Dodaj do ulubionych

Filmostrada - POLECAM!

IP: *.* 13.03.03, 13:44
Drogie emamy :)Jako nieuleczalna filmowa maniaczka wybrałam się niedawno na obajzdowy festiwal filmowy "Filmostarada". Prezentowany był między innymi "Czas pijanych koni", po którym do tej pory nie moge się otrząsnąć... Napiszcie o swoich refeksjach. Jeżeli macie jeszcze okazję obejrzeć "Filmostradę" to bardzo gorąco was do tego zachęcam. Nie żałuję ani jednej minuty spędzonej w kinie choć nie były to filmy łatwe w odbiorze. Pozdrawiam :) Kunka
Obserwuj wątek
    • Gość: Kicia Re: Filmostrada - POLECAM! IP: *.* 13.03.03, 16:13
      Nawet o tym nie słyszałam, jednak "Czas pijanych koni" widziałam. Zapada w pamięć, oj zapada. Napisz jakie jeszcze filmy są w w ramach owej Filmostrady, jestem bardzo ciekawa.Był jeszcze taki, również irański, film o rodzeństwie, dziewczynce i chłopcu, którzy zamieniali się butami żeby mogli chodzić do szkoły. Uwielbiam go. Psia mać, nie mogę sobie przypomnieć tytułu chć mam go na końcu języka...Pozdrawiam,Anita
    • Gość: julia1 Re: Filmostrada - POLECAM! IP: *.* 15.03.03, 17:54
      W tegorocznym objeździe Filmostardy mozna było zobaczyć: "Don"s Plum", "Wszystko na wierzchu", "Człowiek który płakał", "Ghost World", "On, ona i on", "Kroniki portowe" oraz "Czas pijanych koni". Jeżeli będzie miały okazję zobaczyć Filmostradę to zachęcam gorąco, ponieważ prezentowane są tam filmy ciekawe, niekomercyjne, czasem kontrowersyjne, ale w każdym przypadku niebanalne. W tym roku, aby je zobaczyc musiałam jeździć przez kilka dni do Zamościa, mam nadzieję, że w przyszłości Filmostrada zawita również do mojego miasteczka. A jeśli nie, znowu będe za nią gonić, bo uwielbiam dobre kino. KunkaPs. Mamy miłósniczki kina, czy widziałyście "Nieodwracalne"? Bardzo jestem ciekawa Waszych opinii. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka