rotera 13.03.07, 21:48 no wlasnie przypadkiem odkrylam ze leci Magda M, ostatni odcinek ze starej serii leci teraz, to pewnie za tydzien bedzie nowy... oj nie wiem jak Wy, ale ja sie stesknilam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: Magda M leci wlasnie 13.03.07, 22:24 Super wywalili Krok od domu w połowie sezonu wrrr... Nienawidzę tvn! To już nie pierwszy raz kiedy przerywają emisję serialu kompletnie nie licząc się z widzem i puszczają jakąś polską szmirę tasiemca. Odpowiedz Link Zgłoś
lotos2004 Re: Magda M leci wlasnie 13.03.07, 23:19 A ja bardzo lubie tvn,ponoc ludzie domagali sie kolejnych odcinkow Magdy M to pewnie licza sie widzemA to byl chyba przedostatni odcinek ze starej seriiWiec jeszcze tydzien dluzej musimy poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: Magda M leci wlasnie 13.03.07, 23:36 Magda M to jakaś masakra, brazylijski serial, to przy tym trzymający w napięciu dreszczowiec. No i te dialogi, moi teściowie oglądają i jak jestem u nich to się musiałam nasłuchać. "Wyjeżdżam" "Jadę z Tobą" "Nie możesz, nie pytaj o nic, muszę już iść" "Rozumiem, to idź" Boszszsz Wyjątkowo niskich lotów serial. Oni tam wszyscy zachowują się jak wioska Zorro, koleś kawałek szmatki ma na oczach i nikt nawet po głosie nie poznaje, że to Diego de la Vega. Bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: Magda M leci wlasnie 14.03.07, 08:26 a ja lubie film zawsze lecial we wtorek przed teraz my, wiec nie uwazam, zeby 'wykopal' jakis inny, raczej ten jakis inny byl na zapchaj dziure zanim nie dokreca nowych odcinkow co do brazyliany, naprawde nie wiem nigdy nie ogladalam wiec nie mam zdania, no ale jak ktos ma porownanie to pewnie wie lepiej.... a podoba mi sie, mimo ze czasami nudnawe dialogi, mimo ze mozna sie przyczepic do wielu rzeczy, to taki milutki i dobry na chwilowe odstresowanie, z lamka wina, dla mnie milutki przerywnik w srodku tygodnia, a niech beda sobie ikeowskie wystroje i milusie gadki, to tez potrzebne, jak maseczka na twarz, piekniejsza od tego nie bede, ale milo sobie chwilke polezecz w blogostanie i czekam na nastepne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
inga67 Re: Magda M leci wlasnie 14.03.07, 12:02 brazylijskiech tez nie ogladalam wiec sie nie wypowiem,a magda m. - serial latwy i przyjemny, w sam raz na koniec ciezkiego dnia - chwila relaksu Odpowiedz Link Zgłoś
kama90 Re: Magda M leci wlasnie 17.03.07, 19:55 Zgadzam się z Tobą-serial łatwy miły i przyjemny.Dla mnie to tez prawie godzinka relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: Magda M leci wlasnie 18.03.07, 13:45 A ja widzialam jak nakrecali Magde M. Bylam tydzien temu w zakopanem i akurat kiedy wjechalismy na gubalowke nagywali jeden z odcinkow magdy m. Troche to dziwne, bo malaszynski zajadl sobie kielbaski z dwoma laskami, a gdzie w tym czasie byla magda? Odpowiedz Link Zgłoś