kawka74 01.04.07, 10:15 nie na podstawie daty urodzin, tylko na podstawie daty poczęcia ))) więcej - naszła panów i panie z LPR ochota, żeby pogrzebać przy już wydanych peselach na pewno nie pozwolę na postarzenie mnie o 9 miesięcy, o nie ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 10:22 oczywiście ))) miałam nadzieję, że ktoś się nabierze, a tu kupka )) swoją drogą, przy pomysłach LPR jest to wysoce prawdopodobne, czyż nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 10:27 No dobra, przyznam się. Po przeczytaniu Twojego posta, przez jedna mikrosekundę pomyslałam-" Czemu nie? Wszystko jest możliwe". I na onecie przejżałam informacje z kraju)))))))) Tak więc chyba trochę Ci sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Moja pierwsza myśl "Jaja czy co ?!". Mąż dał się 01.04.07, 15:11 nabrać, ale coś ogląda w TV więc specjalnie nie przemyśliwał, pokręcił tylko głową. Wiecie co, skoro jesteśmy skłonni uwierzyć w coś takiego to chyba czas umierać : ((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 10:30 najpierw by musiała istniec metoda ustalania tego 'dnia poczęcia'. Oj, przydałoby się to, przydało Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 10:45 fergie1975 napisała: > najpierw by musiała istniec metoda ustalania tego 'dnia poczęcia'. > Oj, przydałoby się to, przydało > > To proste! Należało by wprowadzić obowiązkową księgę ewidencjonowania stosunków płciowych, podbijaną oficjalnie w parafii, przynajmniej raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: nowy PESEL :))))))) 02.04.07, 22:59 moja droga dzien stosunku nie oznacza dnia zaplodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 10:30 Wiesz co, ja już widziałam niedawno takie wiadomości, że się zastanawiałam czy to czasem nie jest pierwszy kwietnia. Niestety, nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 10:31 przeczytałam właśnie artykuł na gazecie i powiem, że przez chwilę też drętwiałam... w tym kraju powoli wszystko zaczyna wydawać mi się możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 10:38 Cicho.... ja się nabrałam... jeśli chodzi o Wierzejskiego to nic juz mnie nie zdziwi. Zapomniałam, że dzis Dzień Żartów )))) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4029266.html Odpowiedz Link Zgłoś
emik14 Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 11:42 Ja też się nabrałam. Nawet powiedziałam mężowi że w takim kraju nie będe mieszkać i żebyśmy wyjechali stąd na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
eska1234 Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 16:10 To że żart domyśliłam się od razu. Ale oby nie był proroczy. Proponuję nie wysyłać tego pomysłu do Giertycha , bo uzna że sensowny i ... Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 kawka :) 01.04.07, 20:21 a ja tam bym sie nie zdziwila takim pomyslem u LPR-owcow Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: kawka :) 01.04.07, 20:38 Byłam pewna, prawdopodobieństwo dość wysokie... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: nowy PESEL :))))))) 01.04.07, 21:32 Mnie osobiście przeraza myśl ze w "naszym" kraju taki absurd mógłby byc możliwy. Już niejedna z poozru "prima-aprilisowa" wiadomośc, okazywała się prawdziwa. Smutne to okropnie. W jakim kraju przyszło nam zyc? Jakim cudem pozwoliliśmy dopchac się takim "mądrym" ludziom do władzy? Odpowiedz Link Zgłoś