5aga5 22.03.07, 00:38 Taka tu cisza. Co się dzieje? zabrakło mam domowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luccio1 Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 22.03.07, 20:50 Byłem w zeszłym tygodniu. Dopisałem "ekskurs historyczny" do starego wątku o wieszaniu prania na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 27.03.07, 21:51 Chyba zastanowię się nad ponowną reklamą tego forum bo coś zamarło. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 29.03.07, 13:04 Ja zaglądam bardzo rzadko a na pisanie to już ostatnio nie mam wogóle czasu. A wszystko dlatego, bo oprócz bycia podwójną domową mamą stałam się też mamą pracującą w domu strasznie się cieszę, że mogę w końcu (od trzech lat siedzę w domu) pracować, zarabiać itp. ale niestety mam przez to bardzo mało czasu. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 04.04.07, 17:31 zagladam, chociaz nieczesto tez zaczelam ostatnio zarabiac, w domu czasu wiec mam jak na lekarstwo, niestety.. mamomikolajcia a czym sie zajmujesz jesli mozna spytac no i podziwiam, dwoje dzieci i praca w domu, hm, ja przy jednym niewiele daje rade zrobic.. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Do r0sie 04.04.07, 22:51 Sprzedaż przez internet na razie na mniejszą skalę bo jedynie na allegro ale i tak mam co robić, w planach mam sklep internetowy, branża zdecydowanie męska czyli motoryzacja a dokładnie profesjonalna odzież motocyklowa nie jest łatwo ale większość dnia spędzam tylko z Kajtkiem bo Mikołaj chodzi do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: Do r0sie 07.04.07, 01:47 a to ciekawe skad pomysl na ta branze? duza masz konkurencje? ja tez sprzedaje przez internet, wkrotce otwieram swoja galerie.. wiem, ile przy tym wszystkim jest roboty, dlatego podziwiam podwojne mamy, ktore maja jeszcze czas na cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 26.10.07, 21:31 Byłem 25.10.07 o godz. 21.30. Jestem zdziwiony, że od prawie dwóch miesięcy panuje tu martwa cisza. Jeszcze bardziej zdziwiło mnie, że mój wątek po trzech postach (z moim założycielskim włącznie) wygasł - dawałem go i na innych forach (np. "Wychowanie w wierze" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16182&w=67661206) - a tam wywołał znacznie większy oddźwięk. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_radzewicz Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 08.11.07, 20:08 Ja tu dawno nie byłam, ale jakoś miałam awersję do kompa. Siedzę w domu (i ciągle brak mi czasu) i próbuję pomiędzy sprzeczkami z chłopek skończyć budowe domu (ale to chyba ten dom mnie wykończzy) A chłop mówi że w domu jest za czysto i mam przestac sprzatać. Odpowiedz Link Zgłoś
annagp3 Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 12.11.07, 19:56 hehe jak domowe forum to domowe a nie komputerowe hehehe zartuje, pewnie każda z nas ma zajęcia domowe wiec o rozrywkach niemyśli... Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 05.01.08, 16:44 Wygląda na to, jak gdyby od listopada 2007 nie było tu nikogo oprócz mnie. Założyłem od tego czasu 3 wątki - i nic, zero odzewu! Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 01.03.08, 21:51 Wygląda na to, że znów muszę w pojedynkę ciągnąć całe forum. Właśnie dziś wczesnym popołudniem podzieliłem się w Wami wiadomością o zlikwidowaniu drzewka (w poprzednich latach trwało u mnie w domu jeszcze dłużej - jodła, na której igły zasychają, nie opadając). Odpowiedz Link Zgłoś
moni.ka32 Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 26.11.08, 10:31 Jeeeeeeestem!Halllo!Czy ktos tu bywa?!! Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Czy ktoś tu czasami bywa? 27.11.08, 23:04 Jestem. Chociaż czasem zastanawiam się, dlaczego to ja właśnie - "człowiek pracy", przyszywany Tato dorosłej Córki, muszę ciągnąć rozmaite wątki - i to bez nadziei, że mi ktokolwiek w tym pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś