Dodaj do ulubionych

Mój ukochany...

IP: *.* 31.03.03, 06:41
...dziękuje Ci za serce, ktore dajesz mi kazdego dnia. Dziekuje Ci za spokój, ktory tylko Ty umiesz wlac do mojej duszy. Za dni pełne szczescia i radosci.Za wiatr nad morzem i gorskie wedrowki. Za krakowski Rynek, za Wawel i gołebie.Za zołty kubek z uchem, pizamke w misie i rozyczke - tak mała, ze ledwie widoczna. Za garsc tulipanow i krokusy zrywane z ogrodu sasiada. Za szyszki z lasu, kamyki i muszelki. Za szkiełko w pierscionku droższe mi niz diament.Dziekuje Ci za dwie pary cudnych, błekitnych oczu, za dwa usmiechy, ktore budza nas kazdego dnia i za dwie główki pełne pomysłów :bic: Za nasze Córeczki :love:Za 2190 dni, kiedy byłes zawsze na odległosc reki. Tuliłes, kiedy plakałam i smiałes sie razem ze mna.Dziekuje Ci, ze dales mi poznac co znaczy prawdziwa Miłosc.Dziekuje Ci za to, szesc lat temu przyzekłes mi miłosc, wiernosc i uczciwosc małzenska. Za ten Wielki Dar, bez ktorego zycie nie miałoby smaku - za Ciebie.Kocham Cie :love:Wiola
Obserwuj wątek
    • Gość: Adzia Re: Mój ukochany... IP: *.* 31.03.03, 08:08
      Wiola - to do ukochanego, nie wiem więc, czy mogę odpowiadać ;-)Dobrego życia Wam życzę.I żeby zawsze miało taki smak...Pozdrawiam AGnieszka
    • Gość: ebe Re: Mój ukochany... IP: *.* 31.03.03, 09:37
      Nooooo, ja też miałam sześć lat temu ślub!!!!!(wtedy tzw cywilny). Były Święta Wielkanocne, zimno potworne (na szczęście słońce tego dnia zaświeciło). Tylko czemu mój ukochany o tym nie pamięta...
      • Gość: mamamamamama Re: Mój ukochany... IP: *.* 01.04.03, 07:44
        Wiola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przepięknie!!!!!!!!!!!!!!!!uwież mi , aż mi łezki w oczach stanęły!Karolinka + 36 tyg. brzunio (niestety bez ukochanego )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka