnej natury wnioski na ten temat, otoz i owszem znam Ewe 21 osobiscie i wszystko a w kazdym razie wiele mozna o niej powiedziec ale nie to , ze jest oszustka czy naciagaczka,jest mloda a przez to b ufna w stosunku do ludzi i tak sobie mysle ze to chyba wlasnie w ten sposob w procesie tzw. socjalizacji te ufnosc tracimy, osobiscie jestem znacznie starsza od Ewy i szkoda mi ze pewnie jeszcze pare razy w zyciu ktos obrzuci ja kalumniami, ktos inny bedzie podejrzewac o nieuczciwe zamiary ,i ona (oby nie) dojdzie do wniosku ,ze swiat sklada sie z ludzi ,ktorym przyswiecaja jakies inne intencje niz te ,ktore podaja. Poza wszystkim , choc to i tak pewnie nie przekona Pani (o nieuczciwosci Ewy przekonanej) bodajze dwa tygodnie temu siedzialysmy z Ewa w pewnej knajpce adorujac sie a jakze nawzajem i Ewa tam zapytala mnie "Aga czy to mozliwe ze pieniadze z wiochy do wiochy ida tak dlugo?"Ach dodam tez ze nie przepijalysmy tam spiworka czy czegos tam innego podzieliwszy uprzednio kaske na pol.Rozumiem ?Azje i jej obawy ale wydaje mi sie , ze knajacko rzecz ujmujac, umieszczanie takiego postu to zwyczajne przeginanie paly.Ps.Ewo nadal mam nadzieje bedziemy sie adorowac w warszawskich lokalach.Ps 2 Pozdrowienia dla Cydorki :)
        • Gość: lea Re: do Ewy21 i Asi IP: *.* 21.02.03, 21:40
          Popieram Agnieszkę, byłam świadkiem tej rozmowy :)całuski dla Was - lea
        • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: do Ewy21 i Asi IP: *.* 21.02.03, 22:49
          Zaluje ze i mnie tam nie bylo ;)A Ewie radze na pzyszly raz po zakonczeniu jakiejkolwiek transakcji internetowej by poszla z dowodem wplaty do punktu xero i nadala tenze kopie.A jeszcze lepiej jej poradze- niech sobie strzeli konto w mbanku i tam trzyma 5 dyszek na nieprzewidziane transakcje. Stamtad kasa idzie szybciej ;)
        • Gość: azja74 Re: do Ewy21 i Asi IP: *.* 22.02.03, 07:34
          Nie byłoby całego zamieszania, gdyby Ewa nadała faxem kopię dowodu wpłaty ty 50 zł. Prosiłam ją o to tak wiele razy... tłumaczyła, że nie ma w domu faxu. Mijały tygodnie. A moje zniecierpliwienie było coraz większe. Postaw się w mojej sytuacji-nie znasz Ewy osobiście, mieszkasz 300 km. od niej, czekasz i NIC! Czekałam 2 miesiące. W końcu postanowiłam (radząc się innych, którzy byli wtajemniczeni w sprawę) wysłać post. Przyjrzyj się także drugiej stronie medalu.asia
        • Gość: azja74 Re: do Ewy21 i Asi IP: *.* 22.02.03, 07:40
          Jeszcze jedno: piszesz, że Ewa może dojść do wniosku, że świat składa się z ludzi , którym przyświecają inne intencje, niż te które podają... Ja doszłam do takich samych wniosków.asia
          • Gość: Ewa21 Re: do Ewy21 i Asi IP: *.* 22.02.03, 23:57
            No i po co to piszesz.....zeby ciagnac watek i drążyc temat?Chcialabym zeby dyskusja na ten temat sie zakonczyla bo ja z Asia wszytsko sobie wyjasniłysmy .Mozesz napisac ze nie na reke mi ta dyskusja....no pewnie ze nie na ręke.Nie oszukalam nie jestem złodziejka i prosze daj spokoj tej dyskusji.Mysle ze autorka postu czyli Asia zgodzi sie ze mnapozdrawiamEwa
    • Gość: sawlb Re: od moderatora!!!! do Ewy21 i Asi IP: *.* 22.02.03, 23:15
      Hmmmmm, jak slowo daje...nie wiem.:what:Z gory zaznaczam,ze nie znam ani Asi,ani Ewy i tylko z obiektywnego punktu widzenia ta moja opinia-nieopinia.Dla mnie sytuacja jest jasna. Odpowiedzialnosci za to czy pieniadze doszly czy tez nie(i w jakim czasie) ponosi platnik. I to on ma obowiazek sprawdzic co sie dzieje jesli trwa to nieco przydlugo.To,ze Ewa (o czym zarecza Agnieszka) zastanawiala sie czemu tak dlugo ida to jeszcze o niczym nie swiadczy, bo,jak powiadaja,dobrymi checiami...Moim zdaniem wypadalo jeszcze cos konkretnego zrobic w tym kierunku a tu, jak wnioskuje, cos zostalo zrobione dopiero w obliczu wyrzucenia sprawy na forum publiczne (czy sie myle?). Dla mnie to nie jest w porzadku i,szczerze mowiac, ani wiek,ani naiwnosc (niewinnosc?) tego nie tlumaczy.O ile dobrze rozumiem(nie czytalam wykasowanego watku) to sprawa tak naprawde nadal nie jest jasna. Przeczytalam post przeprosinowy Asi,ale,no powaga, nie wiem za co ta dziewczyna przeprasza. Oswieccie mnie bo nie kumam. Ile czasu czekala na swoja naleznosc?!Jaka w tym czasie byla komunikacja czy przedsiewziecia ze strony Ewy?Sama kilka razy korzystalam z e-baya czy innej formy posredniego zakupu i zawsze bylo dla mnie oczywiste(prawo pisane czy tez nie),ze to moja i tylko moja odpowiedzialnosc by dopilnowac i dopytac sie czy wplata doszla i zrobic wszystko w jak najkrotszym czasie.Patrzac z tego punktu widzenia....no po czyjej tu stronie zabraklo dobrej woli???!!! Dla mnie to raczej oczywiste.
      • Gość: azja74 Re: od moderatora!!!! do Ewy21 i Asi IP: *.* 24.02.03, 10:32
        Dziękuję za słowa poparcia! Z Ewą doszłyśmy do porozumienia-przeprosiny były za słowa "Ewa21 mnie oszukała" bo pieniążki dotarły jeszcze tego samego dnia! Po całym zamieszniu pomyślałam, że nie ma już nikogo kto umie postawić się w mojej sytuacji i doszukać się w moim poście choć kilku powodów,które mnie do napisania tegoż skłoniły... Ewa dojrzała swoją winę, ja przeprosiłam za nazwanie jej oszustką ... może potrzebny był kubeł zimnej wody... z resztą, nie ma sensu już tego roztrząsać: pogodziłyśmy się i to jest najważniejsze! :) Pozdrawiam Cię gorąco i jeszcze raz dziękuję za poparcie! :):hello:Asia
    • Gość: Magdalena_Jałońska Re: od moderatora!!!! do Ewy21 i Asi IP: *.* 28.02.03, 11:19
      Przestańcie się kłócić!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka