Dodaj do ulubionych

Dupeczka w bikini !!!

05.04.07, 22:16
Niektórzy sądzą że są atrakcyjni aż do śmiercismile))

images20.fotosik.pl/178/600fb2b67741c74fmed.jpg
Obserwuj wątek
    • sir.vimes Masz z tym jakiś problem? 05.04.07, 22:18
      Zazdrościsz czy tylko lubisz wyśmiewać się z ludzi?
      • zuzia3331 Re: Masz z tym jakiś problem? 05.04.07, 22:38
        Raczej to pierwsze,zazdroszczę odwagi......
        • sir.vimes Re: Masz z tym jakiś problem? 05.04.07, 22:50
          Uważasz, że wszyscy powinni być idealni? Lub, że tylko idealni mogą korzystać
          np. z plaży?
          Co zrobisz, jeżeli zbrzydniesz/bardzo utyjesz/ bardzo schudniesz/ zestarzejesz
          się itp - nie będziesz chodzić na basen , plażę itp? Kupisz sobie burkę?
          • sir.vimes Re: Masz z tym jakiś problem? 05.04.07, 22:51
            Poza tym nie każdy czuje się jedynie dupeczką.
          • zuzia3331 Re: Masz z tym jakiś problem? 05.04.07, 23:05
            Po pierwsze jeżeli zbrzydnę, utyję ,lub schudnę,na basen chodzić nie będę bo
            niestety z pływaniem u mnie kiepsko,a po drugie trochę dobrego smaku by się tej
            pani przydało,a po trzecie to są też stroje jednoczęściowe w którym by na pewno
            lepiej wyglądała.
            A tak apropo to czemu się tak gorączkujesz,może to Tobie pan fotograf z ukrycia
            fotkę zrobił.
            • janka007 Re: Masz z tym jakiś problem? 06.04.07, 09:23
              Powiem ci, czemu sie z vimes tak gorączkujemy. Bo mamy po 97 lat i wyglądamy
              tak samo jak ta pani.
              • sir.vimes Janka, :))) 06.04.07, 09:24
                smile))))))

• moofka Re: Masz z tym jakiś problem? 06.04.07, 09:33
              zuzia3331 napisała:

> Po pierwsze jeżeli zbrzydnę, utyję ,lub schudnę,na basen chodzić nie będę bo
              > niestety z pływaniem u mnie kiepsko,a po drugie trochę dobrego smaku by się
              tej
              > pani przydało,a po trzecie to są też stroje jednoczęściowe w którym by na
              pewno
              > lepiej wyglądała.

po pierwsze wolno chodzic na basen w celach rekreacyjnych a nie tylko
              demonstrowac dupe
              po drugie samokrytycyzm nie jest cecha potrzebna i pozadaną, a w twoim
              rozumieniu chodzi o kompleksy zapewne
              po trzecie, ona nie musi o tym wiedzic, nie kazdy ogląda trini i suzane ;P
              • monikaj102 Re: Masz z tym jakiś problem? 06.04.07, 10:16
                Ja chodzę na basen po to żeby popływać,a przy okazji po to żeby demonstrować Dupę.
                • moofka Re: Masz z tym jakiś problem? 06.04.07, 10:18
                  monikaj102 napisała:

> Ja chodzę na basen po to żeby popływać,a przy okazji po to żeby demonstrować
                  Du
                  > pę.

ale to tak zawsze czy tylko w okresie rui?
    • emilly4 O sL eP lA m !!!!!!! 05.04.07, 22:18
      ...nie robcie tak juz wiecej!! tongue_out
    • janka007 Re: Dupeczka w bikini !!! 05.04.07, 22:22
      Kostium kąpielowy służy do kąpieli i plażowania, a nie do eksponowania
      specjalnie spreparowanej zgrabnej pupy.
    • figrut Re: Dupeczka w bikini !!! 05.04.07, 22:31
      Odważna babeczka smile
      • synek28 Re: Dupeczka w bikini !!! 05.04.07, 22:53
        obrzydlistwo! są pewne granice przyzwoitości a dobrego smaku a to do tych
        kategorii sie nie zalicza. A co do kostiumu kapielowego to są różne i ten
        napewno tej pani nie sprzyja.
    • vharia Re: Dupeczka w bikini !!! 05.04.07, 22:51
      Ładna opalenizna.
    • oxygen100 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 07:36
      gruba przesada. Kiedys widzialam na plazy goscia kolo 60-tki w stringach. Mocno
      niesmaczne.
    • wobbler Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 07:48
      Łee nooo...Dej pokój kobieto!Skutecznie obrzydzilaś mi poranek. smile
      Trzeba miec odrobine samokrytycyzmu.No i kupic sobie lustro zamiast takiego
      stroju.
      • oxygen100 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 09:43
        lub zainwestowac w dobrego chirurga. Teraz mozliwe sa takie tricki ze sie
        tluszcz odsysa z jednego miejsca i wpuszcza w drugie ktore wlasnie bylo
        sflaczalotongue_out
        • moofka Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 09:44
          oxygen100 napisała:

> lub zainwestowac w dobrego chirurga. Teraz mozliwe sa takie tricki ze sie
          > tluszcz odsysa z jednego miejsca i wpuszcza w drugie ktore wlasnie bylo
          > sflaczalotongue_out

ale takie dupsko musi mocno bolec chyba z obcym tluszczem? wink
          • karmazynowa_dama Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 09:58
            tak się zastanawiam cop jest bardziej obrzydliwe i niesmaczne:
            babcia w bikini czy puszczenie jej fotki na forum z podpisem
            "dupeczka w bikini"? hmmm...
            jednak obstawiam za tym drugim, wstydź się autorko tego posta wstydź!
            A fee z takimi "życzliwymi"!
            • monikaj102 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 10:12
              Nie przesadzaj kobieto,jaki wstyd nie takie zdjęcia na forum widziałam,a ta
              babcia wygląda w tych majteczkach jak....szkoda gadać,przełknąć kanapki nie
              mogę,fuj.
              • karmazynowa_dama Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 10:17
                "szkoda gadać,przełknąć kanapki nie mogę,fuj."
                czyli rozumiem potrzebne to zdjęcie ci do szczęścia było że hoho.
                No cóż, dla mnie wstydem jest nazywanie starszej kobiety "dupeczką w bikini",
                ale to moje zdanie, które mam prawo wyrazić, czy ci sie to podoba czy nie
              • sir.vimes Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 10:24
                Może ty dla kogoś tez wyglądasz obrzydliwie?

Ludzie to nie wazony - nie są do podziwiania.

• betticzka Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 10:19
      Jestem zdania,że w pewnym wieku małe okrągłości są wskazane i oczywiści
      wszystko musi być dostosowane do wieku np. bikini smile
      • roxanna1336 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 11:12
        Mi sie wydaje ,że to osoba chora na anoreksjie , a nie starsza kobieta , zwrócie uwage na dłonie , wyglądają na dłonie młodej dziewczyny . A skąd pochodzi ta fotka ?
        • sir.vimes Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 11:14
          Też możliwe. Tak czy inaczej nie ma powodu do śmiechu i do sprowadzania tej pani
          (i każdej innej) jedynie do roli pięknej/brzydkiej dupki.
          • triss_merigold6 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 11:46
            Proszszsz... jest jeszcze coś takiego jak gust, estetyka, samokrytycyzm, dobór
            stroju do figury.
            • s.q.u.o.n.k Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:13
              nie rozumiem, dlaczego wygląd tej, czy (jakiejkolwiek) pani miałby zależeć od
              Twojego (czy kogokolwiek) poczucia estetyki.
              • triss_merigold6 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:19
                Jasne, że nie mam prawa narzucać ludziom jak mają się ubierać ale odczucia to
                prywatna sprawa i pokomentować na forum wolno.
                Czego nie rozumiesz? Skrajne bikini na tak zniszczonym/starym ciele nie wzbudza
                podziwu tylko raczej politowanie. Podobnie jak mikrogacie na panu z ciążą
                spożywczą czy mocno obcisłe ciuchy na otyłej osobie bez względu na płeć.
                • s.q.u.o.n.k Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:23
                  rozumiem politowanie, jeżeli taki ktoś chciałby zrobić karierę modela. ale na
                  plaży, ulicy - nie rozumiem.
                  • triss_merigold6 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:30
                    Generalnie to problem tej pani, że się ośmiesza.
                    Strój powinien być stosowny do okazji, wieku, figury, miejsca w którym jesteśmy.
                    Osobnik bez koszulki w środkach komunikacji miejskiej czy na ulicy popełnia
                    duży nietakt, podobnie jak ktoś w mini szortach w kościele/meczecie/synagodze.
                    IMO ubierając się powinniśmy jakoś brać pod uwagę odczucia estetyczne innych
                    ludzi i nie narażać ich na widoki bardzo nieprzyjemne. Zwłaszcza, że tu pani
                    mogła spokojnie założyć kostium jednoczęściowy i np. pareo.
                    • dagmama Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:33
                      Autorka wątku sugerowała, że to starsza osoba, a ja jkoś nie jestem pewna.
                      Te włosy mogą być blond?
                      To ktoś chory na anoreksję.
                      A wówczas w ogóle nie zdaje sobie z tego jak wygląda.
                      • dagmama Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:34
                        > A wówczas w ogóle nie zdaje sobie z tego jak wygląda

Nie zdaje sobie sprawy z tego, jak wygląda...
                        • triss_merigold6 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:36
                          No to ktoś powinien ją za rękę zaprowadzić do szpitala na oddział zamknięty i
                          zmusić do leczenia.
                          W sumie wiem, że istnieją zaburzenia łaknienia ale kompletnie ich nie
                          rozumiem...
                          • sir.vimes Ja rozumiem bo miałam 06.04.07, 12:45
                            Jeżeli to jest babka z anoreksja to pewnie sądzi, że ma tyłek jak szafa.
                    • sir.vimes Triss, mocno przeginasz 06.04.07, 12:44
                      Ludzie nie są TYLKO dla innych ludzi.

Ona nie była w autobusie tylko na PLAŻY.
                      Chce brzydki tyłek opalać - niech opala, bo po to jest plaża.
                      Nie musi się pareo ani kocem ani niczym zakrywać.

I moim zdaniem się nie ośmiesza - zrobiono i umieszczono jej zdjęcie w necie ,
                      pewnie bez jej zgody i wiedzy. Gdyby wpuściła sama swoje zdjęcia na jakiś portal
                      prezentowania wdzięków (są takie, gdzie możesz wpuścić swoją fotkę i wystawić
                      się na oceny użytkowników) - to tak, wtedy by się ośmieszyła.

Ale IMHO ośmieszają się przede wszystkim ludzie traktujący siebie i innych jak
                      towary - dekoracyjne lub nie.
                      A to co piszesz o szortach i golasach w mieście - to troszkę co innego i
                      oczywiście w tych punktach masz 1000% racjismile
            • sir.vimes Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:38
              Triss, my też będziemy kiedyś stare albo chore...
              Ja gołego tyłka raczej nie opalam publicznie - ale uważam, że wszystko jest dla
              ludzi. Także dla brzydkich, starych, chorych , trędowatych i jakich tam jeszcze.

A pożądać wszystkich nie muszę czy na ich widok mdleć z zachwytu.

• s.q.u.o.n.k Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:42
                otóż to. dlaczego odmawiać tej pani opalenia brzucha i pupy, jeżeli ma na to
                ochotę? ja sama się nie rozbieram na plaży, bo wiem, że mój rozmiar 42 daje po
                oczach paniom takim jak Triss. uważam jednak, że takie uprzedmiatawiające
                człowieka traktowanie jest nie w pożądku. w imię czego? estetyki?
              • triss_merigold6 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:44
                Sorry, chcesz mi wmówić, że coś takiego jak odczucia estetyczne nie istnieją? I
                że nie ma sensu przejmować się odczuciami innych? W takim razie można też
                publicznie bekać, puszczać wiatry, drapać się po kroczu, zmieniać
                tampon/pieluchę przy ludziach, to takie naturalne.

Opalanie, plaża - jak najbardziej ale TAKI kostium kąpielowy jest dla kobiet o
                perfekcyjnym ciele. Mini jest dla kobiet o zgrabnych nogach, zamaszyste
                płaszcze dla wysokich a spódnice ołówkowe czy spodnie cygaretki dla tych z
                ładną talią.
                Nie mam schizy na punkcie własnego wyglądu, chrzanię zmiany związane z wiekiem
                ale mając lat 50 nie założę tych samych rzeczy co mając lat 18.
                • sir.vimes Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:47
                  No nie, być brzydkim to twoim zdaniem niekulturalne zachowanie????

• rita75 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:49
                    > No nie, być brzydkim to twoim zdaniem niekulturalne zachowanie????

proponuję getta albo Madagaskar
                  • triss_merigold6 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:54
                    Nienienie. Eksponowanie (podkreślam - eksponowanie) ewidentnych wad ciała
                    uważam za robienie SOBIE krzywdy. Przede wszystkim sobie.
                    Strojem można sobie dodać atutów albo wręcz przeciwnie, tu pani robi sobie kuku
                    i na własne życzenie prowokuje komentarze.
                    • sir.vimes Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:58
                      No bo ty zakładasz , że ona się ubrała w taki kostium by podrywać czy cuś a ja,
                      że w celu opalenia tyłka.

Człowiek nie musi chcieć ładnie wyglądać. Ja np. jak wieczorem jeżdżę na rolkach
                      w wybitnie młodzieżowym stroju to serdecznie chrzanię wszelkie opinie na temat
                      mojego wyglądu i nie zastanawiam się czy np ochraniacze ukrywają / podkreślają
                      wady mojej figury.

• triss_merigold6 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 13:10
                        Jak chcę opalać tyłek to idę na solarium.wink Nic nie zakładam. Może ma tylko
                        jeden kostium w szafie?
                        Jakiś czas spędziłam w USA i sorry ale totalna bezobciachowość amerykańska mi
                        nie odpowiada. Ludzie ważący po 200 kg w legginsach czy z gołymi brzuchami.
                        Paw. Jedyny plus to taki, że każda kobieta o normalnej, bardziej europejskiej
                        figurze jest obiektem adoracji.P
                        • s.q.u.o.n.k Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 13:17
                          > Jedyny plus to taki, że każda kobieta o normalnej, bardziej europejskiej
                          > figurze jest obiektem adoracji.P

rzeczywiście. bycie adorowaną, jako szczyt marzeń.
                          tu ja pawia puszczam, bo mi się już gadać odechciało.
                          • rita75 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 13:21
                            > rzeczywiście. bycie adorowaną, jako szczyt marzeń

jak Emilia z " Nad Niemnem"
                          • triss_merigold6 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 13:22
                            Nie widzisz emotikonu?
                            Po prostu w USA kobiety noszące rozmiar 40-46 mogą poczuć się bardzo szczupłe i
                            bosko zbudowane przez kontrast z chorobliwie otyłymi. Dla młodej dziewczyny
                            taka wycieczka poglądowa to idealny sposób, żeby wyzbyć się jakichkolwiek
                            kompleksów na punkcie swojego ciała.
                            • s.q.u.o.n.k Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 13:25
                              > Dla młodej dziewczyny
                              > taka wycieczka poglądowa to idealny sposób, żeby wyzbyć się jakichkolwiek
                              > kompleksów na punkcie swojego ciała.

a potem do Polszy wraca i ludziom się spawać chce na jej widok.
                • s.q.u.o.n.k Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 12:50
                  czy osoby brzydkie, z dysfunkcjami, z krzywymi nogami, z garbem mają mieć zakaz
                  wejścia na publiczną plażę? czy mogą wejść, ale w czadorach?
                • malila Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 17:04
                  triss_merigold6 napisała:
                  > że nie ma sensu przejmować się odczuciami innych? W takim razie można też
                  > publicznie bekać, puszczać wiatry, drapać się po kroczu, zmieniać
                  > tampon/pieluchę przy ludziach, to takie naturalne.

Wydaje mi się, Triss, że nie zauważasz różnicy między zachowaniami
                  niepożądanymi, ale takimi, od których wstrzymywanie się nie stanowi dla nikogo
                  problemu i od których wstrzymać się powinni wszyscy bez względu na status,
                  cash, wiek, wygląd i co tam jeszcze - od niepodporządkowywania się regułom
                  segregującym ludzi na grupy według wyglądu dupeczki.
    • rita75 wiecej tolerancji.... 06.04.07, 12:42
      watek typu- miejsce akcji- zabita dechami wiocha , sklep GS
      bohaterowie- podpici- Zdzichu i Jozek

- Zdzichuuu patrz- murzyyyyn!!!!!!!!!!TE murzyyyyn- umyj sie!!!
      ---------------------
      A co do tej pani -jak lubi to niech chodzi
      • agnieszkas72 Re: wiecej tolerancji.... 06.04.07, 14:43
        Nie jest to dla mnie zabawne zdjęcie.Kobieta wzbudza litość,zażenowanie.W
        odpowiednio dobranym kostiumie byłaby prawdopodobnie elegancką starszą
        panią.Ubrana w sposób drastycznie podkreślający zniszczone ciało,odpowiedni dla
        młodej,zgrabnej dziewczyny wygląda na uciekinierkę z psychiatryka.
    • ma_dre Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 15:12
      no beeeeez przesady, wolno jej! Kogo ona szokuje, nie musi sie na nia gapic.
      Ona nie jest potworem!!! Starosc to nie choroba! No i kurenka, przeciez nie
      kandyduje do tytulu misski swiata!

A co poniektorzy wrazliwcy : zobaczysz na ulicy czlowieka bez reki lub nogi a z
      kikutem to sie na niego wyrzygasz bo nieestetyczny???

U nas w pracy jest pani co ma pol twarzy zdeformowane jakims paskudztwem, to
      co, trzaby ja zwolnic, bo szokuje? Powinna darowac sobie wychodzenie z piwnicy?
      Juz was widze jak puszczacie jej pawia na dziendobry.
      • agnieszkas72 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 15:31
        Czy nie rozumiesz,ze nie chodzi tu o jej starość ale o drastycznie na niej
        wyglądające wycięte majtki?Czy ci sie to podoba czy nie nie każdy strój każdemu
        pasuje a tutaj występuje zgrzyt wyjątkowo przykry.
        • ma_dre Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 15:55
          no wybacz, moze niekumata jestem, albo zboczona (takie modne ostatnio w Polsce
          slowo) ale nie spadlam z krzesla, nie dostalam ataku drgawek ani tez nie
          orzygalam ekranu po obejrzeniu zdjecia. Jedyna reakcja to lekki usmiech,
          podziwiam te pania za odwage smile
          Uwazam ze nie ma sie na co oburzac. Troche luzu i dystansu ludziska ! Zyje we
          Francji i ciesze sie z tego, bo tutaj widok pani nie wzbudzilby nawet
          mrugniecia powieka, a w Polsce od razu skandal, polaczony z glosnym fukaniem.
    • ik_ecc Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 15:59
      Sadzac po reszcie ciala, pani cierpi na anoreksje. Moge sie oczywiscie mylic,
      ale znam 2 podobne przypadki. W tym wypadku mozna ewentualnie wspolczuc
      koszmarnej choroby.
    • agnes123 Re: Dupeczka w bikini !!! 06.04.07, 18:01
      Wybaczcie,
      ale dla mnie to przegięcie !!!!
      Ochyda ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka