malenkajalenka 15.02.07, 18:26 napiszcie czego lubicie sluchac, chcialabm sciagnac jakies fajne piosenki) moze byc pop, country, jazzik, regge Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamamia1 Re: jakiej muzyki sluchacie? 15.02.07, 20:09 www.youtube.com/watch?v=-SsNAMmClm8 Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: ale ciacho z tego Stinga... 17.02.07, 21:43 boski jest... lubię bluesa, starego rocka, folk,kiedyś, dawno temu słuchałam obsesyjnie metalu, punka.Ale wyciszyło mnie to macierzyństwo.Może i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kudlacik Re: w tej chwili Dead Can Dance- mmmmmm...:) 18.02.07, 00:46 ja teżuwielbiam Dead Can Dance pozatym Dżem oraz ostatnio jestem zafascynowana Chorwatem Thompson(Marco Percovic) Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: najczęściej francuskiej 15.02.07, 20:17 Laam,Faudel,Lemarchal,K'maro... Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: jakiej muzyki sluchacie? 15.02.07, 20:22 W tej chwili po raz kolejny słucham najnowszej płyty Nelly Furtado. Odpowiedz Link Zgłoś
oleandii Re: jakiej muzyki sluchacie? 16.02.07, 16:02 dead can dance, goldfrapp, saint germain, maria peszek... nastrojowo i niebanalnie Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: jakiej muzyki sluchacie? 16.02.07, 16:13 Wszystkiego, co dobre. Naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: jakiej muzyki sluchacie? 16.02.07, 16:45 Od tygodnia piłuję na zmianę Rammsteina i Lacrimosę. Nie przepadam za muzyką POP więc nic Ci nie doradzę Odpowiedz Link Zgłoś
blum5 Re: jakiej muzyki sluchacie? 16.02.07, 17:23 a ja slucham teraz alphaville i wspominam lata nastolatkowe Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: jakiej muzyki sluchacie? 16.02.07, 19:36 No nie mogę, przez całe życie poznałam jedną dziewczynę która wiedziała co to Dead Can Dance, a tu na forum aż dwie co słuchają ))))) Na punkcie tego zespołu mam obsesję trwającą już koło 13 lat. Miałam różne muzyczne etapy, od kilku lat jazz rządzi, tylko nie jakieś nowoczesne pierdu pierdu ,ale bardziej w stronę Milesa Davisa i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Trzecia :) 17.02.07, 14:12 Która wie, co to Dead Can Dance i słuchała przez jakiś czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Cocteau Twins 17.02.07, 13:07 sebaga napisała: > A moją "Victorialand" a słyszałaś ich wersję "The Lion sleeps tonight"???? dzieciaki szaleją! Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: jakiej muzyki sluchacie? 16.02.07, 20:24 Przeważnie słucham rocka, ostatnio Metalicę Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: jakiej muzyki sluchacie? 16.02.07, 21:53 sprawdziłam przez chwilą dzisiejszą listę: kołysanka Dody, Dont know why-Nory Jones, Kasztaty Edyty Górniak, Noc się kiedyś skończy - Piaska, living without you Marii Carry, Dancing Queen- Abby same wyciskacze łez Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: jakiej muzyki sluchacie?QUEEN 17.02.07, 21:55 w każdej ilości i postaci wykonawca.emuzyka.pl/queen.html do tego bieżącej dance lata 80/90 i wiem co to Dead can dance )) Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: jakiej muzyki sluchacie? 17.02.07, 23:49 Czy domownicy nie mają Wam za złe, że puszczacie sobie swoją muzykę, czy też każą Wam ją ściszać, bo jej nie tolerują ? Z córą słuchamy tego samego, młodzi [mali synowie] też chcą żeby im puszczać moją muzykę, ale niemąż jeszcze do niedawna słuchał discopolo i pop-u. Czasami dochodziło do zgrzytów w samochodzie o to, jaka płyta ma grać. Od niedawna mój niemąż, miłośnik discopolo zauroczony jest Rammsteinem i teraz zgrzytów już nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: jakiej muzyki sluchacie? 18.02.07, 10:31 Mojego małżona całymi dniami nie ma w domu, więc raczej mu nie przeszkadzam. Mój starszy syn uwielbia słuchać muzyki i już teraz jako niespełna 5latek jest fanem Depeche Mode Kiedy był malutki, miał 1,5-2latka usypiał przy Dead Can Dance. Upodobania muzyczne można chyba wynieść z domu, bo ja nadal mam sentyment do piosenek z kabaretu Starszych Panów! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: jakiej muzyki sluchacie? 18.02.07, 14:13 U nas zgrzytów nie ma, bo rock jest zawsze dobrym kompromisem. Póki męża nie ma w domu, to ja się nasłucham czasem jakichś rytmów latynoskich, samby czy radia PIN, a jak mąż wraca, to leci Motorhead, Metallica i inne podobne. Młody najchętniej słucha Iron Maiden, a pierwsza muzyka, przy której zatańczył, jak jeszcze chodzic nie umiał, to było ACDC. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajka6 Re: jakiej muzyki sluchacie? 18.02.07, 19:26 Mój mąż mówi że smętnej ))Taki jest właśnie Dead Can Dance,Cohen,Shade,Enya i wiele wiele innych,których muzykę uwielbiam. Lubię muzykę nastrojową,głęboką,spokojną,ciekawą w brzmieniu,inną niż te wszystkie popy dookoła.Uwielbiam też Kenny G., Louisa Amstronga,Dire Straits, filmową Ennio Moricone. Z polskich lubię m.in. Steczkowską,Korę. Odpowiedz Link Zgłoś