Po przeczytaniu kolejnego postu (w krótkim odstępie czasu) o tym,że ktoś poczuł się oszukany,niemile potraktowany,urażony w związku z transakcją dokonaną za pośrednictwem forum-kupię,sprzedam,oddam zastanwiam sięILE CZASU POTRZEBUJE REDAKCJA ,aby dojść do wniosku,że te fora trzeba zlikwidować.Tam,gdzie zaczyna się handel kończą się sentymenty, a zaczyna się piekiełko.To piekiełko rzutuje na CAŁE forum.Po co utrzymywać ten stan rzeczy? Czy forum handlowe jest aż tak niezbędne?Jeśli ktoś będzie potrzebował może poprosić na czacie lub kontaktować się za pośrednictwem innych przekaźnikow.Tych w sieci,prasie jest dużo.Jak widać osoby związane z forum oczekują czegoś więcej niż zwykłej wymiany handlowej.Stąd przykre niespodzianki.Może jest to zbyt idealistyczne podejście,ale jeśli powstała grupa,która wierzy w piękne ideały i je realizuje to chyba nie warto niszczyć tego.To było moje zdanie z boku-nie wierzę w ideały forumowe,nie kupuję, nie sprzedaję,ale doceniam,że dla kogoś przyjaźnie i atmosfera z forum jest ważna.I przykro mi patrzeć na czyjś kolejny zawód.A lubię oglądać bajki.Więc nie wyprowadzajcie mnie z błędu.I nie przeszkadzajcie oglądać.

.