agnieszkamodras 19.01.07, 11:43 Nie wiem jak Wy, ale ja olewam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
071979an Re: spacer dziś 19.01.07, 11:45 oczywiście wychodzimy nawet słoneczko wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka422 Re: spacer dziś 19.01.07, 12:16 Witajcie.My dzisiaj nie wychodimy.Wzeszłym roku jakoś też pare dni było wietrznie dosyć mocno,a młoda mamusia ode mnie z klatki wybrała sie z 2 dzieci na spacer do parku (jedno było w wózku ,a drugie siedziało na wózku)i na jej nieszczęście złamało sie drzewo które spadło prosto na wózek .Mimo że była 2 min od szpitala młodszego nie udało się uratować.Jeśli wybieracie sie na spacer to uważajcie dziś jest naprawde silny wiatr.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: spacer dziś 19.01.07, 12:27 nasz zaufany pediatra radził, byśmy w mgliste i bardzo wietrzne dni nie wychodzili. i tego się trzymamy. mamy wiec dzień domowy, co ja posprzątam, to berbeć zafafluni i tak w kólko do wieczora pewnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: spacer dziś 19.01.07, 12:37 Jak bardzo wieje, tak jak dzisiaj, to nie wychodzimy na spacer. A oprocz tego koszmarną noc miałam i mi się nie chce . Odpowiedz Link Zgłoś
anaj75 Re: spacer dziś 19.01.07, 12:44 E, nie chcę, by mi huragan dzieci porwał... Parę dni temu jak wyszłam w wietrzny dzień to mi młodego przewracało. Znaczy się nie wychodzę, jeszcze mi życie miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha61 Re: spacer dziś 19.01.07, 14:25 a my musimy do przychodni po wyniki badan bo jutro wizyta u lekarza i chce miec wyniki ze soba, ale tak na 15 min doslownie, poza tym pada nie pada pies siusiu musi i juz. Agata Odpowiedz Link Zgłoś