agnes123 20.03.07, 08:03 Słuchajcie dziewczynki czy na Was słoneczko zaglądające w Wasze okienka też tak pozytywnie działa jak na mnie ?? Normalnie żyć mi się chce - dostaję mega powera - nastrój mam jakbym wygrała w Lotto ) UWIELBIAM WIOSNĘ A LATO ..... mmmmmmm ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia1807 Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 08:10 Agnes jak mam się cieszyć wiosną, skoro znów na podwórku leży śnieg! Słońca brak humoru brak jadę na zakupy, muszę kupic koszyczek na święcenie dla małej Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 08:13 No coś Ty ??? U Was jeszcze śnieg Reniu?? Wow - to nie feir !! Oby jak najszybciej stopniał !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 08:17 Spadł w nocy, właściwie to piana, mam nadzieję, ze szybko stopnieje. Podeślij trochę słońca Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 08:25 A u mnie desz i plucha ((( W domu chory mąż i dziecko - podobno od czwartu ma byc już lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 17:00 A i u nas już pogoda dużo gorsza ... ale to nic,posyłam promienie słoneczka płynące z mojej energii ) a słonko na niebie na pewno zagości jeszcze w tym tygodniu,więc naładuje się ponownie ) Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 17:12 Gdzie jest to piękne słoneczko ??? U mnie na przemian raz deszcz, raz śnieg aż się żyć odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 17:50 Jusci wiosna!! Biale gowno dzis rano widzialam ( Pewnei polezy do maja!! Apokalipsa Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 20:15 Nie,no u mnie słoneczko dziś pieknie grzało do godzin południowych,później nieco pochmurnie,ale w sumie ciepło ) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 23:05 pierwsze słowa jakie dzisiaj padły z moich ust po otworzeniu oczu to"ja pier..le" i to nie bynajmniej mojego M jak również nie były to peany na cześć wiosny. bo to co zobaczyłam za oknem z wiosną wspólnegio nie miało nic. po czym reszta rodziny zerwała się z łóżek z tą samą reakcją. takiej zimy tej zimy to nie było . Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 23:07 ja uwielbiam fakt, że nie muszę wciskać 3 dzieci w śpiwory, kurtki, szaliki, rękawiczki, polary, tylko zarzucić co bądź i wyjść A na spacerze nie cieknie z nosa i ręce nie pierzchną Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: ***** Wiosna ***** 20.03.07, 23:09 ale u nas wiosna była jakiś czas temu, teraz przedwiośnie, ale nie jest źle. Białe gó.. nie leży, jak u Oxy, chociaż kilkanaście kilometrów nas w sumie dzieli ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: ***** Wiosna ***** 21.03.07, 00:03 Wiosna... rzeczywiście! bałwana dziś z córką ulepiłam - takiego...wiosennego. Odpowiedz Link Zgłoś
dapiad Re: ***** Wiosna ***** 21.03.07, 00:21 jaka wiosna chyba u ciebie bo w Łodzi zimai mgła Odpowiedz Link Zgłoś
mala283 Re: ***** Wiosna ***** 21.03.07, 03:42 Uwielbiam wiosne.Chodzimy sobie z corciami na dlugie spacerki ,ptaszki nam spiewaja,slonko swieci.Super! Odpowiedz Link Zgłoś